reklama
Czajak mi też udało się za 6 razem, tez byłam zielona i robiłam wszystko sama z pomocą forum. Nie byłam u Maliny i bałam się okropnie UDAŁO SIĘ! Z obecnych jeszcze dziewczyn Sus i Strawbelka najbardziej kopaly mnie w tylek, pamiętam i dzieki wam za to.
Uda się, pomału a chwilę załamania ma każda z nas
Colostrum brałam i ja 2x1
Czajak i proszę edytuj posty
Uda się, pomału a chwilę załamania ma każda z nas
Colostrum brałam i ja 2x1
Czajak i proszę edytuj posty
ja od dwunastego jakos kilka dni przed prenatalnymi. ale ten najszybszy puls ktory ty mowisz to sa takei szumy prawie ja przynajmniej tak slysze a to dzieciatka jest inne i inne niz moje w tetnicach ja nie mam mierzenia pulsu dzieciatka ja tylko slysze .
Przepraszam jestem w pracy i między klientami pisze dlatego takie byki robie. Troszkę mi lepiej jak z wami pisze musze was troszkę pomęczyć dziękuję za dobre słowo
Czajak nie jesteś sama !! Ja też nie mam dzieci i już 4 poronienia za sobą !! Ostatnie tydzień temu .
Daję radę bo nie mam wyjścia i ty też musisz dać , odpuść sobie bo zwariujesz daj szanse mężowi , wyjdź do ludzi , zajmuj się czymś , pojedź z mężem gdzieś na weekend . Nie rozmyślaj ciagle o dziecku i jego braku , jak bedziesz się stresować to na pewno nie zajdziesz .
Naucz się rozmawiać o dzieciach z innymi przeciez to nie jest nikogo wina że tak jest , że ty masz problem a inni go nie maja ( jest to przykre ale musimy to obejść z podniesioną głową ) . Jak będziesz się tak zadręczać to dość że masz problemy z ciążą to zaczną się inne z mężem i innymi osobami i koniec końców zostaniesz sama . Jeśli nie potrafisz sobie sama poradzić to może jakaś rozmowa z psychologiem by ci pomogła , czasami kobietą to pomaga .
Ja dość , że poraniam to jeszcze mam trudności z zajściem . 10 miesięcy sie starliśmy i nic ciagle sie stresowałam i liczyłam dni od okresu do testu itd .aż w końcu odpuściłam i zaszłam . Nie donosiłam ale to już inna historia .
Możliwe że przez stresy i ciagle rozmyślanie sama sobie robisz krzywdę . Pomyśl o tym . Pozdrawiam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
- Bentula wiec witaminki bierz b6 rano ,popołudniu i wieczorem. Kwas po południu z wit d3 a b12wieczorem. Ja tak mialam rozpisał od dzie wyczyn.
reklama
G
Gość
Gość
Asia ja jakos pozno zaczelam uzywac detektora, chyba kolo 14 tc.
Teraz sluchajcie, a wlasciwie czytajcie[emoji6]
Pytalam gina o wapn, czy mozna brac w ciazy, no bo ponoc moze wywolywac skorcze.
Lekarz powiedzial ze jesli juz, to taki specjalny na recepte i brac nie wiecej niz 1 tabletke dziennie. Brac tak ze przez 2 tygodnie po 1 tabletce, a potem 2 tygodnie przerwa.
W zadnym wypadku nie wolno brac takiego musujacego.
No i jesli chodzi o ta moja krzepliwosc. Przez tydzien moge brac jeszcze acard. Potem odstawic i za 2 tygodnie po odstawieniu do gina z wynikami krzepliwosci i jak znow beda zle to da wiecej heparyny.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz sluchajcie, a wlasciwie czytajcie[emoji6]
Pytalam gina o wapn, czy mozna brac w ciazy, no bo ponoc moze wywolywac skorcze.
Lekarz powiedzial ze jesli juz, to taki specjalny na recepte i brac nie wiecej niz 1 tabletke dziennie. Brac tak ze przez 2 tygodnie po 1 tabletce, a potem 2 tygodnie przerwa.
W zadnym wypadku nie wolno brac takiego musujacego.
No i jesli chodzi o ta moja krzepliwosc. Przez tydzien moge brac jeszcze acard. Potem odstawic i za 2 tygodnie po odstawieniu do gina z wynikami krzepliwosci i jak znow beda zle to da wiecej heparyny.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: