reklama
G
Gość
Gość
Tez jestem ciekawa. Ja robilam tez na poczatku w ciazy uklad krzepniecia i wtedy aptt tez mialam ponizej normy, ale fibrynogen byl wtedy w normie przy gornej granicy. Tez wtedy bralam juz acard i heparyne.Ciekawa jestem co Twoj gin na to
Moze powinnam jeszcze ddimery zrobic, bo one chyba wiecej mowia niz uklad krzepniecia?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
powiem ci tak będąc u maliny dużo babeczek było zdziwionych że mam 36,2 po 1serii ja i avita jesteśmy mnijszoscia w tej kwestii. oni mówią brak hamowania czyli poniżej 30. czy masz podane na kartce wartość 0?jedna dziewczyna samolotem lata na szczepienia i po serii pulowanych miała 0 teraż jest po 2 serii i czeka na wynik. Teraz dostaniesz pulowane plus mąż i ruszy zobaczysz. Pamiętaj im więcej szczepionek tym lepiej dla późniejszej ciazy, wiem ze to kupa kasy my jestem tak splukani ze jakąś masakra a w listopadzie znów mam wydać 500 na prenatalne plus 2000 ponad jeszcze raz na badania plus wizyta i jakie święta będę mieć marne dopóki nie urodzisz kasa u niego leci cały czas.Po trzech szczepionkach mam dalej brak hamowania mam już dość nie wiem czy to się wogole uda podobno po pierwszej serii się przynajmniej trochę podnosi a u nas nic masakra
Znów włączyła detektor dzieciateczko jest juz troszkę wyżej niż nad spojeniem lonowym od razu poznałam ten dźwięk on jest inny niż cokolwiek w brzuchu działa na oliwce mój detektor
A odnośnie ddimerow ja mam inne jednostki i moje są do 0,5 czyli mam w połowie gdzieś. Jutro wracam do acardu, 5 dzień bez plamien albo nawet dziś zobaczę
Czekam na wyniki papy i od jutra do poniedziałku powinnam mieć na mailu. Ale jakoś po usg prenatalnym nie martwie się bardzo oby tak zostalo. Wczoraj miałam po wymaz dzwonić i zapomniałam super.
Avita jak u ciebie samopoczucie ?
Asia włącza juz detektor?
Dziewczyny ktoś ma kontakt z lumia ?ostanio myślam tez o marthcie pouciekaly nam te dziewczyny ?
Susana co u was ?
Doris mam te leki ale za cholerę mąż nie pozwala mi wysłać ja wogole mam do oddania fragmin jeden cLO, lamete, nawet wiesiołka czy ten taki lek na lepsze jajka nie pamiętam. Encorton mam tez ale mąż mówi ze mam nie brać odpowiedzialności za leki:/ I nie wiem co robic Doris z tym sioforem bo wprzyszlym tyg mogłabym juz ci wysłać w poniedziałek.
Ostatnia edycja:
Wczoraj przez telefon mi babka powiedziała pytałam czy zero procent a ona ze brak hamowania wiec chyba tak. Pewnie dopiero do domu mi przyjdzie za parę dni. Jest możliwe ze wogole się nie podniesie są takie przypadki. Zazdroszczę wam ze jesteście takie silne ja codziennie becze jestem klebkiem nerwów tak bym chciała mieć przynajmniej jedno małe dzieciątko
Tzn ze masz poniżej 30 a nie zero bo tak pisza wtedy.Wczoraj przez telefon mi babka powiedziała pytałam czy zero procent a ona ze brak hamowania wiec chyba tak. Pewnie dopiero do domu mi przyjdzie za parę dni. Jest możliwe ze wogole się nie podniesie są takie przypadki. Zazdroszczę wam ze jesteście takie silne ja codziennie becze jestem klebkiem nerwów tak bym chciała mieć przynajmniej jedno małe dzieciątko
Enja nasza po 3 seriach się nie podniosło wogole ale malina ja "puscil" i urodziła łącznie miała 11 szczepionek. Malina jest dobry nie martw się on cię doprowadzi do ciąży obojętnie z jakim mrl tylko musisz wytrzymać -wiem dobrze pisać babie w 14tc. Ale ja do tej pory nie wierze do końca ze odnoszę każdym dniem żyję. Po 5 stratach trudno w cokolwiek uwierzyć.
Czajak idź po colostrum i ja i Avita bralysmy ponoć podnosi mrl a nie zaszkodzi ja brałam. Dla maliny to woda święcona ale wydaje mi się ze pomaga. Brałam 3 dni po szczepionce 2x dziennie do dnia szczepionki potem 3 dni przerwy i znów. Wciazy zmiejszylam na 1 do 10tc tak mi się opakowanie skończyło a malina mówił żeby od razu odstawić. Nie chce odpowiadać za twoje mrl bo lekarzem nie jestem i nawet nie znam dobrze działania colostrum ale ja spróbowałam ale żeby na mnie nie bylo ja pytałam o to maliny bo też się bałam na wlasna reke brać no woda święcona dla niego, to samo co bymposzla się pomodlić ajednak brała sobie.
Ostatnia edycja:
Ale i tak nie zrezygnuje z maliny prawda ?bo za daleko zaszlas...
Placz rycz wyjdę księżyca najgorzej tłumie emocje ....Wkoncu mrl wzrośnie zobaczysz a to normalne że tak masz możesz mi narzekać nawet całymi dniami bo znam to uczucie na pamięć tej pieprzonej bezsilności !
Placz rycz wyjdę księżyca najgorzej tłumie emocje ....Wkoncu mrl wzrośnie zobaczysz a to normalne że tak masz możesz mi narzekać nawet całymi dniami bo znam to uczucie na pamięć tej pieprzonej bezsilności !
reklama
Dzięki mogę przynajmniej do was ponarzekać bo juz mają mnie wszystcy dość. Jak zaczęłam to idę dalej tylko tak bym chciała mieć więcej nadzieji wierzyć w to że się uda a ja cały czas myślę że nic z tego nie będzie a życie bez dziecka nie ma dla mnie sensu
Podziel się: