reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Destino☺ trzymam moco kciuki wspaniali jesteście powodzenia. Wracam od Maliny zlecił mi infolic twierdzi ze to forma metylowa ja się nie znam napewno wiecie?☺ poza tym twierdzi ze po następnej serii szczepień napewno się mlr podniesie jakoś w to nie wieżę

reklama
Kochane moje ja już po histeroskopii leżę i podczytuje wasze wpisy Asia,Gabi, Lilia trzymam kciuki cieszę się waszym szczęściem. Jak tak czytam wasze komentarze na temat Maliny i jego pieniężnych zapędów , ciąż donoszonych bez szczepień dostaję pomieszania myśli.
Magda, bo każdy przypadek jest inny. Jedna dziewczyna donosi ciążę bez szczepień. Inna takiego szczęścia mieć nie będzie. Dlatego tak ważna jest diagnostyka i dopasowanie leczenia do konkretnego przypadku.

Fondie nie robie do konca bo juz nie ma sensu, a wczesniej sie balam. W sobote zaczynam 29tc. Mam cc w swieta.

Beatka, to nie lepiej jechac do Sachy?
Albo tam gdzie Lilia? Efekt ten sam, ciaza. Malina Cie pusci z torbami[emoji53]

Gosia, nie dali Ci encortonu od 1dc?
Zazwyczaj daja przy in vitro, ulatwia zagniezdzanie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nie dali moj lekarz jest sceptycznie di tego nastaeiony :( moglabym sama skombinowac recepty na oddzuale id lekarza ale jesli chodzi o dawkowanie to juz sama ryzykowac nie bede a hematolog tym bardziej :)

Asia 669 Dokładnie tak jak mówisz dlatego co do diagnostyki i doktora Malinowskiego to badań multum dlatego poczekam do kolejnej wizyty tj.31.10 jak będę miała już wszystkie wyniki. Swoją drogą to już w dniu przyjęcia na zabieg histeroskopii babka pobrała mi 5 probówek krwi do tego doszło 5 następnych w trakcie pobytu. Dobrze , że jutro wychodzę bo chyba by mi krwi nie starczyło.

Czajak, infolik to taka substancja, która zawiera w sobie kwas foliowy. Jak go piłam, to wszystko mi się regulowało łącznie z tarczycą. Warto zainwestować, bo trochę kosztuje i bierzesz dziennie 2 saszetki.

Destino pokłony trzymam za was bardzo mocno kciuki.

Czajak jak ty wygladasz ?byłam tez na wizycie dziś i szczepieniach i tez juz wracam może się widziałyśmy jak wyniki? Poprawiły Ci się? Dostałam jakiś lek na receptę ty też?

Magda to fakt prof drogi ale to dobry lekarz.

Strawbeko nie obraz się na mnie i nie gniewaj troszkę jedziesz na Maline on jest drogi to fakt ale dużo pomaga nam po stracie niech każda decyduje jaki lekarz dla niej jest najlepszy dla mnie ważne były te badania które on robi chciałam wiedzieć dlaczego tracę dzieci mimo że słono za to zaplaciłam. Ale nie odbieraj tego mojego wpisu jak ataku na swoja osobne bo tak nie jest moge tylko powiedzieć ze oddalabym malinie dużo więcej kasy jak by mi zagwarantował ze urodze zdrowe żywe dziecko.
Całuje wszystkie brzuszki i cieszę się z serduszek

Destino pokłony trzymam za was bardzo mocno kciuki.

Czajak jak ty wygladasz ?byłam tez na wizycie dziś i szczepieniach i tez juz wracam może się widziałyśmy jak wyniki? Poprawiły Ci się? Dostałam jakiś lek na receptę ty też?

Magda to fakt prof drogi ale to dobry lekarz.

Strawbeko nie obraz się na mnie i nie gniewaj troszkę jedziesz na Maline on jest drogi to fakt ale dużo pomaga nam po stracie niech każda decyduje jaki lekarz dla niej jest najlepszy dla mnie ważne były te badania które on robi chciałam wiedzieć dlaczego tracę dzieci mimo że słono za to zaplaciłam. Ale nie odbieraj tego mojego wpisu jak ataku na swoja osobne bo tak nie jest moge tylko powiedzieć ze oddalabym malinie dużo więcej kasy jak by mi zagwarantował ze urodze zdrowe żywe dziecko.
Całuje wszystkie brzuszki i cieszę się z serduszek
Porzeczka, nie jade po Malinie, pisze poprostu to co o nim mysle.

Ja tez juz sie do niego umawialam i jakby in vitro nie wyszlo to skonczylabym pewnie u niego.
Ale to nie zmienia faktu ze tak o nim mysle, tzn jako lekarz uwazam ze ma duza wiedze i dla wielu osob jest ostatnia deska ratunku, ale jako czlowiek jest dla mnie bez serca.

reklama
Porzeczka, nie jade po Malinie, pisze poprostu to co o nim mysle.

Ja tez juz sie do niego umawialam i jakby in vitro nie wyszlo to skonczylabym pewnie u niego.
Ale to nie zmienia faktu ze tak o nim mysle, tzn jako lekarz uwazam ze ma duza wiedze i dla wielu osob jest ostatnia deska ratunku, ale jako czlowiek jest dla mnie bez serca.

Szanuje twoje zdanie ale ono może komuś namieszać w głowie. Wszystkie tu piszemy ze malina drogi ale każda decyduje czy ja stać. Dla mnie to mily człowiek i z pewnością nie chce źle stara się pomóc i to zależy jak się do niego podchodzi.
Wiesz dla mnie kazdy lekarz to lekki ździerca i niestety temat strat i niepłodności to jest to w czym teraz żerują pewnie sama o tym wiesz bo za wszystko musialas pewnie płacić i to nie małą kasę ale myślę ze na pewno nie liczysz tych pieniędzy tylko dzidziuś jest ważny

Do góry