Pewnie, ja bym wzięła, po co się męczyć...dziewczyny które miały poronienie bez łyżeczkowania bo brzuch boli mnie dość mocniej można wziąć nospe i np apap bo nie wiem czy wytrzymam jeszcze dłużej
reklama
Nafoczka, moja droga, do którego tygodnia brałaś metke? Jerzak i lekarz na nfz mówią, żeby brać. Prywatna ginka kazała odstawić. Ja biorę dość dużą dawkę, bo Glucopage 850 2x 1. Idąc tropem, że leki hipoglikemizujace mogą źle wpływać, choć najnowsze badania tego nie wykazują, ale zasiała niepokój :-/
asia ją odstawilam w 5tc jakoś bo mi malina kazal i milewicz. ale ją na twoim miejscu suchalambym jerzak bo to ona ci przepisala to.
no to ją mam hit od dziś mam zmiejszyc encorton na pół tabletki już. tak robię bo sama nie będę się leczyć ale strach starszny. bardzo wcześnie odstawiam do 19.10mam brać pół i odstawic już.
no to ją mam hit od dziś mam zmiejszyc encorton na pół tabletki już. tak robię bo sama nie będę się leczyć ale strach starszny. bardzo wcześnie odstawiam do 19.10mam brać pół i odstawic już.
dżoł
Fanka BB :)
G
Gość
Gość
To zmniejszasz o 5? Ja zmniejszalam o 2,5.asia ją odstawilam w 5tc jakoś bo mi malina kazal i milewicz. ale ją na twoim miejscu suchalambym jerzak bo to ona ci przepisala to.
Odstawilam w 26. Wlasciwie chyba od 2-3 dni nie biore.
Nie moglam sie odwazyc zeby odstawic.
Odstawilam na 2 dni, trzeciego dnia junior prawie nic nie kopal, bardzo dlugo szukalam tetna, juz bylismy z mezem posrani ze strachu. 4 dnia wzielam znow, 5 dnia tez i teraz od 3 dni chyba nie biore, ale junior kopie bardzo duzo wiec narazie jestem spokojna.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: