reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Porzeczka przykro mi[emoji15]
A czemu serduszko przestalo bic?
Jak to dalej bolesny temat, nie odpowiadaj.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie wiadomo dlaczego dzidzia drowa duża i myślę że gdzieś mnie lekarz nie dopilnował czegoś nie dopatrzył. Nie będę wam więcej nic pisać w tym temacie bo jesteście w ciąży a stres wam nie potrzebny. Także dlatego się wypowiedziałam w temacie tych badań w 20 tygodniu ze ma to sens wszystko ma sen Malina wie co robi.
Fondi junior malina robi prenatalne ? Ja pewnie będę jak nie będę mogla jechać do jiego to mu powiem i tyle jak.mnie zjebie to.ja tez go opieprze :):):)
Czajaj cos jest na rzeczy moja Pani dr na wieść ze lecze sie u maliny i ona mnie tu tez prowadzi dostała prawie orgazmu takze jest to na pewno fachura w swoim zawodzie

reklama
chdiz o to ze te babay mi pozowlily robic prenatalne u siebie a tu taka akcj akazdy sie wyparl a ja poplakana jak porpsoilam o zrobienie to mnie olal i to mnie wkurza ze gdzies z tylu glowy nie mam przeplywow bede dopiero 24.10 w 17tc oby nie bylo zpaozno

chdiz o to ze te babay mi pozowlily robic prenatalne u siebie a tu taka akcj akazdy sie wyparl a ja poplakana jak porpsoilam o zrobienie to mnie olal i to mnie wkurza ze gdzies z tylu glowy nie mam przeplywow bede dopiero 24.10 w 17tc oby nie bylo zpaozno
Fondie a Twoj maz nie mogl sie na niego wydrzec...

Nie martw sie przeplywami, napewno wszystko jest dobrze, a Malina Cie nastraszyl zebys u niego robila drugie prenatalne.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie będzie za późno wszystko jest dobrze i tak zostanie. Też bym się wkurzyla moze nawet plakała ale pewnie zjebac bym się nie dała. Fondi musisz wytrzymać i finansowo i psychicznie Jeszce trochę

Oprócz otoczenia z Krakowa mam też opinie z łodzi o nim znajomy ma w rodzinie lekarzy i go wychwalaja pod niebiosa:) ja tam mam nadzieje ze mi pomoże mało

mazbyl taki zly od poczatku samego jak nam zaczal o pisie gadac bo pappy nie chcialam robic. i juz mial dosc chwila i by wybuchl a jak wyszedl to powiedzial ze nie chce tu juz wracac.

Nie będzie za późno wszystko jest dobrze i tak zostanie. Też bym się wkurzyla moze nawet plakała ale pewnie zjebac bym się nie dała. Fondi musisz wytrzymać i finansowo i psychicznie Jeszce trochę
dzieciatko na pewno zyje bo mam detektor, a jak beda slabe przpelywy to zwikszy fraxi po prostu:) lozysko jest wydolne dzieicatko starsze podstaw do myslenia o zlych przelywach nie ma tak mowil moj gin i musze tak myslec . Brdziej sie tez obawiam odstawiania juz encortonu koncze go 19.10 to jest stres dopiero

reklama
Fondi będzie dobrze poprostu on chce mieć pewność i wszystko pod kontrolą. Mi np. Nikt nie zlecił histeroskopii dopiero malina kazał zrobic jak pytałam czy to konieczne to powiedział ze musi mieć pewność że wszystko ok żeby nie było że mnie leczy i szczepic a przyczyną inna. On wie co tobi

Do góry