reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Biedna Nafoczka ale my ją udręczymy :Dale i tak nas kofa więc nas nie opuści, a tak swoją drogą trochę się cofam w czytaniu forum bo przyznam że czytałam od początku ale na historii Pietruchy zakończyłam bo nie mogłam dalej, i tak myślę mało która z dziewczyn po urodzeniu aż tak się udziela, a Foczusia, Madzia dalej pamiętają o forum, pomagają, i jeszcze tworzą takie piękne cuda jak osobny wątek
no tyle cukrowania bo będzie Wam za dobrze:p
nie wiem tylko jak zaciągnę mojego małża na badanie kariotypu bo on taka bojączka(oczywiście między nami tak to hojrak 8-)) wczoraj mi powiedział że on nie pojedzie bo nie będzie oddawał krwi, po Prokocimiu ma złe wspomnienia(omal nie zemdlał przy badaniu mlr)
dziewuszki który miały poronienie samoistne bez zabiegu ile miałyście dni krwawienie ?
a badać bete?
Ovli jak Ty się czujesz ?
Teczowa możesz napisać dr P zalecił clexane? i ta dawka ? 0,6? masz mutacje mogłabyś napisać co masz stwierdzone

ja kwrawilam 6 dni, tak jak przy normalnym okresie.

reklama
Mickey dr. P zalecił 0,4, ale jak mu powiedziałam, że genetyk jest za 0,6 to przychylił się :)
w stopce mam wszystko co mi biorę, a mutacje mam obie heterozygotyczne

No ja teraz przchodzę właśnie mam z dnia na dzień coraz mocniejszy . W niedziele zaczełam na brązowo a dzisiaj już ostro . Wczoraj miałam najgorszy dzień myślałam że zejdę , tak bardzo się bałam tych skrzepów i ilości krwi ( nienawidzę tego ) . Sorki za takie szczegóły ;) .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Eszz to u mnie dziś praktycznie cisza od wtorku się zaczęło mocno ale już wczoraj mało co to chyba nie dobrze?lepiej chyba pojadę zobaczyć czy się oczyściło,
Tęczowa a genetyk dała clexane ze wzg na mutacje czy coś jeszcze?

Tęczowa gratulacje i mega nudnej ciąży :)
Berta a co u Ciebie ?
Wiecie co dziewczyny ja Wam tak pozytywnie zazdroszczę ciąży. Wspominam ten czas pomimo wszystko z rozrzewnieniem .Pomimo ciągłego strachu był to wspaniały czas.

U mnie do dzisiaj jeszcze cienie cieniste popregnylowe. Takze od jutra dopiero rzetelne bedą testy. Tak mysle.. jutro bedzie 11dpo.

Dzień Dobry :-)
Wracam do Was :-), bo jestem w domu od kilku dni. Niestety po prawie 3 miesiącach poza domem mam tyle zaległości urzędowych, "przychodniowych", "szczepieniowych" itd do załatwiania, że jeszcze nie zdążyłam odpocząć wcale.
Późnymi wieczorami nadrabiam czytanie trzymając oczy na zapałki. Mam nadzieję, że pod koniec przyszłego tygodnia uda mi się wszystkie zaległe sprawy zrealizować. Jutro znów musze wyjechać ale tylko na jeden dzień.
Trzymam kciuki za nasze ciężarówki!!!! Za staraczki również!!!!!
Może ktoś zrobi jakaś listę kto aktualnie jest w ciąży?
Buziaki przesyłam z moich trzymiesięcznym cudem :-)

reklama
Witam Kochane :)

Mickey Słonko, to indywidualna sprawa ile się krwawi i zależy też od czasu, kiedy się roni. U mnie trwało prawie 2 tygodnie (9 tydz). To, co jest ważne, to byś po poronieniu poszła sprawdzić, czy wszystko się oczyściło, no i kontrola beta hcg by spadło do niemal 0. Przytulam Ciebie i Ovli szczególnie

Do góry