reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

dziewuszki chciałam dodać fotkę z tym wykresem antygenów z badania ana ale jak dodaję fotke z tel pisze że za duży rozmiar wystąpił błąd?ktoś mi podpowie jak to można zrobić inaczej z telefonu
eszz Foczusiu chuchasz, dmuchasz, żeby książę był zdrów a tu teraz taka pogoda, że poprostu maluchy łapią te ustroństwa, zdróweczka dla bąbelka

AgnieszkaP napisz co u Was? jak Ula ?

Tola...

Gabiś mam pytanie bo pamięć mnie zawodzi...jaką miałaś teraz dawkę encortonu?od kiedy? i jak wkońcu u Ciebie z tymi ANA? toczeń jest dodatni czy wkońcu coś innego bo już mi się to miesza,

mnie martwią te moje ana dodatnie ale dr P jakoś to nie rozgrzebał a teraz po tej ciąży zaczęła mi ręka drętwieć bardzo szczególnie w nocy, budzę się i jakbym ręki nie miała, nic nie czuje i czasem wręcz coś nie mogę utzrymać...

reklama
dziewuszki chciałam dodać fotkę z tym wykresem antygenów z badania ana ale jak dodaję fotke z tel pisze że za duży rozmiar wystąpił błąd?ktoś mi podpowie jak to można zrobić inaczej z telefonu
eszz Foczusiu chuchasz, dmuchasz, żeby książę był zdrów a tu teraz taka pogoda, że poprostu maluchy łapią te ustroństwa, zdróweczka dla bąbelka

Tola...

Gabiś mam pytanie bo pamięć mnie zawodzi...jaką miałaś teraz dawkę encortonu?od kiedy? i jak wkońcu u Ciebie z tymi ANA? toczeń jest dodatni czy wkońcu coś innego bo już mi się to miesza,

mnie martwią te moje ana dodatnie ale dr P jakoś to nie rozgrzebał a teraz po tej ciąży zaczęła mi ręka drętwieć bardzo szczególnie w nocy, budzę się i jakbym ręki nie miała, nic nie czuje i czasem wręcz coś nie mogę utzrymać...
Mickey musisz w swoim telefonie zmniejszyć rozmiar zdjecia przez edycję bo inaczej nie wrzucić. Ja u siebie zmniejsza na 25% bo na 50% są nadal za duże ale to zależy od aparatu w telefonie

no wlasnie gin mi powiedzial ze jak wyjdzie mi mutacja to bede brac clexan, a ze nie wykryto u mnie mthfr to nic nie kazal brac. ale mam milion innych badan nie zrobionych takich jak allo czy ana.

Eh właśnie była u mnie polozna. Ile się ostresowalam bo tętna małego szukała chyba z 10 min! Mały kopal i nawet było słychać jak się rusza i ucieka a za nic nie mogła złapać tętna dopiero nisko nad spojeniem lonowym znalazła. Ciśnienie to chyba miałam 1000/1000. Śmiała się ze mnie ze nie wyjdzie dopóki mi nie pokaże jak serduszko bije bo zejde jej jeszcze na zawał.

Tola...

Kochana, ja mam ANA3 dodatnie, typ świecenia ziarnisty, kontrola po 12 tygodniach również te ana3 potwierdziła. Jestem pod kontrolą reumatologa, bo niby podejrzewają jakaś chorobę ukladowa tkanki łącznej ale nic konkretnego bo ja żadnych objawów nie mam ani bólu.
Przyjmuję Encorton 20mg od pozytywnego testu.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Gabiś rozumiem że na nk nic nie brałaś?
dziewczynki gdyby którejś coś się przypomniało odnośnie jakiegoś merytorycznego reumatologa z małopolski(najlepiej)kraków? to napiszcie bo mam ochotę odwiedzić reumatologa ale nie chcę iść do przypadkowego bo to bez sensu
ale szaro, buro:baffled:

Gabiś rozumiem że na nk nic nie brałaś?
dziewczynki gdyby którejś coś się przypomniało odnośnie jakiegoś merytorycznego reumatologa z małopolski(najlepiej)kraków? to napiszcie bo mam ochotę odwiedzić reumatologa ale nie chcę iść do przypadkowego bo to bez sensu
ale szaro, buro:baffled:
Moje NK to 12%.
Nic nie brałam na nie.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry