czarna_mala
Fanka BB :)
Hej dziewczynki,
No nie powiem podłamało mnie trochę to wszystko co napisałyście...ehhh
Dziękuję dziewczynki za opinie i Tobie Bea też[emoji173] mam teraz taki kocioł w głowie, że wiem że nic nie wiem [emoji43]
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
No nie powiem podłamało mnie trochę to wszystko co napisałyście...ehhh
Będę kombinować w takim razie wizytę u reumatologaCzarna mala masz bardzo wysokie miano przeciwcial,kiedys grozi Ci choroba reumatoidalna,ja tez mam wysoko,mój gin odrazu stwierdzil zespol antyfosfolipidowy na podstawie tych przeciwcial,czyli kleksane i enkorton,
Tak mam jeszcze taki wykres słupkowy dołączony do tego badania i co masz zlecone na te ANA? Kierował Cię P gdzieś dalej?Mała kiedyś już pisaliśmy o wynikach allo mlr,szału nie ma,ale masz powyżej 0%to dobrze ale te ana nie zbyt dobrze wyglądają masz qrde wysokie ja miałam 1:640i mi dr P powiedział że wysokie miano dodatkowo masz oprócz święcenia ziarnistego cytoplazmatyczne hmm dobrze ze zrobiłaś to badanie masz załącznik do tego bo widzę że ty jako jedyna masz to co ja w profilu ana czyli masz antugen dfs70pozytywny sorry za błędy ale pisze z tel co za cuda techniki
Hamowanie masz za małe. Ja mam 5,5% i będę miała encorton. Powinno być min. 40%. To drugie badanie jest ok (mam identyczny wynik), tzn, że mąż może być dawcą do szczepień.
Edit: Mała czarna, a u kogo sie leczysz, co masz stwierdzone do tej pory? Jakie leki?
Ale pocieszę cię, to że hamowanie powyżej 0%, to dobry znak
To jak to jest w końcu z tym Encortonem? Bo Kas na 5.5% dostaniesz Encorton, a Ty Fondie piszesz, że obniża...zbaraniałam teraz [emoji6]moje zdanie jest takie. allo mrl ma za niskie musi być powyżej 30% minimum. Ją bym nie próbowała bez ...ale nie chce nanawiac bo to droga inwestycja. Ja probiwałam bez i się nie udało ale każdy inny jest.
szczepiebia też są na nk mnie z 37spadły na 12.
wiem że ana dodatnie ją ich nie miałam ale znam dziewczyny co miały ana dodatnie i się szczepily i jest ok. ale dezyzja jest każdego inna ją mimo to trzymam kcouki czarna jak nie postanowisz bo każdy organizm inny.
encorton.obniża mrl dlatego malina daje od pozytywnego testu.
polecam jeszcze cokostrum obniża nk i zwiększa ponoć mrl
U nas Enya przy dodatnich ANA chyba się szczepiłaCzarna dr P uważa ze jeżeli jest jakiekolwiek hamowanie jest dobrze. Za to Malina musi mieć ok 40%. Sacha przy dodatnich ana nie szczepi tylko zaleca wlewu tylko ze ich koszt przeraza. Mi powiedział ze przy moim wzroście 174 i wadze57kg koszt jednego wlewu to ok 7tys. I tak 3wlewuy i 4 w ciąży. Do tego wszystkie badania.
Dziękuję dziewczynki za opinie i Tobie Bea też[emoji173] mam teraz taki kocioł w głowie, że wiem że nic nie wiem [emoji43]
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka