reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzień dobry
Fondie zobacz wszystkie Cię rypałyśmy, bo narzekasz, a potem tęsknimy. :D
Burczuś kciuki za wizytę
Lamia kiedy kolejne usg?
Gabiś ?
Bea gdzie jesteś? napisz coś bo smutno tutaj
Sus co u Ciebie?
Nafoczka pracusiu, zamiast się urlopować to Twój mąż goni Cię do roboty?!
Bertha robiłaś test?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
Burczuś kciuki za wizytę
Lamia kiedy kolejne usg?
Gabiś ?
Sus co u Ciebie?
Bertha robiłaś test?

P.S. wynika, że będę czerwcową mamą ;)
Kochana, wizyta DOPIERO 11.10 !!!! JA OSZALEJĘ!!!!
Ale obiecałam sobie ,ze wytrzymam ,bo co mi to da jak pójdę wcześniej ? Ostatnio serduszko zatrzymało się 8 t i 5 dz ,a 11.10 będzie 9 t i 1 dz ,więc poczekam i się okaże czy przekroczyłam TEN próg:-( :(
Objawy są, a we łbie tysiąc myśli !!
Chciałabym już używać detektora, bo na pewno kupię:yes:

Dzień dobry
Burczuś kciuki za wizytę
Lamia kiedy kolejne usg?
Gabiś ?
Sus co u Ciebie?
Bertha robiłaś test?

P.S. wynika, że będę czerwcową mamą ;)

Czy mogę już gratulować? :-*

Ja mam wizytę we wtorek tradycyjnie. Oczywiście myśli mam w głowie tysiące. Wczoraj powiedziałam o ciąży w pracy, więc już wczoraj sobie wciskałam, że mnie cycki przestały boleć i zapeszyłam, ale jak mnie szarpnęło na wymioty po 20tej, to wszystkie głupoty odeszły w cień :-D
Boję się, oczywiście, że się boję, ale taki już nasz los.
Też czekam chwili aby użyć detektora.
Buziaki dla Wszystkich :wink:

Lamia będzie dobrze, teraz na pewno będzie dobrze :)
Kup sobie ten detektor i trop dzidzie .
Gabiś mam nadzieję, że można, jednak wg mnie jest 9dpo, a kreska no widoczna gołym okiem :D. Boże, oby tym razem było wszystko dobrze, bo oszaleję!
Który tc u Ciebie?? 8?

Lamia będzie dobrze, teraz na pewno będzie dobrze :)
Kup sobie ten detektor i trop dzidzie .
Gabiś mam nadzieję, że można, jednak wg mnie jest 9dpo, a kreska no widoczna gołym okiem :D. Boże, oby tym razem było wszystko dobrze, bo oszaleję!
Który tc u Ciebie?? 8?

Tak 8, a dokładnie to 7t3d.

To gratuluję! Buziaczki :-*
P.S. Pokazuj testa...

reklama
jakbym wiedziala, że tak bardzo tesknicie za moja panika to bym wam napisala, że wczoraj rano tetna nie znalazlam i caly dzien myslalam o tym ale wieczorem juz znalazlam i bylo w innym miejscu;/ ale jak najade na maluszka od razu wiem ze to on:)
To dobrze. Jesteś dużo spokojniejsza. Ja wczoraj panikowałam, bo mdłości nie miałam. W nocy wróciły dopiero.
Czekam też na detektor. Rano myślę: jak mi dobrze w tej ciąży! I rzeczywiście 11 i 10 lat temu nie docenialam tego stanu. Teraz jest to bardziej świadome doświadczenie.

Do góry