reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Tola mam nadzieję że u Was dobrze,wierzę że maluchy poradzą sobie doskonale
Ovli co u Ciebie? ja też się zastanawiam czy nie odwiedzić jeszcze jakiegoś lekarza ale zdecydowałam że do czasu kiedy nie poznam wyników badań kariotypu i mikromacierzy maleństwa muszę się wstrzymać...mam nadzieję że dr P. będzie miał przygotowany jakiś zestaw badań jeszcze do zrobienia, tez myślę o Malinie, ale tak bardzo się boję o te moje ANA...a on do dodatnich ANA nie podchodzi inaczej jak przy ujemnych:baffled:
Subpopulacje limfocytów T i liczba limfocytów B + NK 170zl takie badanie znalazałam w Prokocimiu i
ocena liczebności komórek nk 75zł które badanie powiinnam zrobić bo wogóle nie robiłam nigdy badań odnośnie komórek nk

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
strawbelka on nie wreszczal on milczał i spojnoe odpowiadał "jak pani noego zrobi u mnie prenatalnego nie chce pani widzieć"było normlanym opanowanym głosem

i jeszcze jedno fondie może Ty mi pomożesz jeśli chodzi o zespół antyfosfolipidowy trzeba zrobić te białka?znalazłam białko s wolne i białko c aktywność to te?

ja też nie chce go wybielac bo kasa się kręci ale ciążę mam po 5 stratach. ale słowo wyniosły wogóle do niego niwie pasuje

No Ja nie wiem jaki on jest ! Ale czytałam komentarz to tak pisali ludzie !

Mickey u mnie w porządku ;) już się ogarnełam ze stratą i bedę szukać jakiegoś lekarza ale od następnego roku , narazie zrobię tutaj HSG i zobaczymy co powiedzà , może uda mi się wyprosić kariotyp i inne badania za darmo tutaj .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja tez odniosła wrażenie dobre co do Malinowskiego spokojny nie widać pośpiechu jak u niektórych. Miałam lekarzy którzy mnie przytula li i mówili że wszystko będzie dobrze następnym razem się uda i co z tego od przytulania i pocieszania mam bliskich. A potrzebuje konkretnych odpowiedzi i kogoś kto mi wytłumaczy wszystko jak mam wątpliwości i Malina taki jest odpowiada na każde pytanie. Mi jeszcze nie pomógł jestem na początku pewnie długiej drogi ale mam nadzieje ze się z nim uda. Fajnie ze się komuś udało na nfz itd. Ale ja jestem tak zdesperowana ze jakby kazał mi codziennie przyjeżdżać to się mogę nawet tam przeprowadzic:)))

Ja tez odniosła wrażenie dobre co do Malinowskiego spokojny nie widać pośpiechu jak u niektórych. Miałam lekarzy którzy mnie przytula li i mówili że wszystko będzie dobrze następnym razem się uda i co z tego od przytulania i pocieszania mam bliskich. A potrzebuje konkretnych odpowiedzi i kogoś kto mi wytłumaczy wszystko jak mam wątpliwości i Malina taki jest odpowiada na każde pytanie. Mi jeszcze nie pomógł jestem na początku pewnie długiej drogi ale mam nadzieje ze się z nim uda. Fajnie ze się komuś udało na nfz itd. Ale ja jestem tak zdesperowana ze jakby kazał mi codziennie przyjeżdżać to się mogę nawet tam przeprowadzic:)))
Tez tak myślę mogłaby 9 miesięcy mieszkać w Łodzi jak by trzeba było. I ja po pierwszej wizycie ocenilam go jako milego madrego i bardzo zadbanego faceta po 50 a jak siedziałam na poczekalni to rozne Panie rozmawiały ze jeszcze z niego ciasteczko haha

☺ciasteczko nie w moim typie ale jak mi pomoże to będę go kochac po pierwszej wizycie całą drogę powrotną płakałam do męża ze nas chce naciągnąć i ze to nic nie da nie pomoże. Ale jak troszkę porozmawiam z ludzi i na drugiej wizycie zadałam trochę pytań to w niego uwierzyłam. Pierwsza wizyta to taki szok tyle za badania szybko szczepionki inaczej sobie to wyobrażałam. Ale super jest to ze facet nie marnuje czasu tylko działa i to szybko bo wie ze dla każdej z nas czas jest tak wazny

reklama
☺ciasteczko nie w moim typie ale jak mi pomoże to będę go kochac po pierwszej wizycie całą drogę powrotną płakałam do męża ze nas chce naciągnąć i ze to nic nie da nie pomoże. Ale jak troszkę porozmawiam z ludzi i na drugiej wizycie zadałam trochę pytań to w niego uwierzyłam. Pierwsza wizyta to taki szok tyle za badania szybko szczepionki inaczej sobie to wyobrażałam. Ale super jest to ze facet nie marnuje czasu tylko działa i to szybko bo wie ze dla każdej z nas czas jest tak wazny
No ciateczko siedziały tez starsze Panie po zabiegu i różne wiekowo i mówią do mnie Pani pierwszy raz zobaczy Pani jakie ma oczy i jaki przystojniak z prof. Zaczęłam się śmiać a mąż nie byl zadowolony haha. Ale jak doprowadzi mnie do konca to tez go pokocham na razie bardzo go lubię

Do góry