reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Tola mam nadzieję że u Was dobrze,wierzę że maluchy poradzą sobie doskonale
Ovli co u Ciebie? ja też się zastanawiam czy nie odwiedzić jeszcze jakiegoś lekarza ale zdecydowałam że do czasu kiedy nie poznam wyników badań kariotypu i mikromacierzy maleństwa muszę się wstrzymać...mam nadzieję że dr P. będzie miał przygotowany jakiś zestaw badań jeszcze do zrobienia, tez myślę o Malinie, ale tak bardzo się boję o te moje ANA...a on do dodatnich ANA nie podchodzi inaczej jak przy ujemnych:baffled:
Subpopulacje limfocytów T i liczba limfocytów B + NK 170zl takie badanie znalazałam w Prokocimiu i
ocena liczebności komórek nk 75zł które badanie powiinnam zrobić bo wogóle nie robiłam nigdy badań odnośnie komórek nk

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
strawbelka on nie wreszczal on milczał i spojnoe odpowiadał "jak pani noego zrobi u mnie prenatalnego nie chce pani widzieć"było normlanym opanowanym głosem

i jeszcze jedno fondie może Ty mi pomożesz jeśli chodzi o zespół antyfosfolipidowy trzeba zrobić te białka?znalazłam białko s wolne i białko c aktywność to te?

ja też nie chce go wybielac bo kasa się kręci ale ciążę mam po 5 stratach. ale słowo wyniosły wogóle do niego niwie pasuje

No Ja nie wiem jaki on jest ! Ale czytałam komentarz to tak pisali ludzie !

Mickey u mnie w porządku ;) już się ogarnełam ze stratą i bedę szukać jakiegoś lekarza ale od następnego roku , narazie zrobię tutaj HSG i zobaczymy co powiedzà , może uda mi się wyprosić kariotyp i inne badania za darmo tutaj .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja tez odniosła wrażenie dobre co do Malinowskiego spokojny nie widać pośpiechu jak u niektórych. Miałam lekarzy którzy mnie przytula li i mówili że wszystko będzie dobrze następnym razem się uda i co z tego od przytulania i pocieszania mam bliskich. A potrzebuje konkretnych odpowiedzi i kogoś kto mi wytłumaczy wszystko jak mam wątpliwości i Malina taki jest odpowiada na każde pytanie. Mi jeszcze nie pomógł jestem na początku pewnie długiej drogi ale mam nadzieje ze się z nim uda. Fajnie ze się komuś udało na nfz itd. Ale ja jestem tak zdesperowana ze jakby kazał mi codziennie przyjeżdżać to się mogę nawet tam przeprowadzic:)))

Ja tez odniosła wrażenie dobre co do Malinowskiego spokojny nie widać pośpiechu jak u niektórych. Miałam lekarzy którzy mnie przytula li i mówili że wszystko będzie dobrze następnym razem się uda i co z tego od przytulania i pocieszania mam bliskich. A potrzebuje konkretnych odpowiedzi i kogoś kto mi wytłumaczy wszystko jak mam wątpliwości i Malina taki jest odpowiada na każde pytanie. Mi jeszcze nie pomógł jestem na początku pewnie długiej drogi ale mam nadzieje ze się z nim uda. Fajnie ze się komuś udało na nfz itd. Ale ja jestem tak zdesperowana ze jakby kazał mi codziennie przyjeżdżać to się mogę nawet tam przeprowadzic:)))
Tez tak myślę mogłaby 9 miesięcy mieszkać w Łodzi jak by trzeba było. I ja po pierwszej wizycie ocenilam go jako milego madrego i bardzo zadbanego faceta po 50 a jak siedziałam na poczekalni to rozne Panie rozmawiały ze jeszcze z niego ciasteczko haha

☺ciasteczko nie w moim typie ale jak mi pomoże to będę go kochac po pierwszej wizycie całą drogę powrotną płakałam do męża ze nas chce naciągnąć i ze to nic nie da nie pomoże. Ale jak troszkę porozmawiam z ludzi i na drugiej wizycie zadałam trochę pytań to w niego uwierzyłam. Pierwsza wizyta to taki szok tyle za badania szybko szczepionki inaczej sobie to wyobrażałam. Ale super jest to ze facet nie marnuje czasu tylko działa i to szybko bo wie ze dla każdej z nas czas jest tak wazny

reklama
☺ciasteczko nie w moim typie ale jak mi pomoże to będę go kochac po pierwszej wizycie całą drogę powrotną płakałam do męża ze nas chce naciągnąć i ze to nic nie da nie pomoże. Ale jak troszkę porozmawiam z ludzi i na drugiej wizycie zadałam trochę pytań to w niego uwierzyłam. Pierwsza wizyta to taki szok tyle za badania szybko szczepionki inaczej sobie to wyobrażałam. Ale super jest to ze facet nie marnuje czasu tylko działa i to szybko bo wie ze dla każdej z nas czas jest tak wazny
No ciateczko siedziały tez starsze Panie po zabiegu i różne wiekowo i mówią do mnie Pani pierwszy raz zobaczy Pani jakie ma oczy i jaki przystojniak z prof. Zaczęłam się śmiać a mąż nie byl zadowolony haha. Ale jak doprowadzi mnie do konca to tez go pokocham na razie bardzo go lubię

Do góry