reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Czajak mi też udało się za 6 razem, tez byłam zielona i robiłam wszystko sama z pomocą forum. Nie byłam u Maliny i bałam się okropnie UDAŁO SIĘ! Z obecnych jeszcze dziewczyn Sus i Strawbelka najbardziej kopaly mnie w tylek, pamiętam :D i dzieki wam za to.
Uda się, pomału a chwilę załamania ma każda z nas :(
Colostrum brałam i ja 2x1
Czajak i proszę :) edytuj posty :)

Przepraszam jestem w pracy i między klientami pisze dlatego takie byki robie. Troszkę mi lepiej jak z wami pisze musze was troszkę pomęczyć dziękuję za dobre słowo

Straw, Fondie od którego tygodnia uzywałyscie detektora i od którego najlepiej wyplapywał tętno? Mnie najczęściej pokazuje 138, raz zlapało 155 a raz 240 (ale to pewnie moje tętnice).

ja od dwunastego jakos kilka dni przed prenatalnymi. ale ten najszybszy puls ktory ty mowisz to sa takei szumy prawie ja przynajmniej tak slysze a to dzieciatka jest inne i inne niz moje w tetnicach:) ja nie mam mierzenia pulsu dzieciatka ja tylko slysze .

Przepraszam jestem w pracy i między klientami pisze dlatego takie byki robie. Troszkę mi lepiej jak z wami pisze musze was troszkę pomęczyć dziękuję za dobre słowo

Czajak nie jesteś sama !! Ja też nie mam dzieci i już 4 poronienia za sobą !! Ostatnie tydzień temu .
Daję radę bo nie mam wyjścia i ty też musisz dać , odpuść sobie bo zwariujesz daj szanse mężowi , wyjdź do ludzi , zajmuj się czymś , pojedź z mężem gdzieś na weekend . Nie rozmyślaj ciagle o dziecku i jego braku , jak bedziesz się stresować to na pewno nie zajdziesz .

Naucz się rozmawiać o dzieciach z innymi przeciez to nie jest nikogo wina że tak jest , że ty masz problem a inni go nie maja ( jest to przykre ale musimy to obejść z podniesioną głową ) . Jak będziesz się tak zadręczać to dość że masz problemy z ciążą to zaczną się inne z mężem i innymi osobami i koniec końców zostaniesz sama . Jeśli nie potrafisz sobie sama poradzić to może jakaś rozmowa z psychologiem by ci pomogła , czasami kobietą to pomaga .

Ja dość , że poraniam to jeszcze mam trudności z zajściem . 10 miesięcy sie starliśmy i nic ciagle sie stresowałam i liczyłam dni od okresu do testu itd .aż w końcu odpuściłam i zaszłam . Nie donosiłam ale to już inna historia .

Możliwe że przez stresy i ciagle rozmyślanie sama sobie robisz krzywdę . Pomyśl o tym . Pozdrawiam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
  • Bentula wiec witaminki bierz b6 rano ,popołudniu i wieczorem. Kwas po południu z wit d3 a b12wieczorem. Ja tak mialam rozpisał od dzie wyczyn.
Czajak. Nie tylko ttobie jest przykro bez dziecka czy to pierwszego czy trzeciego

reklama
Asia ja jakos pozno zaczelam uzywac detektora, chyba kolo 14 tc.

Teraz sluchajcie, a wlasciwie czytajcie[emoji6]
Pytalam gina o wapn, czy mozna brac w ciazy, no bo ponoc moze wywolywac skorcze.
Lekarz powiedzial ze jesli juz, to taki specjalny na recepte i brac nie wiecej niz 1 tabletke dziennie. Brac tak ze przez 2 tygodnie po 1 tabletce, a potem 2 tygodnie przerwa.
W zadnym wypadku nie wolno brac takiego musujacego.

No i jesli chodzi o ta moja krzepliwosc. Przez tydzien moge brac jeszcze acard. Potem odstawic i za 2 tygodnie po odstawieniu do gina z wynikami krzepliwosci i jak znow beda zle to da wiecej heparyny.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry