reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Czarna mala, bo ciaza leczy endometrioze i zapchane jajowody. Ja tez licze na to ze po ciazy mi sie jajowody odepchaja i zalicze jeszcze naturalsa[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co, ja do teraz jestem w szoku i myślę, że mnie wkręca, ale po tym co napisałaś to chyba jednak nie...

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Czarna ja mam nobawy na takiego naturalsa ;-) głupia jestem i czuje jak cyce mnie bola jak sciagam stanik to malo co nie peknal takie nabrzmiałe a zaraz bieganie może mi nie odpadna. Za tydzień mam dostać @ w końcu cos u mnie ruszy.

Czarna ja mam nobawy na takiego naturalsa ;-) głupia jestem i czuje jak cyce mnie bola jak sciagam stanik to malo co nie peknal takie nabrzmiałe a zaraz bieganie może mi nie odpadna. Za tydzień mam dostać @ w końcu cos u mnie ruszy.
Czemu masz obawy Bea?

Foczusia Estrevę aplikowałaś po owu czy po pozytywnym teście? Staruszek naciska na starania, więc zaczynam się powoli przygotowywać ;) najpierw samemu starania bez spinki na luzie, a jak o końca roku bez skutku to będę się gdziesik umawiać :)
I chodzi mi po głowie jedna myśl czy od razu spróbować z Encortonem 20mg czy najpierw 15mg [emoji58] Małż podpowiada mi, żeby od razu 20mg bo mam ANA dodatnie i AOA, a ja już sama nie wiem. Gdzieś z tyłu głowy mam, że i tak wyląduję u Maliny i tak [emoji57]

Czesc dziewczynki :-) mam pytania,byłam ostatnio gin,ku mojemu zaskoczeniu bez problemu przepisal mi cleksane,myslam ze na sto ptocent,w aptece myslam ze snie,ze na ryczałt,kazał mi brac caly czas,dziewczyny czy to dobrze?a a akard kazał odstawic,ale najbardziej zmartwil mnie fakt ze moje endometrium przed @ wynosilo 5 mm,czytalam i wiem ze jest za cienkie,co mam zrobic,a on nic nie powiedzial,doradzcie proszę! ;-)

Ponoc acard jest dobry na endo. Bo jest lepsze ukrwienie. Ja jeszcze pije wino polwytrawne i jem orzechy przed plodnymi. Co do clexan sie nie wypowiem bo nie biore. Mutacji mthfr nie mam ale czekam na wynik bialka s i powiedzial ze jak bedzie niedobor to wtedy clexan ale o odstawianiu acardu nic nie mowil.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam w paskudny poranek brrrr :*
Czemu masz obawy Bea?

Foczusia Estrevę aplikowałaś po owu czy po pozytywnym teście? Staruszek naciska na starania, więc zaczynam się powoli przygotowywać ;) najpierw samemu starania bez spinki na luzie, a jak o końca roku bez skutku to będę się gdziesik umawiać :)
I chodzi mi po głowie jedna myśl czy od razu spróbować z Encortonem 20mg czy najpierw 15mg [emoji58] Małż podpowiada mi, żeby od razu 20mg bo mam ANA dodatnie i AOA, a ja już sama nie wiem. Gdzieś z tyłu głowy mam, że i tak wyląduję u Maliny i tak [emoji57]

Czarna no witaj, ci za wiadomości :) kombinuj dziewczyno kombinuj :D
Zel brałam od owu do @, 2x2 pompki, po prysznicu na swiezio umyte ciałko,na wewnętrzną cześć rąk bo tam skóra cienka jest :) a u Ciebie to tez bym wziela chyba 20 encortonu ;)

Czesc dziewczynki :-) mam pytania,byłam ostatnio gin,ku mojemu zaskoczeniu bez problemu przepisal mi cleksane,myslam ze na sto ptocent,w aptece myslam ze snie,ze na ryczałt,kazał mi brac caly czas,dziewczyny czy to dobrze?a a akard kazał odstawic,ale najbardziej zmartwil mnie fakt ze moje endometrium przed @ wynosilo 5 mm,czytalam i wiem ze jest za cienkie,co mam zrobic,a on nic nie powiedzial,doradzcie proszę! ;-)
Na endo oprócz tego żelu co wyżej pisalysmy to tak jak pisze dżoł winko i orzechy brazylijskie. Trochę mało to twoje 5 ale mi się udało na 8.5 :D a Clexan w większości zaczynalysmy po owu do @ lub po tescie

reklama
Witam, w stolicy też szarością zawiało!

Proszę dziś o modlitwę i kciuki. Dziś decydujący dzień. Wizyta o 13.

Wróciliśmy z weekendu i zdążyliśmy się posprzeczać. Jedno obrażone na drugie. Idę rozmawiać...

Do góry