reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

U mnie termin OM 10t5d a usg teraz 10 t6 d. Z tym, że teraz usg było robione przez brzuch. Ogólnie lekarz sprawdził tylko czy serce na monitorze pika. Z tekstem przed: "żyje, nie żyje"? Jestem roztrzesiona po tej wizycie. I powiedział, że prenatalne najwcześniej za 2 tygodnie i żeby odwoływać.
Czy któraś z was miała tak, że termin z usg wyrównał się z OM?
Asia tym sie nie martw, wystarczy ze lekarz zle zaznaczyl tam ptaszkiem i juz inaczej obliczylo. Ja tez tak raz mialam i dziewczyny mi napisaly wtedy to co ja teraz Tobie[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie termin OM 10t5d a usg teraz 10 t6 d. Z tym, że teraz usg było robione przez brzuch. Ogólnie lekarz sprawdził tylko czy serce na monitorze pika. Z tekstem przed: "żyje, nie żyje"? Jestem roztrzesiona po tej wizycie. I powiedział, że prenatalne najwcześniej za 2 tygodnie i żeby odwoływać.
Czy któraś z was miała tak, że termin z usg wyrównał się z OM?
Asia ja miałam bardzo różnie a pod koniec jak "była mała waga" to nawet 2 tyg. do tylu, to tylko statystyka. Dzień przed porodem wazyl 2600 a na drugi 3110 :D

Dzień dobry.
Ja staram się w krzakach żyć spokojnie, bez zbytniego stresu ( chociaż czasem nadal jest), odpoczywam, czytam książki. Mdłości męczą, najgorzej wieczorem, wściku dooopy idzie dostać bo już nie wiem czy głodna jestem czy wymiotować będę czy jedno i drugie.
Mam pytanie do tych z Was które przyjmowały luteine dopochwowo: czy mialyscie żółte uplawy? Czy tylko białe.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry.
Ja staram się w krzakach żyć spokojnie, bez zbytniego stresu ( chociaż czasem nadal jest), odpoczywam, czytam książki. Mdłości męczą, najgorzej wieczorem, wściku dooopy idzie dostać bo już nie wiem czy głodna jestem czy wymiotować będę czy jedno i drugie.
Mam pytanie do tych z Was które przyjmowały luteine dopochwowo: czy mialyscie żółte uplawy? Czy tylko białe.

Zolte uplawy przy luteinie ja mialam.
Infekcji ani grzybka nie bylo, mialam robione wymazy. Ale jak cos Cie niepokoi to lepiej zrobic wymaz, tylko chyba trzeba wtedy odstawic lutke na 48h ( ja tak odstawialam)
Przy lutce wszystko mnie w srodku swedzialo.

Zolte uplawy przy luteinie ja mialam.
Infekcji ani grzybka nie bylo, mialam robione wymazy. Ale jak cos Cie niepokoi to lepiej zrobic wymaz, tylko chyba trzeba wtedy odstawic lutke na 48h ( ja tak odstawialam)
Przy lutce wszystko mnie w srodku swedzialo.

Ja nie mam żadnych dolegliwości, nic nie boli nie swedzi. Tej wydzieliny jest mało i zauważyłam ją jeden raz póki co na papierze, na bieliźnie nic nie ma. Białą wydzieline miałam i to mnie nie dziwi przy luteinie ale tą żółtą pierwszy raz.

Dzień dobry.

Gabis to może byc stara nierozpuszczona do konca lutka

Witajcie dziewczynki
Nafoczko
Wątek super tylko może by tak jakieś stronki tam zrobić ...?????
Bo jak się zaczyna czytać to się czyta i czyta a jak chcesz wrócić to trzeba od nowa ....

Podrawiam serdecznie Was wszystkie dziewczynki ..

Witajcie dziewczynki
Nafoczko
Wątek super tylko może by tak jakieś stronki tam zrobić ...?????
Bo jak się zaczyna czytać to się czyta i czyta a jak chcesz wrócić to trzeba od nowa ....

Podrawiam serdecznie Was wszystkie dziewczynki ..
Mnie też to chodzi po glowie tylko nie wiem jak ???? A wiesz jak ja edytuje i wklejam to tez przewijam przewijam i przewijam :D no ale w przewijaniu mam obecnie wprawę :p

reklama
Do góry