reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny, ktora sie zna na ukladzie krzepniecia???
Aptt 24,03 (25,9-36)
Fibrynogen 532,89 (200-400)
Wyczytalam ze wysoki fibrynogen moze swiadczyc o zakrzepicy...

Reszta chyba w normie:
Pt 11,24 (10,40-13)
Inr 0,99 (0,80-1,2)
Wskaznik protrombiny 101

Jutro gin chce mi odstawic acard, ale jeszcze wynikow nie widzial. A mi chyba potrzeba wiecej heparyny???
Biore fragmin 5000

Acard biore rano, fragmin o 21.00
Badanie robione rano kolo 9.00
Na czczo, bez acardu.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Asia, super wiadomosc :)

Strawbelka, czas krzepnięcia tez wskazuje na to ze krew krzepnie za szybko.. rzeczywiście trzeba zwrócić uwage ginowi na to..

Zrobiłam betę dzisiaj popołudniu.
Niestety czerwcowka nie bede. Beta < 0,100. Jutro @.

Strawbelka, czas krzepnięcia tez wskazuje na to ze krew krzepnie za szybko.. rzeczywiście trzeba zwrócić uwage ginowi na to..

Ech...Berta, bylam pewna ze Ci sie uda, jeszcze te testy owulacyjne...
Szkoda[emoji15]

Ale glowka do gory, chyba teraz masz laparo? Ja po laparo zaszlam w pierwszym cyklu. Lekarz odrazu pozwolil sie starac po laparo i bach ciaza, no ale wiadomo jak sie to skonczylo przez moje nk.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Beata, który to dzień cyklu? Jak nie czerwcowka to lipcówka, bo niebawem brzuszek Toli będzie do odstąpienia a w nim dwa szkraby, więc tak z Beatką się podzielicie. Trzymam mocno kciuki za Was.
A Ty będziesz podchodzić do inseminacji?

Cześć najpiekniejsze :*
Mam pytanie: czy suplementowalyscie się wapniem? Pamiętam ze przy Oliwii brałam a chirurg naczyniwoy mi mówił żeclexane bardzo wyplukuje wapń z kości. I ja oczywiście zapomniałam zapytać na wizycie o to gina.

U nas tez szaro,buro i ponuro :/

Asa &&& za wizytę :*
Kwiatuszku jedz jedz. Mi nikt o tym nie powiedział a chyba Doris tez jadła. Moja dentystka mówiła ze jeszcze tak odwapnionych zębów nie widziała.Leci mi jeden po drugim, zrobiłam 6 a jeszcze dwa wciąż lecze kanałowo :/ przed ciążą miałam wyleczone

reklama
Hej
Ja tak na szybko ;-)
Asia, gratuluję udanej wizyty...och jak ja tak pozytywnie zazdroszczę ciężarówkom naszym. Tak fajnie być w ciąży :-)
Strawbelka, nie wiem czy pamiętasz ale ja też miałam wyniki z krzepnięcia nie takie. Gin kazał mi powtórzyć w innym laboratorium (takim gdzie krew badają na miejscu a nie przewożą gdzieś dalej). Krew na krzepnięcie powinna być badana na cito, bo jak "leży" to sama z siebie krzepnie. Powtórzyłam w innym z zastrzeżeniem, że mają badać od razu. I wyniki były w normie.
Nafoczka Kochana, kiedy Ty masz czas tyle pisać? Ja nie mogę się z niczym ogarnąć po powrocie z 9 tygodniowego wczasowania. Dziś np, oprócz obiadu, prania itd myłam okna (jeszcze nie wszystkie) i dopiero teraz mam czas na neta, a właściwie więcej czasu będę miała już po kąpieli jak położę się do łóżka.
Bertha, to może będziesz lipcówką! Lipcówki są fajne, prawda Nafoczka??? Choć czasami rodzą w czerwcu (28 i 30) :-)
AgnieszkaP, gdzie zdjęcie Uli? Ja czekam, no chyba że przegapiłam.
Lumia, proszę się odezwać i zameldować co u Ciebie.
Plastulinka o Tobie też myślę!
Bea25, Ty nasza szalona kocico. Gdzie jesteś???
Avita, Gabiś, Lamia, nasze najmłodsze "ciążowo" ciężarówki jak się czujecie?
Fondie??? Sus??? Lilia? Liluli? Arda??? A GDZIE WY??
Tola, Julia, Kwiatuszek, Julia, Riri jak brzuszki?
Dżoł, Tęczowa, Bentula, MałaCzarna i RESZTA, buziaki!!!

Do góry