reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Czarna pisz pewnie .Jak będę potrafiła to coś pomogę.
A co do lekarzy a właściwie Maliny to on też mi się strasznie nie podoba .Zwykły zdzierca żerujący na naszym nieszczęściu .A te jego sukcesy są, ale nie powiedziane czy nie byłoby ich np.u Pasnika ,który ma podobny sposób leczenia .
Lamia możesz podmywać się vagosanem i brać Wit.C dla zakwaszenia środowiska w pochwie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja tylko dodam (Asia) że z tego co wiem to Jerzak tak po prostu wcześnie wysyła, bo jakby coś bylo nie tak to kieruje do jakiegoś swojego lekarza w W-wie na powtórzenie i dzięki temu ma czas żeby wyrobić się do 14tc. Tak kobita działa i juz :) nie ty pierwsza

Fondie w 12tc przepływy widać, wcześniej nie wiem.

Czarna pisz pewnie .Jak będę potrafiła to coś pomogę.
A co do lekarzy a właściwie Maliny to on też mi się strasznie nie podoba .Zwykły zdzierca żerujący na naszym nieszczęściu .A te jego sukcesy są, ale nie powiedziane czy nie byłoby ich np.u Pasnika ,który ma podobny sposób leczenia .
Ja byłam właśnie pierwszy raz u doc.Paśnika.
Ja miałam wcześniej dużo badań na NFZ i je honorował. Możedlatego,że były wysyłane własnie do APC. Kazał tylko powtórzyć allo MLR i aktywność NK. i nie naciskał by robić u niego.Powiedział,że jeśli mam możliwość zdobyć skierowanie na to na NFZ to śmiało. I tak też zrobiłam. Na pewno nie robi całej litanii badań jak Malina. Czy to dobrze, czy nie tego nie wiem. o skuteczności szczepień mówił-że jest 60%towa. Że minusem jest cena,ale do przełknięcia. Także ja przy nim zaczęłam znowu wierzyć,że się uda. Może pamiętacie,że byłam "przeciwna" szczepieniom głownie przez koszty. Po prostu te pieniądze,które zostawiłabym u Maliny to musiałabym przyoszczędzić na dziecku, które już mamy. tzn nie jeździć na wakacje, nie jeździć nigdzie na weekendy itd. Tego nie chciałam.Jedno kosztem drugiego. Więc ktoś taki jak doc.Paśnik dał mi znowu nadzieję.
Reasumując...Malina jest dla mnie za drogi. Ale nic mi do tego jeśli ktoś do niego jeździ:)

a przeplywy u takiego malucha asia da sie zbadac?
Fondie, nie mam pojęcia. Po wizycie wam wszystko napiszę, co będą badać i czy w ogóle.

A tak odnośnie tematu to prenatalne i pappe prof. wypisała mi na nfz i pozwoliła wybrać gdzie chcę iść. Finansowo nic nie narzuca gdzie mam się badać. A ja podstawowe badania 1 trymestru też na nfz robię i ona się nie czepia, że nie u niej.

Nafoczka to ja Wiem do której dr wysyła na usg. Ona też nie zdziera zbyt dużo. Ale dziękuję za informację:-) :)

Ostatnia edycja:
Burczuś a powiedz mi tzn napisz jakie badania doc Pasnik kazał zrobić? tylko allo mlr i aktywność komórek nk czy coś jezcze?
Gabiś co u Was?

reklama
Burczuś a powiedz mi tzn napisz jakie badania doc Pasnik kazał zrobić? tylko allo mlr i aktywność komórek nk czy coś jezcze?
Jeżeli chodzi o temat szczepień to to mu wystarczyło. Nie wiem co by mi zlecił,gdybym nie miała wcześniejszych badań.
Ale te poprzednie badania robiłam rok temu.
Ale koleżance zlecił badania za ok.1000zł i też po wynikach zaleca szczepienie:) Nie jestem w stanie powiedzieć jakie badania robiła.

Do góry