reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

takie dostałam zalecdnia wychodzen trochę z założenia że to nie encorton mi pomógł bo miałam go nawet 20mg a i talk poronilam a teraz przy 10mg było ok więc tak samo jak z sioforem się bałam, bronergonem, colostrum , tak teraz też się boję ale najbardziej boję się tych ptzeplywow ale gdzieś z tylu głowy mam że one są dobre bo dzidzia super rośnie. ją tetno ostanio sprawdzalam wczoraj rano dziś jeszcze nie wieczorkiem sprawdze. Strawbleka a ty jak często badasz tetno? boję się nie tylko emcortonu każdego dnia się boję tak napdawde :(
do tego dalej plamoe po badaniach als malina kazał mi to olac bo widzi że przechodzi

reklama
takie dostałam zalecdnia wychodzen trochę z założenia że to nie encorton mi pomógł bo miałam go nawet 20mg a i talk poronilam a teraz przy 10mg było ok więc tak samo jak z sioforem się bałam, bronergonem, colostrum , tak teraz też się boję ale najbardziej boję się tych ptzeplywow ale gdzieś z tylu głowy mam że one są dobre bo dzidzia super rośnie. ją tetno ostanio sprawdzalam wczoraj rano dziś jeszcze nie wieczorkiem sprawdze. Strawbleka a ty jak często badasz tetno? boję się nie tylko emcortonu każdego dnia się boję tak napdawde :(
do tego dalej plamoe po badaniach als malina kazał mi to olac bo widzi że przechodzi
Fondie, jak jeszcze nie czulam ruchow to badalam tetno raz dziennie, chyba ze mnie schiza lapala to wtedy badalam 2 razy. Teraz nie badam bo maly duzo kopie, chyba ze ma dzien lenia i nie kopie, albo malo kopie to wtedy dla spokoju tez sprawdze, ale raczej teraz to prawie nie uzywam detektora.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nafoczka, moja droga, do którego tygodnia brałaś metke? Jerzak i lekarz na nfz mówią, żeby brać. Prywatna ginka kazała odstawić. Ja biorę dość dużą dawkę, bo Glucopage 850 2x 1. Idąc tropem, że leki hipoglikemizujace mogą źle wpływać, choć najnowsze badania tego nie wykazują, ale zasiała niepokój :-/
Asiu myślę że powinnas słuchać Jerzak. Choć powiem ci ze miałam tu na forum kolezanke co do niej jeździła i pod koniec ciąży leżała w szpitalu i nie wiedzieli co z tym zrobić, milion pięćset badań :( urodziła śliczna zdrowa corke ale jeśli chcesz brać to trzymaj się J.
Asia, acha i mnie nikt nie prowadził oprócz tej koleżanki i brałam 2x500
Gluco odstawilam ok 14tc a steryd od 12 tc zaczęłam zmniejszać.

Dzol wyniki super :)

Mickey skarbie jak się masz?

Lamia jak syn?

Ostatnia edycja:
mam dobrą wiadomość znalazłam centrum genetyczne w kielcach gdzie pani genetyk mi zaproponowała termin na badanie kariotypu na początek listopada:)cieszę się bo w rzeszowie pani mi powiedziała termin na luty,
foczusiu dziękuje ci za poświęcenie czasu i stworzenie tych informacji na osobnym wątku, ważne aby tak cenne informacje zostały dla osób, które będą chciały z tego skorzystać,

Dzięki ,że pytasz kwiatuszku.
Dziś go odebrałam ,ma tydzień wolnego i nakaz leżenia.
W środę na zdjęcie szwów i kontrola.
Już dobrze ,ale strachu narobił ,teraz obawia się zaległości w szkole (chodzi do technikum menadżerskiego),ale wiem ,że sobie poradzi , a na razie ''haj lajf'':biggrin2:
A u mnie na szczęście cyce bolą ,są jak kamloty:tak:a mdłości mam tak od 16/17 -stej ,więc wszystko ogarnięte to sobie mogę odpoczywać:-p
Pozdrawiam WSZYSTKIE Aniołeczki :p

reklama
Ja miałam histeroskopie w łodzi 24.08. Odrazu się do nich dodzwoniłam ale podobno trzeba do skutku dzwonić z tego co pamiętam to od 9 do 13 . . . Ogólnie opieka ok bardzo wszystcy mili

Do góry