reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nie dziękuję, ale mam nadzieję, że będę mogła się cieszyć

Ale super !!!

Tęczowa araby są dobrze wykształconymi lekarzami na pewno lepszymi niż Anglicy to jest pewne na 100 % . Bardziej się starają i są wiecej pomocni . Takie moje doświadczenie . Z nimi można wiecej załatwić .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

nonono Tęczowa To poszalałaś gratuluję. Trudno mi jest pisać bo telefon mi szwankuje i nie chcę dopuścić do pisania postów ci chwila klawiatura zanika albo eyrxca mnie ze strony ale czytam na bierzaco .

Nafoczka czuje się jak Ty ponad rok temu ...wszystkie zachodzą a ja dupa blada.

Byłam wczoraj po skierowanie na badania i recepty co za osioł się ze mną wyklucal że chodze prywatnie a do nich tylko po skierowanie. Nie będę opisywać słowo w słowo bo była długa wymiana zdań on rzucał kartka wściekal się a i tak napisał heh tylko zamiast peselu wpisał mój nr tel. Chyba chciał mnie wyprowadzić z równowagi wpisując na początek peselu liczbę 69 kurde to juz bylabym starsza od Susany :-p . Poprawił buc i wydarlam mu kartkę z reki ze słowami Bóg zapłac a on na to niech będzie pochwalony no Osioł albo Baran a zresztą może nawet i krzyżówka.

Tęczowa gratulacje i mega nudnej ciąży :)
Berta a co u Ciebie ?
Wiecie co dziewczyny ja Wam tak pozytywnie zazdroszczę ciąży. Wspominam ten czas pomimo wszystko z rozrzewnieniem .Pomimo ciągłego strachu był to wspaniały czas.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nafoczka czuje się jak Ty ponad rok temu ...wszystkie zachodzą a ja dupa blada..
Beatka wyobraź sobie ze właśnie zbierałam maliny i w tej blogiej wiejskiej ciszy myślałam o Mickey, Teczowej i Tobie a nawet o zadaniu Helenki :) i tAK myslalam ze Cię piknie :( i zastanawiałam się co Ci mądrego napisać. Wymyśliłam tylko tyle, ze przyjdzie czas kiedyś i na Ciebie. Owszem starałas się ale ciągle na pół gwizdka. Musisz zrobić swoje, przestać grzebać w piczce i wtedy zabrać się do dzieła tworzenia :) ale uwierz doskonale czułam ze tak piknie ♡
Tak szłam i szłam i maliny się skończyły :D może przy marchewce wymysle coś mądrzejszego :*

Biedna Nafoczka ale my ją udręczymy :Dale i tak nas kofa więc nas nie opuści, a tak swoją drogą trochę się cofam w czytaniu forum bo przyznam że czytałam od początku ale na historii Pietruchy zakończyłam bo nie mogłam dalej, i tak myślę mało która z dziewczyn po urodzeniu aż tak się udziela, a Foczusia, Madzia dalej pamiętają o forum, pomagają, i jeszcze tworzą takie piękne cuda jak osobny wątek
no tyle cukrowania bo będzie Wam za dobrze:p
nie wiem tylko jak zaciągnę mojego małża na badanie kariotypu bo on taka bojączka(oczywiście między nami tak to hojrak 8-)) wczoraj mi powiedział że on nie pojedzie bo nie będzie oddawał krwi, po Prokocimiu ma złe wspomnienia(omal nie zemdlał przy badaniu mlr)
dziewuszki który miały poronienie samoistne bez zabiegu ile miałyście dni krwawienie ?
a badać bete?
Ovli jak Ty się czujesz ?
Teczowa możesz napisać dr P zalecił clexane? i ta dawka ? 0,6? masz mutacje mogłabyś napisać co masz stwierdzone

Biedna Nafoczka ale my ją udręczymy :Dale i tak nas kofa więc nas nie opuści, a tak swoją drogą trochę się cofam w czytaniu forum bo przyznam że czytałam od początku ale na historii Pietruchy zakończyłam bo nie mogłam dalej, i tak myślę mało która z dziewczyn po urodzeniu aż tak się udziela, a Foczusia, Madzia dalej pamiętają o forum, pomagają, i jeszcze tworzą takie piękne cuda jak osobny wątek
no tyle cukrowania bo będzie Wam za dobrze:p
nie wiem tylko jak zaciągnę mojego małża na badanie kariotypu bo on taka bojączka(oczywiście między nami tak to hojrak 8-)) wczoraj mi powiedział że on nie pojedzie bo nie będzie oddawał krwi, po Prokocimiu ma złe wspomnienia(omal nie zemdlał przy badaniu mlr)
dziewuszki który miały poronienie samoistne bez zabiegu ile miałyście dni krwawienie ?
a badać bete?

No ja teraz przchodzę właśnie mam z dnia na dzień coraz mocniejszy . W niedziele zaczełam na brązowo a dzisiaj już ostro . Wczoraj miałam najgorszy dzień myślałam że zejdę , tak bardzo się bałam tych skrzepów i ilości krwi ( nienawidzę tego ) . Sorki za takie szczegóły ;) .

Czuję się już lepiej ! Bóle brzucha przeszły , teraz tylko krwawienie !!!

Ja już nie chcę tego przechodzić !!!! Ile można ? Gdzie jest ta granica ?

4 poronienia o których wiem na pewno ! A ile było tych o których nie wiem ?
Wydaje mi się , że wiecej kiedyś dostałam takich bóli w pracy i krwawienia że mdlałam .
Takze podejrzewam że wiecej tego było .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry