Ja to wszystko wiem i rozumiem tylko taj ciężko mi jest usiąść z kimś i otym mówić łatwiej mi się pisze. Przepraszam jeszcze raz jak kogoś urazilam nie miałam zamiaru pisze troszkę chaotycznie bo jak już wspominałam jestem w pracy. Nie mam nikogo kolo siebie większość ma szczęśliwe rodziny mówią tylko będzie dobrze bo co mają powiedzieć straszny mam dziś kryzys bo tak bardzo wieży łam ze to leczenie nam pomoze i dalej mam tylko tAK to wszystko przechodze
Kochana leczenie pomoże na pewno !!! Tylko musisz uwierzyć i dać sobie szanse . Poczekać w spokoju na tą chwile . Nerwy i stres nie pomogą . Przyjdź do domu zrób jakieś domowe zajęcia , weź jakąś książkę ( ja zawsze uciekam w świat książek i bardzo mi to pomaga ) nie pozwól żeby te ciagle myśli kontrolowały całe twoje życie .
Dostino a jest jakiś wybór niż zajęcie się czymś innym ? Generalnie to nie ma !! .
Ja mam doświadczenie jak człowiek potrafi sie zdołować i żyć ciągłym wyścigiem o ciąże .
Ostatnie kilka miesięcy nie pracowałam , siedziałam w domu i ciągła akcja z liczeniem dni do miesiaczki , pozniej dni cyklu , ovulacji itd . To było istne szaleństwo . Na testy wydałam fortunę prawie codziennie kupowałam po 2 ( bo przeciez ja na pewno jestem w ciąży tylko testy mnie oszukują - jakiś pewnie felerny ) . Ostatnio jechaliśmy w góry na kilka dni i pakując się moj M znalazł test nawet w walizce !!!! Mówi do mnie , że to jest nienormalne bo ciagle je znajduje pochowane gdzieś , to ja wtedy kłamałam że to stare .
Mam dość zadręczania się , żyć a tak na prawdę nie żyć .
Robić coś na siłę .
Kochać się na siłę nawet jak nie było ochoty bo przecież trzeba !!!
Obwinianie mojego M że to przez niego bo się mało stara !!
To nie była dobra droga !
Teraz chcę spokojne znaleźć lekarza , znaleźć przyczynę i dopiero na spokojne zacząć znów walkę ! Jestem pełna nadzieji , że w końcu mi się uda chociaż jedno maleństwo mieć .
Czasmi też mam doła jak każda z nas ale przechodzi i żyję dalej .
Ostatnio miałam się napić jak świnia ale nie miałam ochoty na alkohol .
Czajik prEstań wyć już !!!!
Micky ja krwawiłam tydzień , u mnie już koniec .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/url
Ostatnia edycja: