Super wypinduje się dla staruszka zrobię ombre i rzucę na kolanaLaseczki temat off topik.(jak to pisze czarna).
W rossmanie rozpoczyna się akcja -49% w tym tyg są lakiery i pomadki.
Od 6.10 tusze cienie kredki i eye linery
.12.10 pudry.
P.S nie ma za co :-*
reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Wiesz co, ja do teraz jestem w szoku i myślę, że mnie wkręca, ale po tym co napisałaś to chyba jednak nie...Czarna mala, bo ciaza leczy endometrioze i zapchane jajowody. Ja tez licze na to ze po ciazy mi sie jajowody odepchaja i zalicze jeszcze naturalsa[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Czarna ja mam nobawy na takiego naturalsa ;-) głupia jestem i czuje jak cyce mnie bola jak sciagam stanik to malo co nie peknal takie nabrzmiałe a zaraz bieganie może mi nie odpadna. Za tydzień mam dostać @ w końcu cos u mnie ruszy.
bertha
Super wypinduje się dla staruszka zrobię ombre i rzucę na kolana
Na kolana rzucisz jego czy się?
Pierwsze on padnie na kolana a jak się postara i zasłuży to możemy negocjowaćNa kolana rzucisz jego czy się?
czarna_mala
Czemu masz obawy Bea?Czarna ja mam nobawy na takiego naturalsa ;-) głupia jestem i czuje jak cyce mnie bola jak sciagam stanik to malo co nie peknal takie nabrzmiałe a zaraz bieganie może mi nie odpadna. Za tydzień mam dostać @ w końcu cos u mnie ruszy.
Foczusia Estrevę aplikowałaś po owu czy po pozytywnym teście? Staruszek naciska na starania, więc zaczynam się powoli przygotowywać najpierw samemu starania bez spinki na luzie, a jak o końca roku bez skutku to będę się gdziesik umawiać
I chodzi mi po głowie jedna myśl czy od razu spróbować z Encortonem 20mg czy najpierw 15mg [emoji58] Małż podpowiada mi, żeby od razu 20mg bo mam ANA dodatnie i AOA, a ja już sama nie wiem. Gdzieś z tyłu głowy mam, że i tak wyląduję u Maliny i tak [emoji57]
Czesc dziewczynki :-) mam pytania,byłam ostatnio gin,ku mojemu zaskoczeniu bez problemu przepisal mi cleksane,myslam ze na sto ptocent,w aptece myslam ze snie,ze na ryczałt,kazał mi brac caly czas,dziewczyny czy to dobrze?a a akard kazał odstawic,ale najbardziej zmartwil mnie fakt ze moje endometrium przed @ wynosilo 5 mm,czytalam i wiem ze jest za cienkie,co mam zrobic,a on nic nie powiedzial,doradzcie proszę! ;-)
dżoł
Ponoc acard jest dobry na endo. Bo jest lepsze ukrwienie. Ja jeszcze pije wino polwytrawne i jem orzechy przed plodnymi. Co do clexan sie nie wypowiem bo nie biore. Mutacji mthfr nie mam ale czekam na wynik bialka s i powiedzial ze jak bedzie niedobor to wtedy clexan ale o odstawianiu acardu nic nie mowil.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam w paskudny poranek brrrr :*
Zel brałam od owu do @, 2x2 pompki, po prysznicu na swiezio umyte ciałko,na wewnętrzną cześć rąk bo tam skóra cienka jest a u Ciebie to tez bym wziela chyba 20 encortonu
Czarna no witaj, ci za wiadomości kombinuj dziewczyno kombinujCzemu masz obawy Bea?
Foczusia Estrevę aplikowałaś po owu czy po pozytywnym teście? Staruszek naciska na starania, więc zaczynam się powoli przygotowywać najpierw samemu starania bez spinki na luzie, a jak o końca roku bez skutku to będę się gdziesik umawiać
I chodzi mi po głowie jedna myśl czy od razu spróbować z Encortonem 20mg czy najpierw 15mg [emoji58] Małż podpowiada mi, żeby od razu 20mg bo mam ANA dodatnie i AOA, a ja już sama nie wiem. Gdzieś z tyłu głowy mam, że i tak wyląduję u Maliny i tak [emoji57]
Zel brałam od owu do @, 2x2 pompki, po prysznicu na swiezio umyte ciałko,na wewnętrzną cześć rąk bo tam skóra cienka jest a u Ciebie to tez bym wziela chyba 20 encortonu
Na endo oprócz tego żelu co wyżej pisalysmy to tak jak pisze dżoł winko i orzechy brazylijskie. Trochę mało to twoje 5 ale mi się udało na 8.5 a Clexan w większości zaczynalysmy po owu do @ lub po tescieCzesc dziewczynki :-) mam pytania,byłam ostatnio gin,ku mojemu zaskoczeniu bez problemu przepisal mi cleksane,myslam ze na sto ptocent,w aptece myslam ze snie,ze na ryczałt,kazał mi brac caly czas,dziewczyny czy to dobrze?a a akard kazał odstawic,ale najbardziej zmartwil mnie fakt ze moje endometrium przed @ wynosilo 5 mm,czytalam i wiem ze jest za cienkie,co mam zrobic,a on nic nie powiedzial,doradzcie proszę! ;-)
reklama
Podziel się: