fondie - https://www.babyboom.pl/forum/temat/jak-wstawic-suwaczek-w-profilu-testy.14254/
Drugi post od góry, wszystko ładnie jest opisane. Powodzenia
Drugi post od góry, wszystko ładnie jest opisane. Powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem, czy taka zdolna. Piszę tylko, co powiedziała mi na wizycie.Asia, to ona taka zdolna ze ze zdjecia usg wyczytala ze z dzieckiem wszystko dobrze? Przeciez przy prenatalnym robi sie szczegolowe pomiary.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja za tydzień zaczynam 2 trymestr. W sumie po tym czasie ryzyko poronienia znaczenie spada. Detektora używałam raz na 2-3 dni.jest info że mzoesz sluchav detektora do 3razyl dziennie krótko. ją sluchalam co kilka a teraz jak czuje ruchy to już narazie nie potrzevny
Gosia encorton to raczej nie do mutacji tylko przeciwcial ale uważam że nie zaszkodzi go brać bo wg mnie daje wiecej porzutku niż szkody. Przy mutacji metyle. A ktora masz? My zazwyczaj włączamy zaraz po owu ale są dziewczyny co biorą juz przed, prawda? A tym bardziej przy inv.Nafoczka dziekuje za pomoc
Powiedzcie mi czy przy tej mutacji bierze sie encorton ?? Bo widzialam ze jedne braly drugie nie.
I jesli tak to czy nie jest na niego za pozno skoro jestem przed punkcja ktora prawdopodobnie bedzie w niedziele
Ja się nie szczepiłam.Asiu , Gabis, Lamia, a czy wy się szczepilyscie , czy żelazny zestaw?