reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Chudziutka drobna? Ja byłam w bordowej sukience ale przyjechałam o 14:40 bo dziś tylko pullowane nie mogliśmy rano przyjechać malina się zgodził. Nie kojarzę Cię z dziś ale chyba wiem ktora to ty roznawiałas kiedyś z Arluska ?Bolą Cię ręce bo ja znów nic nie czuję? Ja mam jakiś polifilim czy coś takiego nie umiem odczytać tych jego bazgrołów

A mnie receptę wypisał na ten lek nic pojadę wykupić dziś bo kazał :-)
Ja mialam robione badania imk i test cyto. Imk poprawił sie ale drugi nic nawet gorzej
Następne szczepienia 26 i 9 to mąż + pullowane 23 test 14 grudzień wizyta
Jeśli chodzi o ta babke to faktycznie wczuła się az mi siniaki narobiła chociaż u mnie o to nie trudno

A mnie receptę wypisał na ten lek nic pojadę wykupić dziś bo kazał :-)
Ja mialam robione badania imk i test cyto. Imk poprawił sie ale drugi nic nawet gorzej
Następne szczepienia 26 i 9 to mąż + pullowane 23 test 14 grudzień wizyta
Jeśli chodzi o ta babke to faktycznie wczuła się az mi siniaki narobiła chociaż u mnie o to nie trudno
To my tak samo a nam też coś tam dodatkowo wyszło źle ale powiedział ze to nic i ze ogólnie to widać ze nic nas nie ruszylo i trzeba się szczepic cóż mamy pecha ale parę osób dzisiaj takich było bo siedziałam tam od 14 to troszkę pogadalam

esz foczusiu nie wiedziałam że Twój mlr jest taki gigantyczny:szok:
dr P naprawdę to człowiek dla którego jakby pieniądze nie istniały, tak naprawdę za wizytę mógłby zawołać 200, 300 zł i dalej mialby tyle pacjentek, ale on liczy się z pieniędzmi pacjentek, nie znam takiego drugiego lekarza
nie mogę się już doczekać wyniku z genesis
Bea a Ty nie badałaś mlr?

reklama
Do góry