reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Cześć najpiekniejsze :*
Mam pytanie: czy suplementowalyscie się wapniem? Pamiętam ze przy Oliwii brałam a chirurg naczyniwoy mi mówił żeclexane bardzo wyplukuje wapń z kości. I ja oczywiście zapomniałam zapytać na wizycie o to gina.

U nas tez szaro,buro i ponuro :/

Asa &&& za wizytę :*

reklama
Czrna mała,mozesz mi coś wiecej o tym żelu napisać,mój gin nic mi nie piwiedzial ze mam takie małe endo ,w domu po wizycie przeczytalam,

Bentula na endo to tez estrofem, ale nie wiem jak to sie bierze, od kiedy do kiedy, bo ja to dostalam przy in vitro. Ale jak dobrze pamietam to chyba Fondie kiedys brala estrofem.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Strawbelka ja brałam przez 6 mcy estrofem chyba 2x1 ale potem P. zmianil mi na zel bo się niby lepiej wchłania (ja tam nie wiem) Zel kupisz w aptece a tabletki są chyba na receptę.
Bentula o żelu wszystko napisalam wyzej.

Przepraszam cos mi sie namieszalo w tym pisaniu,chcialam zapytac czy przy cleksanie mozna ten zel stosowac bez konsultacji z lekarzem,i czy jest bez recepty :-)

Witam, w stolicy też szarością zawiało!

Proszę dziś o modlitwę i kciuki. Dziś decydujący dzień. Wizyta o 13.

Wróciliśmy z weekendu i zdążyliśmy się posprzeczać. Jedno obrażone na drugie. Idę rozmawiać...
Asia mocno zaciskam kciuki, a Ty szybciutko potem nam tu pisz co i jak:)

Przepraszam cos mi sie namieszalo w tym pisaniu,chcialam zapytac czy przy cleksanie mozna ten zel stosowac bez konsultacji z lekarzem,i czy jest bez recepty :-)
Tak jest bez recepty nawet w necie kupisz i brałam go z innymi lekami i clexanem tez i to mi lekarz przepisal bo to na dwie różne sprawy. Zel jest na endo.
Dzol zel estreva.
Ps był bez recepty ale teraz chyba nie :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry