reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

hehe wiedziałam że Twój Wikuś zrobi furorę po drugiej stronie brzuszka, a mówiłam, że to, co małe to piękne hihi, za niedługo nie odpędzi się Wikuś nie tylko od ciotek ale od panien w kolejce :Djak za czasów komuny,
zerknę i najwyżej jeszcze coś dopiszę z ważniejszych informacji
Byłam na 40stke siostry wiec ciotki takie mniej więcej w tym wieku, jeszcze by chciały się popiescic z Maluszkiem a po paru toaStach to wydzieraly sobie z rąk :D

A ty jak się czujesz?

Asia, Lamia, Gabis meldowac jak brzuszki!

reklama
Burczus wystarcza wypisy ze szpitala a co jeszcze trzeba by dostac skierowanie od nich na te badania trzeba byc w ciazy by je mogli zrobic czy jak ?
Pozdrawiam serdecznie a i martwie sie o tole :( co u was dziewczyny ja praca dom narazie tyle sie dzieje tylko..
Trzeba mieć skierowanie do takiej poradni. po wywiadzie daje konkretne skierowanie na badania. Nie trzeba być w ciąży.

Byłam na 40stke siostry wiec ciotki takie mniej więcej w tym wieku, jeszcze by chciały się popiescic z Maluszkiem a po paru toaStach to wydzieraly sobie z rąk :D

A ty jak się czujesz?

Asia, Lamia, Gabis meldowac brzuszki!
Przyznam że też bym popieściła takiego szkraba małego, niestety nie mam ani w rodzinie ani u znajomych takiego bąbla, którego mogła bym pomiętosić:puwielbiam jak takie maluszki wodzą wzrokiem i robią takie śmieszne miny jak się w nie wpatruje kocham taki widok
jak się czuje? dzięki Foczusiu, jest dobrze, byłam u naszego doktorka w pt sprawdził mówił że macica oczyszczona bardzo jestem mu wdzięczna, że uchronił moją szyjkę przed zabiegiem, bo wiadomo jakie to obciążenie,nawet się pozbierałam tylko teraz chciałabym jak najszybciej porobić jakieś badania ale dr mówi żebym zaczekała do czasu jak otrzymam wynik mikromacierzy mojego aniołka,

Przyznam że też bym popieściła takiego szkraba małego, niestety nie mam ani w rodzinie ani u znajomych takiego bąbla, którego mogła bym pomiętosić:puwielbiam jak takie maluszki wodzą wzrokiem i robią takie śmieszne miny jak się w nie wpatruje kocham taki widok
jak się czuje? dzięki Foczusiu, jest dobrze, byłam u naszego doktorka w pt sprawdził mówił że macica oczyszczona bardzo jestem mu wdzięczna, że uchronił moją szyjkę przed zabiegiem, bo wiadomo jakie to obciążenie,nawet się pozbierałam tylko teraz chciałabym jak najszybciej porobić jakieś badania ale dr mówi żebym zaczekała do czasu jak otrzymam wynik mikromacierzy mojego aniołka,
Nic straconego aż tak daleko nie masz :D
A ciocie to mówiły ze mleczkiem pachnie wiec jednej dałam cyce do powahania, czy tak ? :p ale jednak (.)(.) pachna inaczej :p
Trzymam kciuki za wyniki!!

Gdzie reszta się schowała, jeszcze nie zima żeby spać!

reklama
Do góry