reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny, ponieważ wątek jest bardzo obszerny-to wybaczcie, ze nie szukm odpowiedzi w postach tylko pytam tutaj. Czy któraś z Was korzystała z bezpłatnych badań genetycznych, które przesługują po co najmniej dwóch poronieniach?
Ja również korzystałam w Genosie w Łodzi-bo tam mieli najszybszy termin...

reklama
Asia, lamia, gabiś, fondi wnosicie tyle pozytywnego i nadziei na forum, gratuluuacje
Burczuś doc Paśnik jest w pewnym sensie kontynuatorem sposobu leczeniu prof SP Tchórzewskiego? czy coś mi się pokiermasiło?

Info, dla dzieciatych, moze ktos skorzysta.
W Smyku online dzis i jutro wszystkie ubrania i buty, lacznie z kurtkami -50%
Mozna zamawiac za oplata do domu, lub bez oplaty odbior w wybranym sklepie Smyk.
Tylko strona im teraz muli bo chyba wszyscy siedza w sklepie online.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Asia, lamia, gabiś, fondi wnosicie tyle pozytywnego i nadziei na forum, gratuluuacje
Burczuś doc Paśnik jest w pewnym sensie kontynuatorem sposobu leczeniu prof SP Tchórzewskiego? czy coś mi się pokiermasiło?
Tak właśnie słyszałam.
Poleciła mi go dr Motak-Pochrzęst - ordynatorka ze szpitala w Strzelcach Opolskich.

Hej Dziewczyny mam na imię Sylwia i jestem mamą trzy i pól rocznej Oliwii od półtora roku staramy się z mężem o drugiego maluszka i nic z tego niestety :crazy: jestem po 4 poronieniach wszystkie we wczesnym etapie ostatnie trzy dni temu (5 tydzień) Jutro mam wizytę u innego gina bo mój stwierdził żebyśmy próbowali i że tym razem się uda a tu wielkie g.... więcej nie będę próbowała dopóki nie zrobię wszystkich badań nie chce już przez to przechodzić .

Witaj Sylwia ;) . Bardzo mi przykro z powodu twoich strat !!!! Wiem co czujesz bo ja już miałam 3 poronienia ( 3 łyżeczkowania ) i właśnie teraz straciłam następną ciążę(4-5 tydz ) ja jeszcze nie mam żadnego dziecka , wszystkie które mam to Aniołki !!! . Przykre to wszystko . Musisz poszukać dobrego lekarza jakiegoś specjalisty . Tutaj dziewczyny ci pomogą znają dobrych o skutecznych lekarzy . Pozdrawiam .

Dziewczyny wlasnie wracam ze szpitala i niestety straciłam ciąże . Od soboty miałem plamienia a wczoraj już się rozkręciła na całego .
Przykro mi jest , jestem wściekła a jednocześnie czuję spokój .

Mam nadzieje , że powiedzenie " Nie ma tego złego , co by na dobre nie wyszło " spełni się kiedyś dla mnie i uda mi się donosić chociaż jednego maluszka , bo jak narazie brak szans !!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Sylwia ;) . Bardzo mi przykro z powodu twoich strat !!!! Wiem co czujesz bo ja już miałam 3 poronienia ( 3 łyżeczkowania ) i właśnie teraz straciłam następną ciążę(4-5 tydz ) ja jeszcze nie mam żadnego dziecka , wszystkie które mam to Aniołki !!! . Przykre to wszystko . Musisz poszukać dobrego lekarza jakiegoś specjalisty . Tutaj dziewczyny ci pomogą znają dobrych o skutecznych lekarzy . Pozdrawiam .

Dziewczyny wlasnie wracam ze szpitala i niestety straciłam ciąże . Od soboty miałem plamienia a wczoraj już się rozkręciła na całego .
Przykro mi jest , jestem wściekła a jednocześnie czuję spokój .

Mam nadzieje , że powiedzenie " Nie ma tego złego , co by na dobre nie wyszło " spełni się kiedyś dla mnie i uda mi się donosić chociaż jednego maluszka , bo jak narazie brak szans !!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi:( Dużo siły życzę od najbliższych...

Ovli[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ovli - Kochana przytulam mocno :-*

Ja myślę, że u Ciebie troszkę ma wpływ to gdzie jesteś, a wiadomo jak zagranicą podchodzą do ciąży. Mi się wydaje, że gdybyś miała żelazny zestaw w odpowiednich dawkach, to powinno się udać.

Ja na początku byłam wściekła na swojego gina, nawet Wam tu pisałam, że tracę zaufanie, że szukam innego. ale w sumie kogo? Jak u nas nie ma dobrych. On po 2 poronieniu nie chciał mi zlecać żadnych badań. Nic. Powiedział, że przy następnej ciąży da na 100% steryd i heparynę więc szkoda kasy. Jak mnie to wtedy wkurzało!!!! Przecież nie mogłam sobie darować, żeby nie poszukać, co jest ze mną nie tak. Z pomocą Was robiłam w miarę możliwości kolejne badania, większość płatnych, kilka udało się na NFZ. I co? I nic. Jak przepowiedział - biorę steryd i heparynę. I wydaje mi się, że nie ma tu znaczenia od kiedy się je bierze (a może się nie znam) ale w jakich DAWKACH. Bo jak czytałam wątki wstecz to w kilku przypadkach nie czas podania leku (np. czy od 1 dc czy po pozytywnym teście) ma znaczenie a dawka sterydu jak i heparyny.

Na razie u mnie jest wszystko ok.
Oczywiście, że się boję, cały czas. Nie potrafię się cieszyć ciążą. Nie wiem czy ten strach kiedykolwiek ustąpi. Na razie żyję od wizyty do wizyty.

Do góry