reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

mazbyl taki zly od poczatku samego jak nam zaczal o pisie gadac bo pappy nie chcialam robic. i juz mial dosc chwila i by wybuchl a jak wyszedl to powiedzial ze nie chce tu juz wracac.
Malina byl zly ze pappy nie chcesz robic?
Przeciez pacjentka ma wybor i nie musi robic jak nie chce. Tym bardziej ze na usg wszystko wyszlo Ci dobrze.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Burczus chyba nie zrozumialas posta. Post byl do Fondie i Avity.
Wiem to co napisalas i zgadzam sie z Toba ale nie o to mi chodzilo.

Dziewczyny martwie sie o Tole i dzieciaczki. Nic nie pisze nawet na privie.
Nafoczka a Tobie cos pisala lub dzwonila?
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i maluszki wyjda z tego.

Niesprawiedliwy jest ten swiat!!!

Niestety nie :(

Co do lekarzy i kasy to każdy robi jak uważa, na co stac i przy kim czuje się bezpiecznie! Ja tez chodziłam do lekarza z nazwiskiem i płaciłam 40-100 zł za wizyte. Choć to byc moze nie poziom Maliny. Może bym miała inne zdanie gdyby się nie udało. To nie wina lekarza, to my decydujemy gdzie chcemy być.

Kwiatuszek i Strawbelka ja też mam jeden sutek wklesly i cycek mniejszy (jak alien :) )
Zawsze zaczynam od niego karmienie, na tzw głoda :D poczatki kp są trudne nie ukrywam, bolą cyce a jak dziecko ciągnie boli brzuch bo macica się mocniej obkurczania, czasem aż nogami fikalam. Jeśli to przelamiecie, to wszystko przechodzi. Grunt to uzupelniac plyny i psychiczne nastawienie ze nie zalezy to od cycow tylko od was :) My jeszcze na kp a na noc butla i śpimy od 21-22 do 3-4.

Heh...moj maz to nawrzeszczal pani w Provicie i wszystko im wygarnal, jak mnie nie chcieli wpisac na pierwsza wizyte po pierwszej becie do mojego lekarza, bo miejsca juz nie bylo.
A wczesniej mnie zaprwniali ze kiedy nie zadzwonie to mnie umowia bo mam pierwszenstwo.
No wiec maz tak im pojechal, ze za chwile zadzwonili i juz bylo miejsce. Ale ja sie unioslam honorem bo w tym czasie umowilam sie do swojego gina w inne miejsce. A pani jeszcze nagadalam co o nich mysle.

A potem wszystko powiedzialam seojemu lekarzowi.

Dziewczynki ja z innej beczki
Nabawiłam się infekcji ,od 3 dni smaruję clotrimazolem ,ale nie pomaga!!!!
do gina dopiero we wtorek i nie da rady szybciej!!!
Miałyście tak? co może mi przynieść ulgę?

Niestety nie :(

Co do lekarzy i kasy to każdy robi jak uważa, na co stac i przy kim czuje się bezpiecznie! Ja tez chodziłam do lekarza z nazwiskiem i płaciłam 40-100 zł za wizyte. Choć to byc moze nie poziom Maliny. Może bym miała inne zdanie gdyby się nie udało. To nie wina lekarza, to my decydujemy gdzie chcemy być.

Kwiatuszek i Strawbelka ja też mam jeden sutek wklesly i cycek mniejszy (jak alien :) )
Zawsze zaczynam od niego karmienie, na tzw głoda :D poczatki kp są trudne nie ukrywam, bolą cyce a jak dziecko ciągnie boli brzuch bo macica się mocniej obkurczania, czasem aż nogami fikalam. Jeśli to przelamiecie, to wszystko przechodzi. Grunt to uzupelniac plyny i psychiczne nastawienie ze nie zalezy to od cycow tylko od was :) My jeszcze na kp a na noc butla i śpimy od 21-22 do 3-4.
Tak dokładnie:) Zgadzam się z Tobą:) Ważne by chodzić do lekarza,który daje Ci poczucie bezpieczeństwa i widzisz,że kompleksowo się Tobą zajmuje. A nie po łebkach,a potem niepowodzenie i że można było jeszcze coś tam zbadać.

porzeczka ale pamietaj ze to nie on robi nawet to prenatalne ....
asia i jak te twoje prenatalne?
Fondie, mam na 13.45 dopiero.
Teoretycznie zaczęłam w środę 11 tydzień, więc nie powinno być problemu a Jerzak mówiła, że można przed 11 tygodniem. Dzieciątko musi mieć odpowiednie wymiary z tego co czytałam. Zobaczymy.

reklama
Lamia a infekcje masz intymna czy moczowa? Na intymna brałam 2x w ciąży zel abiofem

Asia &&&

A tak bo zapomniałam. .. Czarna :D mam nadzieje ze nie zrobiłaś żadnej szkody, smiech w takiej chwili jest groźny (nie dla Ciebie) :p

Do góry