reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Chudziutka drobna? Ja byłam w bordowej sukience ale przyjechałam o 14:40 bo dziś tylko pullowane nie mogliśmy rano przyjechać malina się zgodził. Nie kojarzę Cię z dziś ale chyba wiem ktora to ty roznawiałas kiedyś z Arluska ?Bolą Cię ręce bo ja znów nic nie czuję? Ja mam jakiś polifilim czy coś takiego nie umiem odczytać tych jego bazgrołów
A mnie receptę wypisał na ten lek nic pojadę wykupić dziś bo kazał :-)
Ja mialam robione badania imk i test cyto. Imk poprawił sie ale drugi nic nawet gorzej
Następne szczepienia 26 i 9 to mąż + pullowane 23 test 14 grudzień wizyta
Jeśli chodzi o ta babke to faktycznie wczuła się az mi siniaki narobiła chociaż u mnie o to nie trudno
To my tak samo a nam też coś tam dodatkowo wyszło źle ale powiedział ze to nic i ze ogólnie to widać ze nic nas nie ruszylo i trzeba się szczepic cóż mamy pecha ale parę osób dzisiaj takich było bo siedziałam tam od 14 to troszkę pogadalamA mnie receptę wypisał na ten lek nic pojadę wykupić dziś bo kazał :-)
Ja mialam robione badania imk i test cyto. Imk poprawił sie ale drugi nic nawet gorzej
Następne szczepienia 26 i 9 to mąż + pullowane 23 test 14 grudzień wizyta
Jeśli chodzi o ta babke to faktycznie wczuła się az mi siniaki narobiła chociaż u mnie o to nie trudno
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Wiem właśnie go wykupiłam mam 3 paczki prześle ci jedną jak chcesz?Oszaleje ten lek jest na recepte a mi go na kartce wypisał a recepty nie dał
Czajak który lek ? Inofem nie. Ja go też brałam i dok Przybycien był za.Oszaleje ten lek jest na recepte a mi go na kartce wypisał a recepty nie dał
Co do wyceny lekarzy to mój doktorek to anioł z ogromnym czasem cholerycznym sercem ♡ prawda?
U
użytkownik m
Gość
esz foczusiu nie wiedziałam że Twój mlr jest taki gigantyczny
dr P naprawdę to człowiek dla którego jakby pieniądze nie istniały, tak naprawdę za wizytę mógłby zawołać 200, 300 zł i dalej mialby tyle pacjentek, ale on liczy się z pieniędzmi pacjentek, nie znam takiego drugiego lekarza
nie mogę się już doczekać wyniku z genesis
Bea a Ty nie badałaś mlr?
dr P naprawdę to człowiek dla którego jakby pieniądze nie istniały, tak naprawdę za wizytę mógłby zawołać 200, 300 zł i dalej mialby tyle pacjentek, ale on liczy się z pieniędzmi pacjentek, nie znam takiego drugiego lekarza
nie mogę się już doczekać wyniku z genesis
Bea a Ty nie badałaś mlr?
Dziękuję ☺ale już mi moja lekarka jutro wpisze recepte☺ uratowała mnie. A pytał się mnie jeszcze dzisiaj czy jem zielone a ja mam obsesję na zielone.Wiem właśnie go wykupiłam mam 3 paczki prześle ci jedną jak chcesz?
reklama
Nie inofem taki profili ni coś tam nie doczytać się z tej kartki ale już będę mieć jutro☺Czajak który lek ? Inofem nie. Ja go też brałam i dok Przybycien był za.
Co do wyceny lekarzy to mój doktorek to anioł z ogromnym czasem cholerycznym sercem ♡ prawda?
Podziel się: