reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Szanuje twoje zdanie ale ono może komuś namieszać w głowie. Wszystkie tu piszemy ze malina drogi ale każda decyduje czy ja stać. Dla mnie to mily człowiek i z pewnością nie chce źle stara się pomóc i to zależy jak się do niego podchodzi.
Wiesz dla mnie kazdy lekarz to lekki ździerca i niestety temat strat i niepłodności to jest to w czym teraz żerują pewnie sama o tym wiesz bo za wszystko musialas pewnie płacić i to nie małą kasę ale myślę ze na pewno nie liczysz tych pieniędzy tylko dzidziuś jest ważny
Porzeczka, troche przesadzasz. Co ja takiego napisalam o Malinie ze Cie to tak boli.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Porzeczka- blondynka niska w szarym sweterku bylam:)a ty? Mi zlecił infolic i jakiś suplement żeby mi się szczepienia zadziałały na receptę nic a robie co dał? Oprócz tego to naga dał nam ze teraz to napewno się podniesie mam nadzieje. A ty byłaś na samych pullowanych?

Co do Maliny mam wielką nadzieję że nam pomoze. Można kogoś polecić albo odradzic bo po to tu jesteśmy ale musi to być uzasadnione jakimś konkretnym powodem . A on wielu osobom pomógł a to ze jest drogi to cóż nikt nikogo do niczego nie zmusza.

Porzeczka- blondynka niska w szarym sweterku bylam:)a ty? Mi zlecił infolic i jakiś suplement żeby mi się szczepienia zadziałały na receptę nic a robie co dał? Oprócz tego to naga dał nam ze teraz to napewno się podniesie mam nadzieje. A ty byłaś na samych pullowanych?

Chudziutka drobna? Ja byłam w bordowej sukience ale przyjechałam o 14:40 bo dziś tylko pullowane nie mogliśmy rano przyjechać malina się zgodził. Nie kojarzę Cię z dziś ale chyba wiem ktora to ty roznawiałas kiedyś z Arluska ?Bolą Cię ręce bo ja znów nic nie czuję? Ja mam jakiś polifilim czy coś takiego nie umiem odczytać tych jego bazgrołów

Tak to ja mam to samo przepisane ale to nie na recepte Wyniki mi się nie zmieniły czyli nawet nie drgnelo masakra. Dużo nam dzisiaj tłumaczył ale i tak nic prawie nie rozumiem☺ a tobie się zmieniły badania? To nie zauważyłam cie bo jak wyszliśmy od niego to tyle tam osób było już i tak szybko nas przyjął mieliśmy miec wizyte o 15 . Ogólnie przekonywał nas ze teraz napewno będzie ok bo ja taka zrezygnowano i pytałam się czy to ma sens zobaczymy a kiedy jedziesz za dwa tygodnie?

reklama
Witajcie dziewczyny

lamia, Asia - gratuluję udanych wizyt

Gosia - witaj

Wróciłam właśnie od dr. Jestem w 4/5 tygodniu ciąży :) Jest pęcherzyk i echo serduszka :)
Nie myślcie, że to naturals ;) 7 podejście do in vitro, a 5 stymulacja. Miałam długi protokół, który rozpoczęłam pod koniec sierpnia. Sorki, że nie pisałam wcześniej (ale kusiło mnie strasznie :)), ale po ostatnich przeżyciach, tj. poprzednia stymulacja w programie MZ, jedna komórka i brak transferu :( ponieważ w 5 dobie mój zarodek nie był blastocystą stwierdziłam, że nie będę niepotrzebnie "kłapała ozorem".
Transfer miałam 17 września i robiła mi go Pani dr Paliga, która podobno ma ostatnio dobrą rękę do transferów :D. Podała mi jeden zarodek 4 blastomerowy, drugi zamrozili. W klinice byłam kilka godz., ponieważ zdecydowałam się na kroplówkę na skurcze Tractocile. Polecam wszystkim dziewczynom, które mają problem ze skurczami po transferze. Trochę to kosztuje, ale warto.
W 12 dpt moja beta wynosiła 263,70, w 14 dpt 729,42, w 16 dpt 2048,91 :szok: Przy odbieraniu wyniku miałam stan tuż przed zawałowy :szok: Dobrze, że betę robiłam w szpitalu :D
Oczywiście TSH skoczyło z 0,7 na 2,24 :mad:
Dziś jest mój 24 dpt i mam zdjęcie :)
Liliaaaaa!!!! Ale cudowna wiadomość!!!
Ależ ukrywałaś długo! :) Ale się cieszę :)
Wrzucaj zdjęcie!! :)
Ile lat starań? To pierwsze dzidzio bedzie? :)

Hejka

Witam nowe dziewczyny

Tak się cieszę, że kolejne dzieci poczynają się :) Dziewczynki całuję wszystkie brzuszki i już urodzone dzieciaczki.

Tola, pamiętam... czekam na wieści... tulę :*

My nie jesteśmy w ciąży, może kiedyś i ja podzielę się naszym serduszkiem.
Kochane zdecydowaliśmy się zaadoptować Huberta, jednak to nie takie proste. Duża szansa, że nam go nie dadzą. W przyszłym tygodniu jedziemy do Warszawy. Czy coś z tego wyjdzie? Trzymajcie za nas kciuki.
Teść jeszcze się trzyma. Jest już bardzo ciężko. Każdy dzień może być ostatnim. Samo życie... Wasze sukcesy są naszym światłem... DZIĘKUJEMY :-D:-) :):-D
Destino, wielki szacunek mam dla was! Powodzenia z Hubertem, oby sie udało po waszej myśli! :)

Do góry