reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczka, moja droga, do którego tygodnia brałaś metke? Jerzak i lekarz na nfz mówią, żeby brać. Prywatna ginka kazała odstawić. Ja biorę dość dużą dawkę, bo Glucopage 850 2x 1. Idąc tropem, że leki hipoglikemizujace mogą źle wpływać, choć najnowsze badania tego nie wykazują, ale zasiała niepokój :-/

dzien dobry dziewczynki :*
dzis maja byc wyniki mutacji mthfr. siedze jak na szpilkach :-( oczywiscie pozniej poprosze Was o interpretacje ;-) gin dopiero w sobote a drugi we wtorek.

Witam dziewczyny czy któraś z was miała robioną ostatnio histeroskopie w CZMP w Łodzi od trzech dni próbuję się dodzwonić i umówić na zabieg ale bez skutecznie chyba oszaleję .

asia ją odstawilam w 5tc jakoś bo mi malina kazal i milewicz. ale ją na twoim miejscu suchalambym jerzak bo to ona ci przepisala to.
no to ją mam hit od dziś mam zmiejszyc encorton na pół tabletki już. tak robię bo sama nie będę się leczyć ale strach starszny. bardzo wcześnie odstawiam do 19.10mam brać pół i odstawic już.

1475140898-zx012g.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

asia ją odstawilam w 5tc jakoś bo mi malina kazal i milewicz. ale ją na twoim miejscu suchalambym jerzak bo to ona ci przepisala to.
no to ją mam hit od dziś mam zmiejszyc encorton na pół tabletki już. tak robię bo sama nie będę się leczyć ale strach starszny. bardzo wcześnie odstawiam do 19.10mam brać pół i odstawic już.
To zmniejszasz o 5? Ja zmniejszalam o 2,5.
Odstawilam w 26. Wlasciwie chyba od 2-3 dni nie biore.
Nie moglam sie odwazyc zeby odstawic.
Odstawilam na 2 dni, trzeciego dnia junior prawie nic nie kopal, bardzo dlugo szukalam tetna, juz bylismy z mezem posrani ze strachu. 4 dnia wzielam znow, 5 dnia tez i teraz od 3 dni chyba nie biore, ale junior kopie bardzo duzo wiec narazie jestem spokojna.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry