reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam się z wami kochane moje trochę mnie nie było wszystkim zaciażonym serdeczne gratulacje niech serduszka mocno biją:)
Teraz trochę prywaty wynik po kolposkopi cin III gorzej byc nie może albo może sama nie wiem myślałam że zejdę jak odebrałam wynik w zeszłym tygodniu krzyczałam z zalu w samochodzie poprostu koszmar.
Później zaczęłam działać 3 konsultacje u Maliny nie byłam kazdy lekarz mówi konizacja szyjki szyli skrócenie póki kanał szyjki bez zmian także dziś juz jestem po zabiegu i histeroskopii zrobił 2 w jednym módlcie się za mnie aby bylo cięte na granicy zdrowej tkanki wyniki za 2 tygodnie. Teraz wyniki Maliny brak hamowania i 12 znów szczepienia jeśli pozwoli po tym zabiegu muszę zadzwonić ale to jutro.
Czajak kilka słów w twoja strone kieruję tak jak dziewczyny pisały widzę duzo bólu w twoich wypowiedziach ja też tak miałam płacz na zawolanie został;) tylko teraz płaczę krótko i działam bo czas leci a ja chcę mieć dzieci i nie mam czasu na uzalanie a co miesiąc dowiaduję się o nowych schorzeniach zaczynam się bać lekarzy . Idź do psychiatry ja chodziłam i chodzę do tej pory po pierwszej stracie jak by nie psychol chyba bym coś sobie zrobiła takze goraco polecam obcy facet wyżale sie wywrzeszcze na niego i jest dobrze tzn lepiej. Kochana ja też nie mam dzieci walczę chodź o jedno maleństwo i wiem o czym piszesz "mówiąc chodź jedno" uda się wierz w to ja wierzę i ufam Malinie
Skąd jesteś ? Znajdź sobie zajecie ja czytam kryminaly polecam pisz na priv do mnie
Arluska wywoluje where are you jak hamowanie?
Całuje was wszystkie
Destino jak teść przytulam Cię
Porzeczka trzymam kciuki za dalsze wyniki bo gorzej niż brak zdrowia być nie może.

Mickey już ci pisałam, że u mnie poronienie trwało prawie 2 tyg. Może się tak zdarzyć. Póki krwawisz macica się oczyszcza.

Czajak, tu dziewczyny mają dobre pomysły. Jedne czytają, inne gotują, pieką ciasta, ja robię przetwory, czasem nalewki. Od pierwszego poronienia mam psa. Dzięki niemu wiele razy musiałam wychodzić nawet kiedy miałam ochotę zniknąć i w zasadzie po spacerze czułam się lepiej, bardziej odprężona, nabierałam siły na cały dzień. Jest tyle rzeczy, którymi możesz się zająć. Możesz lecieć wraz z sezonem. Ja mam dużą rodzinę, więc już zaczynam prezenty gwiazdkowe. Oczywiście na razie w myślach i namierzanie gdzie co i za ile. możesz robić kartki świąteczne. Ja mam urodziny mamy i siostrzenicy po drodze. Możesz zrobić sobie album ze zdjęciami, możesz pisać listy, pamiętnik, w którym opiszesz to, co czujesz. Możesz słuchac muzyki i śpiewać razem z wykonawcą, wtedy się wykrzyczysz. Możesz usiąść w ciszy na chwilę i pomyśleć o całym minionym dniu i zobaczyć co dobrego dziś ci się przydarzyło, czego nie zauważyłaś, albo... nie robić nic. Masz tyle możliwości :) wszystko jest dobre, by zająć myśli. A ile to przynosi radości.
Destino wróciłaś :* my tu wszystkie tesknimy :)

Avita piękna beta, będzie dobrze
Czajak ja też nie mam dziecka, ale ostatnio ktoś mi powiedział tak jak Ovli to ujęla- tylko szczęśliwa kobieta może zajść w ciąże i urodzić dzidzie, pewnie dlatego mi się teraz nie udało, bo jestem bardzo nieszczęśliwa
Dziewczynki które miały poronienie bez zabiegu ile może trwać krwawienie? byłam wczoraj u dr P sprawdzić co w trawie piszczy ale niestety jeszcze nie oczyszczona macica
Destino, jak zawsze pięknie, 3 maj się ciepło i dużo zdrowia dla teścia,
Mickey przepraszam ze nie pisałam :( jakiś byłam pewna że już po :(

Ja to wszystko wiem i rozumiem tylko taj ciężko mi jest usiąść z kimś i otym mówić łatwiej mi się pisze. Przepraszam jeszcze raz jak kogoś urazilam nie miałam zamiaru pisze troszkę chaotycznie bo jak już wspominałam jestem w pracy. Nie mam nikogo kolo siebie większość ma szczęśliwe rodziny mówią tylko będzie dobrze bo co mają powiedzieć straszny mam dziś kryzys bo tak bardzo wieży łam ze to leczenie nam pomoze i dalej mam tylko tAK to wszystko przechodze
Czajak a powiedz mi bo zglipialam. Czy ty masz brak hamowania czy wynik 0?
Ja jak byłam na zakręcie to zaczęłam jeździć na rowerze. Gdy zaczęłam zrzucać wagę od razu samopoczucie bylo lepsze. Wylaszczułam się a teraz zaczynam wszystko on nowa i mam to gdzieś. W ciążę zaszłam podczas grypy, po mega imprezie do rana, będąc pewna że nic z tego nie bedzie..
Lubię z WAMI być i wciaz jestem. Lubię was bo (nieskromnie) wy lubicie mnie ♡

Tola modle się z całego serca ♡

reklama
Dzwoniłam wczoraj i powiedziała mi ze brak hamowania pytałam czy zero a ona brak hamowania wiec chyba zero pewnie mi wynik do domu przyjdzie za parę dni. Tola modlę się o was

Tola kochana bardzo mocno zaciskam kciuki za Twoje dzieciatka. Musisz byc dzielna w tak ciezkim momencie waszego zycia! Musi byc dobrze niema innej mozliwosci!!!!!

Kochane. Błagam Was o modlitwę w intencji moich dzieci.
W nd trafiłam z plamieniami do szpitala. W on o 2 rano dostałam krwotoku. Szybko wzięli mnie na cc. Całkowite odklejenie łożyska u córki. Dzieci ratowali. Były do dziś na cepapie. Syn wieczorem dostał krwotoku z płuc. Musieli do podłączyć pod respirator. Ich stan jest poważny. Błagam pomodlcie się. Boję się o nich. Ile jeszcze muszą wycierpiec. Waza córka 2200 a synek 1980. Duże dzieci a mają problem żeby się przystosować.

Tola jestesmy z tobą .. Wszystko bedzie dobrze , dzieciaczki dadzą radę !!!! To jest niemożliwe ile człowiek musi przejść .

Porzeczka tobie też zyczę wszystkiego dobrego !!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tola... aż się popłakałam, jakby to moje maluszki były... Kochana tulę... tak bym chciała... musi się udać... Polecam Was opiece dobrego Ducha :*

Tola - i ja sie za Was pomodle. Dobrze ze bylas juz w szpitalu jak lozysko sie odkleilo bo podobno decyduja minuty. Bedzie dobrze, musi byc!!!

Porzeczka - za Ciebie tez trzymam mocno kciuki. Oby udalo sie przegnac chorobsko jak najszybciej. I wtedy zdrowa silniejsza staniesz do walki o swoj malenki cud. Na razie walcz o siebie.

Kochane. Błagam Was o modlitwę w intencji moich dzieci.
W nd trafiłam z plamieniami do szpitala. W on o 2 rano dostałam krwotoku. Szybko wzięli mnie na cc. Całkowite odklejenie łożyska u córki. Dzieci ratowali. Były do dziś na cepapie. Syn wieczorem dostał krwotoku z płuc. Musieli do podłączyć pod respirator. Ich stan jest poważny. Błagam pomodlcie się. Boję się o nich. Ile jeszcze muszą wycierpiec. Waza córka 2200 a synek 1980. Duże dzieci a mają problem żeby się przystosować.
Tola32 modle sie za was....Boziu daj sile tym dzieciaczkom!!!!!!
Przytulam cie mocno!!

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie dziewczyny czajak nie jestes tu sama jaa też nie mam dzieci mam 2 martwe córeczki a mam 22 lata czas leci a ciazy brak ale ide dalej porostu walcze ile sie da czasem mam mega dola ale tu w dziewczynach mam mega wsparcie tez tu bylam stawiana do pionu bo nie ciagle dziecko i dziecko...staram sie 7 msc i nic ale za duzo stresu myślę sama już nw odpuszczam całkowicie!
3mam za was wszystkie kciuki i powodzenia życzę miłego dnia kochane!

Do góry