reklama
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Strawbelka, Tola w uda idzie super ja niestety nie mam ani grama tłuszczu nawet jak to robilam sobie ten zastrzyk to myślałam ze sobie kość przebije ale zdecydowanie lepiej niż q brzuch. By już skórę mam tak napiętą na nim że już nie było możliwości złapania falda skory .
Lamia u mnie taż po południu i wieczorem jest najgorzej.fondi ja wyszukałam w godle ''suwaczki fajna mama'' tam pisze co i jak i skopiowałam i wkleiłam u nas na ''sygnatura''
Avita mi czasem się trafią tempe też ,boli jak cholera
Ja popołudniami tak zle się czuję ,że leże jak beta..
Gabiś kochana jak u ciebie?
Fondie u nas strach będzie zawsze, ja też się boje bardzo ale staram się o tym nie myśleć. Powiedz mi czy na pierwszej zaciążonej wizycie malina Cię badał i robiłaś u niego usg!?!
Ostatnia edycja:
Kwiatuszku ja też taki napięty brzuch miałam ale mi M. robił
Lamia tez mi się trafiały tępe igły i czasem z takim zadziorem na końcu :/
Tęczowa hop hop...
Gabis wizyta we wtorek?
Moje mdości tez były głównie wieczorem
Lamia tez mi się trafiały tępe igły i czasem z takim zadziorem na końcu :/
Tęczowa hop hop...
Gabis wizyta we wtorek?
Moje mdości tez były głównie wieczorem
Ja pytałam Nafoczko o igły bo już myślałam że moje jakieś wadliwe ale widać zdażają się takie
Powiem Wam dziewczyny, że u mnie żadnych mdłości nie ma chyba za wcześnie na to ale za to napięcie emocjonalne sięga zenitu!!! Wszystko mnie wkurza a już najbardziej mój m.!!
Powiem Wam dziewczyny, że u mnie żadnych mdłości nie ma chyba za wcześnie na to ale za to napięcie emocjonalne sięga zenitu!!! Wszystko mnie wkurza a już najbardziej mój m.!!
G
Gość
Gość
Jak Ci sie dzidzius odwroci pleckami to gorzej znalezc. Poza tym dzidzius teraz czesto zmienia miejsce wiec tez jest gorzej znalezc.Ja zaczelam ll trymestr czyli 14tc i detektor em coraz dłużej mi zajmuje znalezienie tetna i znów się boje niech już ten kwiecień będzie bo zwariuje
Nie panikuj, ja tez tak mialam[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam.
Gratuluje Wam kochane kolejnych kreseczek
I zeby tylko same dobre wiesci byly do konca
Fondie kurcze ale zlecial ten czas! Ty juz masz 14tc!!!
Jeszcze moment i bedziesz czula ruchy i bedziesz spokojniejsza
Kwiatuszek ja jak narazie jeszcze daje sobie w brzuch i mam narazie co chwycic i oby jak najdluzej
Gratuluje Wam kochane kolejnych kreseczek
I zeby tylko same dobre wiesci byly do konca
Fondie kurcze ale zlecial ten czas! Ty juz masz 14tc!!!
Jeszcze moment i bedziesz czula ruchy i bedziesz spokojniejsza
Kwiatuszek ja jak narazie jeszcze daje sobie w brzuch i mam narazie co chwycic i oby jak najdluzej
czarna_mala
Fanka BB :)
Hejka
Hehe
Wiecie co, dziś doznałam uczucia że niemożliwe jest możliwe...znajoma z niedrożnymi jajowodami, pierwsza ciąża z ivf a teraz druga - totalna wpadka [emoji23] zero szans na naturalsa miała [emoji16]
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Laseczki temat off topik.(jak to pisze czarna).
W rossmanie rozpoczyna się akcja -49% w tym tyg są lakiery i pomadki.
Od 6.10 tusze cienie kredki i eye linery
.12.10 pudry.
P.S nie ma za co :-*
Hehe
Wiecie co, dziś doznałam uczucia że niemożliwe jest możliwe...znajoma z niedrożnymi jajowodami, pierwsza ciąża z ivf a teraz druga - totalna wpadka [emoji23] zero szans na naturalsa miała [emoji16]
reklama
G
Gość
Gość
Czarna mala, bo ciaza leczy endometrioze i zapchane jajowody. Ja tez licze na to ze po ciazy mi sie jajowody odepchaja i zalicze jeszcze naturalsa[emoji6]Hejka
Hehe
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: