reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mała kiedyś już pisaliśmy o wynikach allo mlr,szału nie ma,ale masz powyżej 0%to dobrze ale te ana nie zbyt dobrze wyglądają masz qrde wysokie ja miałam 1:640i mi dr P powiedział że wysokie miano dodatkowo masz oprócz święcenia ziarnistego cytoplazmatyczne hmm dobrze ze zrobiłaś to badanie masz załącznik do tego bo widzę że ty jako jedyna masz to co ja w profilu ana czyli masz antugen dfs70pozytywny sorry za błędy ale pisze z tel co za cuda techniki

reklama
przepraszan rano was doczytam :) chciałam wam napisać że wstalam do cory na chwilę i podzlam się pplozyc i czuje jej ruchy ale dziś 14t 3d ale.z usg bylo starsze ale nie wiem czy dalej tak samobrosnie troche wcześnie ale.kurde no puka i puka mnie e brzuch co chwilę to musi być to ale piękne uczucie spać jux nie moge bo zachwycam się tym oby mi się nie wydawało że to to:) chyba może jednak za wcześnie na ruchy ale kurde vhyba to to.
napislaam jej ruchy hehe może jednak to on :p

moje zdanie jest takie. allo mrl ma za niskie musi być powyżej 30% minimum. Ją bym nie próbowała bez ...ale nie chce nanawiac bo to droga inwestycja. Ja probiwałam bez i się nie udało ale każdy inny jest.
szczepiebia też są na nk mnie z 37spadły na 12.
wiem że ana dodatnie ją ich nie miałam ale znam dziewczyny co miały ana dodatnie i się szczepily i jest ok. ale dezyzja jest każdego inna ją mimo to trzymam kcouki czarna jak nie postanowisz bo każdy organizm inny.
encorton.obniża mrl dlatego malina daje od pozytywnego testu.
polecam jeszcze cokostrum obniża nk i zwiększa ponoć mrl

Czarna dr P uważa ze jeżeli jest jakiekolwiek hamowanie jest dobrze. Za to Malina musi mieć ok 40%. Sacha przy dodatnich ana nie szczepi tylko zaleca wlewu tylko ze ich koszt przeraza. Mi powiedział ze przy moim wzroście 174 i wadze57kg koszt jednego wlewu to ok 7tys. I tak 3wlewuy i 4 w ciąży. Do tego wszystkie badania.

Dzięki dziewczyny za odzew bo juz myslalam że zaciążone mają limity internetowe ;-)

Fondi na pewno to pukanie to to co myślisz tego nie da się pomylić.

Kurde ale ja Wam zazdraszczam ;-)

Destino :-*
Sus kochany wariacie..
Tęczowa,Arda ,Lumia,Plastusia pozdrawiam Was. ZZresztą resztę też :-).

reklama
Mała czarna ja też już wariuje bo niewiem co robić myślę o szczepieniahc a z drugiej strony wiem ze przy dodatnich ana nie zaleca się szczepień jeszcze teraz po tej ciąży mnie martwi jeden objaw ale to mniejsza z tym,dr P właśnie tak uważa że jeśli allo mlr jest powyżej 0 tzn ze kobieta jest zdolna wytwarzać te PC i jest to dobry wynik.ale czarna ja się zastanawiam czy nie udać się do reumatologa może i Ty pomyśl bo masz dość wysokie ana a nic nie masz z żadnych objawów chorób np reumatycznych czy boli mięśni?
Bea co u ciebie?

Do góry