reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kochane. Błagam Was o modlitwę w intencji moich dzieci.
W nd trafiłam z plamieniami do szpitala. W on o 2 rano dostałam krwotoku. Szybko wzięli mnie na cc. Całkowite odklejenie łożyska u córki. Dzieci ratowali. Były do dziś na cepapie. Syn wieczorem dostał krwotoku z płuc. Musieli do podłączyć pod respirator. Ich stan jest poważny. Błagam pomodlcie się. Boję się o nich. Ile jeszcze muszą wycierpiec. Waza córka 2200 a synek 1980. Duże dzieci a mają problem żeby się przystosować.
Modlę!!! Trzymam mocno kciuki!!!

Kochana dzieci są duże jak na blizniaki.Na pewno są silne.wspolczuje strachu prawie wiem jak się czujesz. Modlitwa na pewno im się przyda. Tule mocno. :-*

Tola
Musi być dobrze .
Też się za dzieciaczki modliłam wczoraj .Dzisiaj też się pmodlę .
Tu tyle dzieaczyn łączy się z tobą w bólu .....że Pan Bóg nas wysłucha i napewno dzieciaczki szybko wyzdrowieją .

reklama
Strawbelka ja chyba z Oliwia brałam ostrocal nie pamiętam właśnie dokładnie nazwy. I brałam go do końca ciąży coś tam było ze wapń z muszli ostryg czy coś :p
Ja właśnie dzwoniłam do poloznej bo po 21tc należy się na NFZ jedna wizyta w tyg w domu a po 32tc 2 wizyty w tyg. Tylko z tym ze ja mieszkam na zaduuupiu i zazna nie chce tak daleko jeździć. Jedna ma mi dać znać ale myśli ze raczej da rade. Trzymajcie kciuki żebym chociaż jedna znalazła.

Do góry