U
użytkownik m
Gość
Tęczowa super, widać na forum pełną mobilizację w działaniach z chłopami ale będzie po zimie wysyp bejbików ja już nie ogarniam ile jest ciąż chyba trzeba zrobić listę, co Ty na to Nafoczka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziękuję, ale mam nadzieję, że będę mogła się cieszyć
No co wy byście beze mnie zrobiłyTęczowa super, widać na forum pełną mobilizację w działaniach z chłopami ale będzie po zimie wysyp bejbików ja już nie ogarniam ile jest ciąż chyba trzeba zrobić listę, co Ty na to Nafoczka?
Beatka grabisz sobie grabiszChyba
Beatka wyobraź sobie ze właśnie zbierałam maliny i w tej blogiej wiejskiej ciszy myślałam o Mickey, Teczowej i Tobie a nawet o zadaniu Helenki i tAK myslalam ze Cię piknie i zastanawiałam się co Ci mądrego napisać. Wymyśliłam tylko tyle, ze przyjdzie czas kiedyś i na Ciebie. Owszem starałas się ale ciągle na pół gwizdka. Musisz zrobić swoje, przestać grzebać w piczce i wtedy zabrać się do dzieła tworzenia ale uwierz doskonale czułam ze tak piknie ♡Nafoczka czuje się jak Ty ponad rok temu ...wszystkie zachodzą a ja dupa blada..
Biedna Nafoczka ale my ją udręczymy ale i tak nas kofa więc nas nie opuści, a tak swoją drogą trochę się cofam w czytaniu forum bo przyznam że czytałam od początku ale na historii Pietruchy zakończyłam bo nie mogłam dalej, i tak myślę mało która z dziewczyn po urodzeniu aż tak się udziela, a Foczusia, Madzia dalej pamiętają o forum, pomagają, i jeszcze tworzą takie piękne cuda jak osobny wątek
no tyle cukrowania bo będzie Wam za dobrze
nie wiem tylko jak zaciągnę mojego małża na badanie kariotypu bo on taka bojączka(oczywiście między nami tak to hojrak ) wczoraj mi powiedział że on nie pojedzie bo nie będzie oddawał krwi, po Prokocimiu ma złe wspomnienia(omal nie zemdlał przy badaniu mlr)
dziewuszki który miały poronienie samoistne bez zabiegu ile miałyście dni krwawienie ?
a badać bete?