reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej
Jestem i ja ale jak zwykle ostatnio tylko wieczorem. Dziś prawie ca,ly dzień bylismy poza domem, czasami się sama dziwię jak ten mój Mały turysta znosi te nasze wycieczki i wyjścia praktycznie od samego urodzenia.
Strawbelka, ja kupowałam skarpetki najmniejsze jakie były i i tak były za wielkie :-)
Foczusia Kochana, pięknie ztworzyłas ten drugi wątek. Zrobiłam dziś małe poprawki u siebie.
Coś tutaj cisza ostatnio, nawet Fondie nie ma ;-)

reklama
Nafoczko, dziękuję za pamięć. U nas wszystko w porządku. Dziś wizyta u lekarza nfz, jutro wizyta u Jerzak a w czwartek usg prenatalne a w środę mam jeszcze dentyste z synem.

Fondie, dzieciątko jest dobrze chronione w brzuszku. U nas na mm dziewczyna miała wypadek samochodowy i z dzieciątkiem wszystko ok a ja będąc w ciąży z synem spadlam ze schodów, bo były oblodzone i też wszystko było ok. Nie ma co się nakrecać.

Mój starszy syn ciągle podnosi mi adrenalinę. W marcu skończy 12 lat, nie chce się uczyć (najlepiej jakbym czytała mu lektury i materiały do nauki). Kłóci się ze wszystkimi i zaczął uciekać z domu. Będę musiała zapisać go na jakaś terapię, bo tak dalej nie da się funkcjonować.

A ja co chwile sprawdzam czy Tola sie loguje i sie nie logowala od tamtego czasu[emoji15]

Boze, dziewczyny zeby ta cisza nie zwiastowala tylko nic zlego. Tola tak czekala na te dzieci[emoji22]
Boze, niech te dzieci beda cale i zdrowe!!![emoji26]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale panikujecie :) oczywiście ze z dziećmi Toli jest wszystko dobrze! Innej opcji nie ma! Po prostu nie ma czasu ani głowy przy dwójce żeby jeszcze do nas pisać i tyle :)
Kwiatuszek obys miala racje.
Tola duzo na forum sie nie udzielala, ale mi na privie wszystko pisala. Wiem kiedy u niej bylo cos nie tak, kiedy miala wizyty, co mowil lekarz, kiedy byla w szpitalu. A teraz cisza. Dlatego sie tak martwie. To do niej nie podobne.
Inne dziewczyny na drugim forum zawsze pisaly po porodzie, przy wczesniakach i przy blizniakach.

Strawbelka - ja tez sie bardzo martwie o Tole i mysle non stop, tym bardziej ze pisala iz u jednego z dzieci byl krwotok.
Mam nadzieje ze niepisze tylko dlatego ze jest zabiegana

Dziewczynki wizytujace - kciuki za Was zacisniete[emoji3]

Fondie - ja mialam wypadek autem pod koniec 5go miesiaca. Prowadzilam. Mimo ze troche mna szarpnelo i pasy sie napiely to nic sie nie stalo.

E to musze wymienic bo kupilam rozmiar 10-12. Jak zmierzylam cm to dl stopki bez rozciagania 6 cm. To chyba za male.

Wikus tez miał najmniejsze na 6 cm :)

Asia, Lamia ciesze się ze u was wszystko dobrze i trzymam kciuki &&&

Asia to taki wiek syna. Ja mam chrzesnice 14 lat już za sam wzrok bym ją ....... :D

Doris dziękuję :);cóż każdy jest łasy na pochwały :D jeśli pamietacie jeszcze jakieś "ciekawostki" to napiszcie. Asia może od Jerzak bo wiem ze coś bylo i był też kalkulator na IO?
Piszcie piszcie jestem chłonna wiedzy :D (bo po prostu nie chce mi się forum całego czytać a wiem ze to było :p )

Dorzuciłam ciekawy artykuł który dawno temu tu sie pojawił. Mam nadzieje ze się otwiera
https://www.babyboom.pl/forum/temat/poronienia-nawykowe-przebieg-ciazy.80388/

A u Wikusia znów katar ;(

reklama
U mnie termin OM 10t5d a usg teraz 10 t6 d. Z tym, że teraz usg było robione przez brzuch. Ogólnie lekarz sprawdził tylko czy serce na monitorze pika. Z tekstem przed: "żyje, nie żyje"? Jestem roztrzesiona po tej wizycie. I powiedział, że prenatalne najwcześniej za 2 tygodnie i żeby odwoływać.
Czy któraś z was miała tak, że termin z usg wyrównał się z OM?

Do góry