reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nie dziękuję, ale mam nadzieję, że będę mogła się cieszyć

Załączniki

• 20160930_075102.jpg
    20160930_075102.jpg
    406,6 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Lamia będzie dobrze, teraz na pewno będzie dobrze :)
Kup sobie ten detektor i trop dzidzie .
Gabiś mam nadzieję, że można, jednak wg mnie jest 9dpo, a kreska no widoczna gołym okiem :D. Boże, oby tym razem było wszystko dobrze, bo oszaleję!
Który tc u Ciebie?? 8?
AAAAAAAle ja głupia nie ogarnęłam postu!! GRATULUJE!!!!!! Kciuki zaciśnięte
robisz betę?

teczowa ja ominelam twoja ciaze? powiedz mi jakie leki masz u kogo sie leczysz?
ja czekam jeszcze napappe bo malina kazal zrobic ale jakos jestem spokojna bo na usg wszystko bylo dobrze a pappa to prawdopodobienstwo:p z cora nawet jej nie robilam:) ja dalejpalmie ale mala chora wiec nie mam jak lezec wiec gotujemy bawimy sie trudno jakos trza dzis przetrwac

AAAAAAAle ja głupia nie ogarnęłam postu!! GRATULUJE!!!!!! Kciuki zaciśnięte
robisz betę?
Nie dziękuję :*
bety nie robię, bo Irlandia to jest taki kraj jaskiniowców, że z tym jest problem. Jak mi się uda to może w poniedziałek pojadę na pobranie krwi i zrobię progesteron, tsh i ft4, ale prywatnie

Fondie dziś robiłam test :)
Leczyłam się u dr. Przybycienia.
Leczenie: Po owu 3x1 dupek, 100 mgx2 luteina, fragmin co dwa dni, cały zestawt witamin b, acard, jodid 150 mg, 10 mg encorton, metformina i witamina d. Od testu clexane 0,6 , encorton 15 mg i cała reszta wymieniona wcześniej

Ostatnia edycja:
Nie dziękuję :*
bety nie robię, bo Irlandia to jest taki kraj jaskiniowców, że z tym jest problem. Jak mi się uda to może w poniedziałek pojadę na pobranie krwi i zrobię progesteron, tsh i ft4, ale prywatnie
A to prawda ze w Irlandii nie podaja plci dziecka? Mieszkalam tam przez 2 lata kilka lat temu i wtedy mi nawet irlandki mowily ze w szpitalu nikt nie poda plci podczas usg, bo za duzo bylo przypadkow przerywania ciaz z powodu niechcianej plci dziecka. No chyba ze teraz cos sie zmienilo. Bylam tam mniej wiecej 7-8 lat temu.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

A to prawda ze w Irlandii nie podaja plci dziecka? Mieszkalam tam przez 2 lata kilka lat temu i wtedy mi nawet irlandki mowily ze w szpitalu nikt nie poda plci podczas usg, bo za duzo bylo przypadkow przerywania ciaz z powodu niechcianej plci dziecka. No chyba ze teraz cos sie zmienilo. Bylam tam mniej wiecej 7-8 lat temu.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
nie mam pojęcia :/, ale chyba coś w tym jest bo szwagierka o płci dowiedziała się od polskiego gina, bo w szpitalu nie powiedzieli.
Ja i tak będę co jakiś czas chodzić do polskiego gina, żeby mieć pewność czy wszystko jest ok. Tutaj usg robi pielęgniarka, co się zna jak nie powiem co :/ a lekarze to w większości jakieś młode sztuki, maks 30 lat i co drugi to Arab

nie mam pojęcia :/, ale chyba coś w tym jest bo szwagierka o płci dowiedziała się od polskiego gina, bo w szpitalu nie powiedzieli.
Ja i tak będę co jakiś czas chodzić do polskiego gina, żeby mieć pewność czy wszystko jest ok. Tutaj usg robi pielęgniarka, co się zna jak nie powiem co :/ a lekarze to w większości jakieś młode sztuki, maks 30 lat i co drugi to Arab
Tęczowa ty wstreciuchu, pół nocy nie spałam przez Ciebie a teraz prawie ostatnia czytam bo spać mi się chciało :p
A jednak :*

reklama
Do góry