reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Gabiś, może zmieniłaś luteinę? Ja w szpitalu dostawałam taką, po której właśnie tak miałam i mało co się rozpuszczała, a z moją domową bez problemu było.

Asiu, nie martw się, a Ci niektórzy lekarze, to chyba naprawdę czasem nie wiedzą co robią i mówią. Zero empatii. Mnie w szpitalu jak roniłam, jeden robił usg przezpochwowe, odebrał telefon i gadał, a ja tak czekałam z kijkiem nie powiem gdzie i z sercem w gardle.

Ponawiam dziewczynki pytanie. Nie mam jeszcze wyników mutacji, czy póki co 1xfolik i 1x femibion natal1 to nie za dużo?

reklama
Witam Kochane my w drodze do Łodzi . Mam nadzieję ,że wynik histeroskopii będzie pozytywny. Czeka mnie spotkanie z waszym ulubionym doktorem Maliną. Miałam was zapytać czy w dniu przyjęcia na oddział można zjeść śniadanie. ? Dziękuję

Witam się [emoji6]

Foczunia dobra jesteś z tym przewijaniem [emoji23]

Ponawiam dziewczynki pytanie. Nie mam jeszcze wyników mutacji, czy póki co 1xfolik i 1x femibion natal1 to nie za dużo?
Nie za dużo :)

Jak to jest z tym moim allo mlr? Dobre czy nie dobre? Przejmować się czy nie?
uploadfromtaptalk1476126573445.jpeg

Bo Nk wyczytałam w necie, że są ok
uploadfromtaptalk1476126638904.jpeg

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1476126573445.jpeg
    uploadfromtaptalk1476126573445.jpeg
    30,9 KB · Wyświetleń: 885
  • uploadfromtaptalk1476126638904.jpeg
    uploadfromtaptalk1476126638904.jpeg
    14,6 KB · Wyświetleń: 779
Witam się [emoji6]

Foczunia dobra jesteś z tym przewijaniem [emoji23]

Nie za dużo :)

Jak to jest z tym moim allo mlr? Dobre czy nie dobre? Przejmować się czy nie?
Zobacz załącznik 777587

Bo Nk wyczytałam w necie, że są ok
Zobacz załącznik 777589

Hamowanie masz za małe. Ja mam 5,5% i będę miała encorton. Powinno być min. 40%. To drugie badanie jest ok (mam identyczny wynik), tzn, że mąż może być dawcą do szczepień.
Edit: Mała czarna, a u kogo sie leczysz, co masz stwierdzone do tej pory? Jakie leki?
Ale pocieszę cię, to że hamowanie powyżej 0%, to dobry znak :)

Ostatnia edycja:
Hamowanie masz za małe. Ja mam 5,5% i będę miała encorton. Powinno być min. 40%. To drugie badanie jest ok (mam identyczny wynik), tzn, że mąż może być dawcą do szczepień.
Edit: Mała czarna, a u kogo sie leczysz, co masz stwierdzone do tej pory? Jakie leki?
Ale pocieszę cię, to że hamowanie powyżej 0%, to dobry znak :)
Dzięki, miód na moje serce :D

Obecnie leczę się na własną rękę trochę (pomaga mi ten zbiorczy wątek Foczusi ;) ). Próbuję teraz góra dwa razy, jak się nie uda to w planach mam albo Wilczyńskiego albo Malinę (jak uzbieram sumkę :D). Cały czas zastanawiam się czy Encorton 15mg brać czy od razu z grubej rury dać 20mg. Moje problemy podobne są do Magdy82 tylko u mnie tarczyca jest ok :)

Mam tu jeszcze wynik ANA2 i tego to już wogóle nie potrafię rozczytać
uploadfromtaptalk1476129474216.jpeg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1476129474216.jpeg
    uploadfromtaptalk1476129474216.jpeg
    74,6 KB · Wyświetleń: 1 764
reklama
Czarna mala masz bardzo wysokie miano przeciwcial,kiedys grozi Ci choroba reumatoidalna,ja tez mam wysoko,mój gin odrazu stwierdzil zespol antyfosfolipidowy na podstawie tych przeciwcial,czyli kleksane i enkorton,

Do góry