reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kwiatuszek to co ta położna ma Ci cy en przygotowaćjuz teraz zżebylLO porodzie mleko z nich leciało jak juz leci czy jak bo nie kumam.:-p
Mi tak sikalo ze młodyppuściłcchcą sciaglam nakładkęi po oczach mu tryskalo hehehe masakra .Jakbym zzaszłarazem z Toba to bym ci ooddawała w razie wu ale teraz to po ptakach.

Tola słoneczko dla Was. Pamietalam o modlitwie :-* Jeśli potrzebujesz jakiejś pomocy...Wal jak w dym
Kochana ja mam płaskie sutki. Oliwia nawet przez kApturek nie chciała jeść chocciaz mleko samo leciało. Są specjalne nakladki do "wyciągania" sutkow. Tylko ich w ciąży nie można. Wiec zaraz po cc będziemy je zakłada żeby chociaż trochę wyszły :p
Mleko miałam, dzięki za propozycje :p :D

reklama
Dziewczyny, ten Malina zdziera z Was kase jak moze.
Czemu nie macie na nfz prenatalnych???
Kurcze moj gin wszystkim daje na nfz, nawet jak sie nie nalezy to napisze cos w karcie ze mu sie nie podoba i wtedy sie robi na nfz. Przed pierwszym poronieniem mi tak mowil.
Dla mnie ten chlop nie ma serca. Fakt pomaga, ale zdziera kase rowno. Jak opowiadam mezowi ile placicie to mowi to samo, ze wstydzil ny sie chlop i na waszym nieszczesciu sie wzbogaca!

A te badania musicie powtarzac?
Wniesie to cos do dalszego leczenia jak tfu tfu tfu wyjda zle?

Fonfie, jakby Malina sie na mnie wydarl ze nie robil u niego. To bym mu powiedziala ze jestem splukana i nie mam kasy po leczeniu u niego i robilam na nfz za darmo bo mi sie nalezy.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Strawbelka myślę,że dziewczyny wiedzą, że Malina kasę zdziera. Są tego świadome. I świadomie do niego chodzą. Ale też wierzą,że on im pomoże,bo przecież na naszym forum jest mnóstwo osób, którym pomógł. Wiesz, jak ktoś jest zdesperowany( a każda z nas jest), to wyda każde pieniądze,aby mieć to upragnione dzieciątko.

Ja chodziłam do twkiej co wszystko na nfz zlecają bardzo miła ale cóż nie udało się za pierwszym i drugim razem wiec szukałam kogoś kto mi pomoże nie zależnie od ceny bo tu każda z nas odda wszysków żeby mieć to upragnione dziecko. I powiem wam jeszcze ze mam koleżankę która robiła prenatalne u najlepszego specjalisty w Małopolsce i tak się nią zajął ze nie zauważył ze dziecko z wielkimi wadami genetycznym nie będę mówić jak sie to skończyło ale przeżywałam to z nią a wyniki miala idealne wiec boje się lekarzy wole płacić i wiedzieć że zrobiłam wszystko. Fakt ze to wszystko jest takie dziwne u niego ale skoro się innym udaje to jest nadzieja

Kochana ja mam płaskie sutki. Oliwia nawet przez kApturek nie chciała jeść chocciaz mleko samo leciało. Są specjalne nakladki do "wyciągania" sutkow. Tylko ich w ciąży nie można. Wiec zaraz po cc będziemy je zakłada żeby chociaż trochę wyszły[emoji14]Mleko miałam, dzięki za propozycje[emoji14]:D
Kwiatuszek ja mam ten sam problem niestety.
Dziewczyny radzily kupic popmke do wyciagania sutkow. Albo polozne radza zeby zrobic to strzykawka. Odcinasz przod strzykawki z tym dziubkiem i przekladasz tlok z drugiej strony w miejsce odciecia i przed karmieniem wyciagasz sutek i przystawiasz dziecko.

Strawbelka myślę,że dziewczyny wiedzą, że Malina kasę zdziera. Są tego świadome. I świadomie do niego chodzą. Ale też wierzą,że on im pomoże,bo przecież na naszym forum jest mnóstwo osób, którym pomógł. Wiesz, jak ktoś jest zdesperowany( a każda z nas jest), to wyda każde pieniądze,aby mieć to upragnione dzieciątko.
Burczus chyba nie zrozumialas posta. Post byl do Fondie i Avity.
Wiem to co napisalas i zgadzam sie z Toba ale nie o to mi chodzilo.

Dziewczyny martwie sie o Tole i dzieciaczki. Nic nie pisze nawet na privie.
Nafoczka a Tobie cos pisala lub dzwonila?
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i maluszki wyjda z tego.

Niesprawiedliwy jest ten swiat!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny czytałam wasze posty i oczywiście zgadzam się ze malina to biznesmen ale również bardzo doświadczony lekarz. I powiem wam ze badania w 20 tygodniu to nie kasa wrzucona w błoto bo ja jak bym miała takiego lekarza 2 lata temu to moja córka by żyła a serce przestało bić w 26 tygodniu i nie ma bezpiecznej granicy w ciąży bezpiecznie w pewnym seansie jest wtedy gdy dziecko ma się na rekach całe i zdrowe

Burczus chyba nie zrozumialas posta. Post byl do Fondie i Avity.
Wiem to co napisalas i zgadzam sie z Toba ale nie o to mi chodzilo.

Dziewczyny martwie sie o Tole i dzieciaczki. Nic nie pisze nawet na privie.
Nafoczka a Tobie cos pisala lub dzwonila?
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i maluszki wyjda z tego.

Niesprawiedliwy jest ten swiat!!!

Pozostaje nam czekać na wieści od Toli. Też wczoraj cały dzień o nich myślałam. Na różańcu się za nich modliłam.

Dziewczyny czytałam wasze posty i oczywiście zgadzam się ze malina to biznesmen ale również bardzo doświadczony lekarz. I powiem wam ze badania w 20 tygodniu to nie kasa wrzucona w błoto bo ja jak bym miała takiego lekarza 2 lata temu to moja córka by żyła a serce przestało bić w 26 tygodniu i nie ma bezpiecznej granicy w ciąży bezpiecznie w pewnym seansie jest wtedy gdy dziecko ma się na rekach całe i zdrowe
Porzeczka przykro mi[emoji15]
A czemu serduszko przestalo bic?
Jak to dalej bolesny temat, nie odpowiadaj.

reklama
Ale pewnie ma kogoś zaufanego i łatwiej mu wyniki odczytać. Każda zrobi jak uważa wątpliwości jest pełno. Myślę że tym co się u niego udało nie żałują kasy te którym nie bo zapewne też są takie myślą czy było warto ale on Bogiem nie jest ale napewno jest dobrym lekarzem. Ja jestem bardzo podejrzliwie mam troszkę kontaktów i zaczerpnelam wiedzy o nim z dobrych źródeł i nie ma osoby w otoczeniu lekarzy i ludzi którzy go znają która by miała wątpliwości wszystcy uważają że jest najlepszy. Wolny wybór dla każdego

Do góry