Ja też bez szczepień.Asiu , Gabis, Lamia, a czy wy się szczepilyscie , czy żelazny zestaw?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też bez szczepień.Asiu , Gabis, Lamia, a czy wy się szczepilyscie , czy żelazny zestaw?
Fondie nie robie do konca bo juz nie ma sensu, a wczesniej sie balam. W sobote zaczynam 29tc. Mam cc w swieta.strawbelka do kinca ciąży nie robisz suwaczka ? ja bym chciała ale.nie umiem który masz tc? i dobrze pamiętam rodzisz przed świętami ?
Link do: HAXE ELEKTRYCZNY ASPIRATOR NOSA ODCIĄGACZ KATARUKas jak też bez szczepień ale moje MLR 78%
Madzia82 to nie ty mi proponowalas coś innego niż frida do noska? Tylko co?
Beatka, to nie lepiej jechac do Sachy?
Albo tam gdzie Lilia? Efekt ten sam, ciaza. Malina Cie pusci z torbami
Destino dlaczego miga Wam nie dac zaadoptowac Huberta?Hejka
Witam nowe dziewczyny
Tak się cieszę, że kolejne dzieci poczynają się Dziewczynki całuję wszystkie brzuszki i już urodzone dzieciaczki.
Tola, pamiętam... czekam na wieści... tulę :*
My nie jesteśmy w ciąży, może kiedyś i ja podzielę się naszym serduszkiem.
Kochane zdecydowaliśmy się zaadoptować Huberta, jednak to nie takie proste. Duża szansa, że nam go nie dadzą. W przyszłym tygodniu jedziemy do Warszawy. Czy coś z tego wyjdzie? Trzymajcie za nas kciuki.
Teść jeszcze się trzyma. Jest już bardzo ciężko. Każdy dzień może być ostatnim. Samo życie... Wasze sukcesy są naszym światłem... DZIĘKUJEMY