reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hehe, na razie chyba nic jeszcze na rzeczy nie ma, tylko sobie wkręcam.. Dopiero 8dpo u mnie (i 8 dni po zastrzyku). Badałam jak na testach wychodzi od 5dpo i słabnie ta kreska. I dzisiaj moja chora wyobraznia stwierdzila, ze moze cienisty cień cienia jest ciut mocniejszy niz wczoraj.. Ale to chyba za wczesnie.

Nafoczka, ja czytalam liste badań!
Ewentualnie przelozylabym witaminy do badan innych - teraz sa chyba w hormonach. nie wiem czy to dobrze?
Dziękuję.
Wit. przerzuce i nadal czekam na podpowiedzi. Bea zasugerowała żeby podać wartości max tam gdzie widełki nie oznaczają ze wszystko gra. Co pamiętam dorzucę, a wy pomozcie!! Jest wiele rzeczy które podpowiedziały mi dziewczyny, dziewczyny których już tutaj nie ma, i was za chwile tez braknie, a szkoda zmarnować to co już wiemy. Nie czekam na oklaski, naprawdę wierzę w to że komuś może się to przydac....(tak jak mi kiedys)

reklama
Hej Dziewczyny mam na imię Sylwia i jestem mamą trzy i pól rocznej Oliwii od półtora roku staramy się z mężem o drugiego maluszka i nic z tego niestety :crazy: jestem po 4 poronieniach wszystkie we wczesnym etapie ostatnie trzy dni temu (5 tydzień) Jutro mam wizytę u innego gina bo mój stwierdził żebyśmy próbowali i że tym razem się uda a tu wielkie g.... więcej nie będę próbowała dopóki nie zrobię wszystkich badań nie chce już przez to przechodzić .

Dziękuję.
Wit. przerzuce i nadal czekam na podpowiedzi. Bea zasugerowała żeby podać wartości max tam gdzie widełki nie oznaczają ze wszystko gra. Co pamiętam dorzucę, a wy pomozcie!! Jest wiele rzeczy które podpowiedziały mi dziewczyny, dziewczyny których już tutaj nie ma, i was za chwile tez braknie, a szkoda zmarnować to co już wiemy. Nie czekam na oklaski, naprawdę wierzę w to że komuś może się to przydac....(tak jak mi kiedys)
To jeszcze sobie mysle, zeby podac takie zalecenia że np. owszem tsh ma gorna granice do 4, ale dla staraczek powinno byc <2, albo NK tak samo.
I jeszcze co mi sie wydaje mogloby pomoc, to leczenie najbardziej typowe (choc tu nie wiem czy jest cos takiego, ale mozna wstepne pomysly rzucic) - np.:
przeciwciała x - encorton
MTHFR - metyle i heparyna
zespol antyfosf - heparyna..

To jeszcze sobie mysle, zeby podac takie zalecenia że np. owszem tsh ma gorna granice do 4, ale dla staraczek powinno byc <2, albo NK tak samo.
I jeszcze co mi sie wydaje mogloby pomoc, to leczenie najbardziej typowe (choc tu nie wiem czy jest cos takiego, ale mozna wstepne pomysly rzucic) - np.:
przeciwciała x - encorton
MTHFR - metyle i heparyna
zespol antyfosf - heparyna..
Dorzucam :)
Któraś pamięta stosunek ft3/ft4 było cos takiego
Oraz przelicznik IO ???
https://www.babyboom.pl/forum/temat/poronienia-nawykowe-przebieg-ciazy.80388/#post-14383141

Ostatnia edycja:
Gabiś -gratuluję

Dziewczyny mam zapytanie odnośnie leków Malina przepisał mi Vitaminum B complex i Inofolic w saszetkach czy któraś z was też to bierze.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ponieważ wątek jest bardzo obszerny-to wybaczcie, ze nie szukm odpowiedzi w postach tylko pytam tutaj. Czy któraś z Was korzystała z bezpłatnych badań genetycznych, które przesługują po co najmniej dwóch poronieniach?

Dziewczyny, ponieważ wątek jest bardzo obszerny-to wybaczcie, ze nie szukm odpowiedzi w postach tylko pytam tutaj. Czy któraś z Was korzystała z bezpłatnych badań genetycznych, które przesługują po co najmniej dwóch poronieniach?
Tak kilka z nas korzystalo z tych badan.

Dziewczynki gratuluje serduszek [emoji173][emoji176] i zycze spokojnych kolejnych miesiecy.

reklama
Do góry