reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka, Tola w uda idzie super :p ja niestety nie mam ani grama tłuszczu nawet jak to robilam sobie ten zastrzyk to myślałam ze sobie kość przebije :p ale zdecydowanie lepiej niż q brzuch. By już skórę mam tak napiętą na nim że już nie było możliwości złapania falda skory .

fondi ja wyszukałam w godle ''suwaczki fajna mama'' tam pisze co i jak i skopiowałam i wkleiłam u nas na ''sygnatura''
Avita mi czasem się trafią tempe też ,boli jak cholera
Ja popołudniami tak zle się czuję ,że leże jak beta..
Gabiś kochana jak u ciebie?
Lamia u mnie taż po południu i wieczorem jest najgorzej.

Fondie u nas strach będzie zawsze, ja też się boje bardzo ale staram się o tym nie myśleć. Powiedz mi czy na pierwszej zaciążonej wizycie malina Cię badał i robiłaś u niego usg!?!

Ostatnia edycja:
Kwiatuszku ja też taki napięty brzuch miałam ale mi M. robił :)

Lamia tez mi się trafiały tępe igły i czasem z takim zadziorem na końcu :/

Tęczowa hop hop...

Gabis wizyta we wtorek?

Moje mdości tez były głównie wieczorem :)

Ja pytałam Nafoczko o igły;) bo już myślałam że moje jakieś wadliwe ale widać zdażają się takie:(
Powiem Wam dziewczyny, że u mnie żadnych mdłości nie ma chyba za wcześnie na to ale za to napięcie emocjonalne sięga zenitu!!! Wszystko mnie wkurza a już najbardziej mój m.!!

Ja zaczelam ll trymestr czyli 14tc i detektor em coraz dłużej mi zajmuje znalezienie tetna i znów się boje niech już ten kwiecień będzie bo zwariuje
Jak Ci sie dzidzius odwroci pleckami to gorzej znalezc. Poza tym dzidzius teraz czesto zmienia miejsce wiec tez jest gorzej znalezc.
Nie panikuj, ja tez tak mialam[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam.

Gratuluje Wam kochane kolejnych kreseczek;)
I zeby tylko same dobre wiesci byly do konca;)

Fondie kurcze ale zlecial ten czas! Ty juz masz 14tc!!!
Jeszcze moment i bedziesz czula ruchy i bedziesz spokojniejsza;)

Kwiatuszek ja jak narazie jeszcze daje sobie w brzuch i mam narazie co chwycic i oby jak najdluzej;)

Hejka :)

Laseczki temat off topik.(jak to pisze czarna).

W rossmanie rozpoczyna się akcja -49% w tym tyg są lakiery i pomadki.
Od 6.10 tusze cienie kredki i eye linery
.12.10 pudry.

P.S nie ma za co :-*

Hehe :)

Wiecie co, dziś doznałam uczucia że niemożliwe jest możliwe...znajoma z niedrożnymi jajowodami, pierwsza ciąża z ivf a teraz druga - totalna wpadka [emoji23] zero szans na naturalsa miała [emoji16]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hejka :)

Hehe :)

Wiecie co, dziś doznałam uczucia że niemożliwe jest możliwe...znajoma z niedrożnymi jajowodami, pierwsza ciąża z ivf a teraz druga - totalna wpadka [emoji23] zero szans na naturalsa miała [emoji16]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Czarna mala, bo ciaza leczy endometrioze i zapchane jajowody. Ja tez licze na to ze po ciazy mi sie jajowody odepchaja i zalicze jeszcze naturalsa[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry