reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziękuję dziewczyny! Pocieszylście mnie , bo już zaczynałam panikować, że bez szczepień się nie udaje. Ja takie leki będę miała jak w stopce (cały zestaw z encorton em 10)

strawbelka do kinca ciąży nie robisz suwaczka ? ja bym chciała ale.nie umiem :)który masz tc? i dobrze pamiętam rodzisz przed świętami ?
Fondie nie robie do konca bo juz nie ma sensu, a wczesniej sie balam. W sobote zaczynam 29tc. Mam cc w swieta.

Beatka, to nie lepiej jechac do Sachy?
Albo tam gdzie Lilia? Efekt ten sam, ciaza. Malina Cie pusci z torbami[emoji53]

Gosia, nie dali Ci encortonu od 1dc?
Zazwyczaj daja przy in vitro, ulatwia zagniezdzanie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Beatka, to nie lepiej jechac do Sachy?
Albo tam gdzie Lilia? Efekt ten sam, ciaza. Malina Cie pusci z torbami
emoji53.png

Ja byłam u dr Sydora, przyjmuje w klinice w Gyncentrum w Katowicach. Wszystkie badania mi zaliczył, dorobiłam badania za 1 700 zł, ale pewnie nie wszystkie dotyczyły allo mlr... Ja miałam allo mlr 28% i dr zalecił 2 szczepienia
Beata - nie wydaje mi się, żeby jakiś lekarz zlecił Ci szczepienia bez zlecenia innych badań :(

Strawbelka - jak bym na Twoim miejscu suwaczek jednak zrobiła :D Uwielbiam suwaczki :)

Witam nowe koleżanki

Hejka

Witam nowe dziewczyny

Tak się cieszę, że kolejne dzieci poczynają się :) Dziewczynki całuję wszystkie brzuszki i już urodzone dzieciaczki.

Tola, pamiętam... czekam na wieści... tulę :*

My nie jesteśmy w ciąży, może kiedyś i ja podzielę się naszym serduszkiem.
Kochane zdecydowaliśmy się zaadoptować Huberta, jednak to nie takie proste. Duża szansa, że nam go nie dadzą. W przyszłym tygodniu jedziemy do Warszawy. Czy coś z tego wyjdzie? Trzymajcie za nas kciuki.
Teść jeszcze się trzyma. Jest już bardzo ciężko. Każdy dzień może być ostatnim. Samo życie... Wasze sukcesy są naszym światłem... DZIĘKUJEMY :-D:-) :):-D

Hejka

Witam nowe dziewczyny

Tak się cieszę, że kolejne dzieci poczynają się :) Dziewczynki całuję wszystkie brzuszki i już urodzone dzieciaczki.

Tola, pamiętam... czekam na wieści... tulę :*

My nie jesteśmy w ciąży, może kiedyś i ja podzielę się naszym serduszkiem.
Kochane zdecydowaliśmy się zaadoptować Huberta, jednak to nie takie proste. Duża szansa, że nam go nie dadzą. W przyszłym tygodniu jedziemy do Warszawy. Czy coś z tego wyjdzie? Trzymajcie za nas kciuki.
Teść jeszcze się trzyma. Jest już bardzo ciężko. Każdy dzień może być ostatnim. Samo życie... Wasze sukcesy są naszym światłem... DZIĘKUJEMY :-D:-) :):-D
Destino dlaczego miga Wam nie dac zaadoptowac Huberta?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Zgłosiło się kilka rodzin. Nam na pewno nie pozwolą adoptować Huberta, bo mamy zaledwie roczny staż małżeństwa. To dyskwalifikuje. My chcielibyśmy zostać rodziną zastępczą i tak jest najszybciej.

reklama
Kochane moje ja już po histeroskopii leżę i podczytuje wasze wpisy Asia,Gabi, Lilia trzymam kciuki cieszę się waszym szczęściem. Jak tak czytam wasze komentarze na temat Maliny i jego pieniężnych zapędów , ciąż donoszonych bez szczepień dostaję pomieszania myśli.

Do góry