reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej
Jestem i ja ale jak zwykle ostatnio tylko wieczorem. Dziś prawie ca,ly dzień bylismy poza domem, czasami się sama dziwię jak ten mój Mały turysta znosi te nasze wycieczki i wyjścia praktycznie od samego urodzenia.
Strawbelka, ja kupowałam skarpetki najmniejsze jakie były i i tak były za wielkie :-)
Foczusia Kochana, pięknie ztworzyłas ten drugi wątek. Zrobiłam dziś małe poprawki u siebie.
Coś tutaj cisza ostatnio, nawet Fondie nie ma ;-)

reklama
Nafoczko, dziękuję za pamięć. U nas wszystko w porządku. Dziś wizyta u lekarza nfz, jutro wizyta u Jerzak a w czwartek usg prenatalne a w środę mam jeszcze dentyste z synem.

Fondie, dzieciątko jest dobrze chronione w brzuszku. U nas na mm dziewczyna miała wypadek samochodowy i z dzieciątkiem wszystko ok a ja będąc w ciąży z synem spadlam ze schodów, bo były oblodzone i też wszystko było ok. Nie ma co się nakrecać.

Mój starszy syn ciągle podnosi mi adrenalinę. W marcu skończy 12 lat, nie chce się uczyć (najlepiej jakbym czytała mu lektury i materiały do nauki). Kłóci się ze wszystkimi i zaczął uciekać z domu. Będę musiała zapisać go na jakaś terapię, bo tak dalej nie da się funkcjonować.

A ja co chwile sprawdzam czy Tola sie loguje i sie nie logowala od tamtego czasu[emoji15]

Boze, dziewczyny zeby ta cisza nie zwiastowala tylko nic zlego. Tola tak czekala na te dzieci[emoji22]
Boze, niech te dzieci beda cale i zdrowe!!![emoji26]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale panikujecie :) oczywiście ze z dziećmi Toli jest wszystko dobrze! Innej opcji nie ma! Po prostu nie ma czasu ani głowy przy dwójce żeby jeszcze do nas pisać i tyle :)
Kwiatuszek obys miala racje.
Tola duzo na forum sie nie udzielala, ale mi na privie wszystko pisala. Wiem kiedy u niej bylo cos nie tak, kiedy miala wizyty, co mowil lekarz, kiedy byla w szpitalu. A teraz cisza. Dlatego sie tak martwie. To do niej nie podobne.
Inne dziewczyny na drugim forum zawsze pisaly po porodzie, przy wczesniakach i przy blizniakach.

Strawbelka - ja tez sie bardzo martwie o Tole i mysle non stop, tym bardziej ze pisala iz u jednego z dzieci byl krwotok.
Mam nadzieje ze niepisze tylko dlatego ze jest zabiegana

Dziewczynki wizytujace - kciuki za Was zacisniete[emoji3]

Fondie - ja mialam wypadek autem pod koniec 5go miesiaca. Prowadzilam. Mimo ze troche mna szarpnelo i pasy sie napiely to nic sie nie stalo.

E to musze wymienic bo kupilam rozmiar 10-12. Jak zmierzylam cm to dl stopki bez rozciagania 6 cm. To chyba za male.

Wikus tez miał najmniejsze na 6 cm :)

Asia, Lamia ciesze się ze u was wszystko dobrze i trzymam kciuki &&&

Asia to taki wiek syna. Ja mam chrzesnice 14 lat już za sam wzrok bym ją ....... :D

Doris dziękuję :);cóż każdy jest łasy na pochwały :D jeśli pamietacie jeszcze jakieś "ciekawostki" to napiszcie. Asia może od Jerzak bo wiem ze coś bylo i był też kalkulator na IO?
Piszcie piszcie jestem chłonna wiedzy :D (bo po prostu nie chce mi się forum całego czytać a wiem ze to było :p )

Dorzuciłam ciekawy artykuł który dawno temu tu sie pojawił. Mam nadzieje ze się otwiera
https://www.babyboom.pl/forum/temat/poronienia-nawykowe-przebieg-ciazy.80388/

A u Wikusia znów katar ;(

reklama
U mnie termin OM 10t5d a usg teraz 10 t6 d. Z tym, że teraz usg było robione przez brzuch. Ogólnie lekarz sprawdził tylko czy serce na monitorze pika. Z tekstem przed: "żyje, nie żyje"? Jestem roztrzesiona po tej wizycie. I powiedział, że prenatalne najwcześniej za 2 tygodnie i żeby odwoływać.
Czy któraś z was miała tak, że termin z usg wyrównał się z OM?

Do góry