Porzeczka trzymam kciuki za dalsze wyniki bo gorzej niż brak zdrowia być nie może.Witam się z wami kochane moje trochę mnie nie było wszystkim zaciażonym serdeczne gratulacje niech serduszka mocno biją
Teraz trochę prywaty wynik po kolposkopi cin III gorzej byc nie może albo może sama nie wiem myślałam że zejdę jak odebrałam wynik w zeszłym tygodniu krzyczałam z zalu w samochodzie poprostu koszmar.
Później zaczęłam działać 3 konsultacje u Maliny nie byłam kazdy lekarz mówi konizacja szyjki szyli skrócenie póki kanał szyjki bez zmian także dziś juz jestem po zabiegu i histeroskopii zrobił 2 w jednym módlcie się za mnie aby bylo cięte na granicy zdrowej tkanki wyniki za 2 tygodnie. Teraz wyniki Maliny brak hamowania i 12 znów szczepienia jeśli pozwoli po tym zabiegu muszę zadzwonić ale to jutro.
Czajak kilka słów w twoja strone kieruję tak jak dziewczyny pisały widzę duzo bólu w twoich wypowiedziach ja też tak miałam płacz na zawolanie został tylko teraz płaczę krótko i działam bo czas leci a ja chcę mieć dzieci i nie mam czasu na uzalanie a co miesiąc dowiaduję się o nowych schorzeniach zaczynam się bać lekarzy . Idź do psychiatry ja chodziłam i chodzę do tej pory po pierwszej stracie jak by nie psychol chyba bym coś sobie zrobiła takze goraco polecam obcy facet wyżale sie wywrzeszcze na niego i jest dobrze tzn lepiej. Kochana ja też nie mam dzieci walczę chodź o jedno maleństwo i wiem o czym piszesz "mówiąc chodź jedno" uda się wierz w to ja wierzę i ufam Malinie
Skąd jesteś ? Znajdź sobie zajecie ja czytam kryminaly polecam pisz na priv do mnie
Arluska wywoluje where are you jak hamowanie?
Całuje was wszystkie
Destino jak teść przytulam Cię
Destino wróciłaś :* my tu wszystkie tesknimyMickey już ci pisałam, że u mnie poronienie trwało prawie 2 tyg. Może się tak zdarzyć. Póki krwawisz macica się oczyszcza.
Czajak, tu dziewczyny mają dobre pomysły. Jedne czytają, inne gotują, pieką ciasta, ja robię przetwory, czasem nalewki. Od pierwszego poronienia mam psa. Dzięki niemu wiele razy musiałam wychodzić nawet kiedy miałam ochotę zniknąć i w zasadzie po spacerze czułam się lepiej, bardziej odprężona, nabierałam siły na cały dzień. Jest tyle rzeczy, którymi możesz się zająć. Możesz lecieć wraz z sezonem. Ja mam dużą rodzinę, więc już zaczynam prezenty gwiazdkowe. Oczywiście na razie w myślach i namierzanie gdzie co i za ile. możesz robić kartki świąteczne. Ja mam urodziny mamy i siostrzenicy po drodze. Możesz zrobić sobie album ze zdjęciami, możesz pisać listy, pamiętnik, w którym opiszesz to, co czujesz. Możesz słuchac muzyki i śpiewać razem z wykonawcą, wtedy się wykrzyczysz. Możesz usiąść w ciszy na chwilę i pomyśleć o całym minionym dniu i zobaczyć co dobrego dziś ci się przydarzyło, czego nie zauważyłaś, albo... nie robić nic. Masz tyle możliwości wszystko jest dobre, by zająć myśli. A ile to przynosi radości.
Mickey przepraszam ze nie pisałam jakiś byłam pewna że już poAvita piękna beta, będzie dobrze
Czajak ja też nie mam dziecka, ale ostatnio ktoś mi powiedział tak jak Ovli to ujęla- tylko szczęśliwa kobieta może zajść w ciąże i urodzić dzidzie, pewnie dlatego mi się teraz nie udało, bo jestem bardzo nieszczęśliwa
Dziewczynki które miały poronienie bez zabiegu ile może trwać krwawienie? byłam wczoraj u dr P sprawdzić co w trawie piszczy ale niestety jeszcze nie oczyszczona macica
Destino, jak zawsze pięknie, 3 maj się ciepło i dużo zdrowia dla teścia,
Czajak a powiedz mi bo zglipialam. Czy ty masz brak hamowania czy wynik 0?Ja to wszystko wiem i rozumiem tylko taj ciężko mi jest usiąść z kimś i otym mówić łatwiej mi się pisze. Przepraszam jeszcze raz jak kogoś urazilam nie miałam zamiaru pisze troszkę chaotycznie bo jak już wspominałam jestem w pracy. Nie mam nikogo kolo siebie większość ma szczęśliwe rodziny mówią tylko będzie dobrze bo co mają powiedzieć straszny mam dziś kryzys bo tak bardzo wieży łam ze to leczenie nam pomoze i dalej mam tylko tAK to wszystko przechodze
Ja jak byłam na zakręcie to zaczęłam jeździć na rowerze. Gdy zaczęłam zrzucać wagę od razu samopoczucie bylo lepsze. Wylaszczułam się a teraz zaczynam wszystko on nowa i mam to gdzieś. W ciążę zaszłam podczas grypy, po mega imprezie do rana, będąc pewna że nic z tego nie bedzie..
Lubię z WAMI być i wciaz jestem. Lubię was bo (nieskromnie) wy lubicie mnie ♡
Tola modle się z całego serca ♡