reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jeżeli chodzi o temat szczepień to to mu wystarczyło. Nie wiem co by mi zlecił,gdybym nie miała wcześniejszych badań. Ale koleżance zlecił badania za ok.1000zł i też po wynikach zaleca szczepienie:) Nie jestem w stanie powiedzieć jakie badania robiła.
Czyli jednak zdecydujesz się na szczepienia? a jakie badania juz miałaś zrobione ?ANA masz ujemne?

reklama
Burczuś a powiedz mi tzn napisz jakie badania doc Pasnik kazał zrobić? tylko allo mlr i aktywność komórek nk czy coś jezcze?
Gabiś co u Was?
Dzięki że pytasz.
Wszystko dobrze. Od wtorku jestem na L4, na wizycie ok, dzidzia ma 17 mm, tętno 160. Tyle wiem i na razie do 20tego musi mi to wystarczyć.
A jak Ty się czujes Mickey?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki że pytasz.
Wszystko dobrze. Od wtorku jestem na L4, na wizycie ok, dzidzia ma 17 mm, tętno 160. Tyle wiem i na razie do 20tego musi mi to wystarczyć.
A jak Ty się czujes Mickey?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
super prawie 2 cm;)ma mały ludzik, jest rewelacyjnie
u mnie hmmm...jeszcze macica nie oczyszczona ostatnie dni nic nie drgnęło martwię się żeby jednak nie trzeba było robić zabiegu, a tak to w miarę daje radę
pozdrawiam i odpoczywaj mamusiu należy Wam się l4

Dziewczyny ja też myślałam o Malinie ale czytałam też komentarz o nim że jest bardzo wyniosły i taki troszkę bez serca !!! Wiec sama nie wiem do kogo pojść ! ja nie lubię takich ludzi . Co radzicie są jeszcze jacyś lekarze dobrzy ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja też myślałam o Malinie ale czytałam też komentarz o nim że jest bardzo wyniosły i taki troszkę bez serca !!! Wiec sama nie wiem do kogo pojść ! ja nie lubię takich ludzi . Co radzicie są jeszcze jacyś lekarze dobrzy ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie odnosłam wrażenia że on jest wyniosly wręcz przeciwnie normalnie z nami rozmawiała wszystko tłumaczył. Wiesz lekarze na pewno sa np. Pasnik czy Jerzak ale mi np chodziło również o to by ktoś mi zrobił wszystkie badania abym sama nie musiała się diagnozować musisz sama tu podjąć decyzję. Dziewczyny pewnie coś podpowiedzą

trzeci raz pisze tego postaci woec napisze w skrócie.
malina jest najbardziej spokojnym i opanowanym lekarzem jakiego znam. tłumaczy każde pytanie jakie mu zadasz. a mój post chyba troszkę poszedł nie wta stronę . Pojscie do maliny było jedną znajlepszych decyzij w moim życiu i kazdgo będę tam kierować zawsze z takimi problemami. nie jest wyniosły jest kulturalny ostatnio wolał przmilczec przeczekać niż wybuchnąć

reklama
trzeci raz pisze tego postaci woec napisze w skrócie.
malina jest najbardziej spokojnym i opanowanym lekarzem jakiego znam. tłumaczy każde pytanie jakie mu zadasz. a mój post chyba troszkę poszedł nie wta stronę . Pojscie do maliny było jedną znajlepszych decyzij w moim życiu i kazdgo będę tam kierować zawsze z takimi problemami. nie jest wyniosły jest kulturalny ostatnio wolał przmilczec przeczekać niż wybuchnąć
Fondi, poza dniem jak na Ciebie nawrzeszczal[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry