reklama
M
Magda82...
Gość
Berta do 10 dni .A czy jest coś na rzeczy ?
Fondie tylko żeby z Twoją córą nie było tak jak z moją Moją tak gnębiłam detektorem,że jak później lekarz robił mi usg albo miałam ktg,to zawzięcie kopała w głowicę
Fondie tylko żeby z Twoją córą nie było tak jak z moją Moją tak gnębiłam detektorem,że jak później lekarz robił mi usg albo miałam ktg,to zawzięcie kopała w głowicę
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja miałam ovitrelle i w 9dpo juz robiłam betę. Bertha trzymasz napięcie
Burczus trzymam kciuki &&&
Gabis ♡
Mickey :*
Bea,Sus,Czarna wariatki
Czy zagladalyscie na listę badań? Nic nie chcecie dodać ani poprawić? a ja tyle glowkowalam nad tym...
Burczus trzymam kciuki &&&
Gabis ♡
Mickey :*
Bea,Sus,Czarna wariatki
Czy zagladalyscie na listę badań? Nic nie chcecie dodać ani poprawić? a ja tyle glowkowalam nad tym...
dżoł
Fanka BB :)
Dzol. Jeśli idziesz w Gdańsku do jednej przychodni a do różnych 3 gibekologow to kartę masz 1i będą wiedzieć u kogo i kiedy bylas. Jeśli idziesz w inne miejsce i na NFZ to nie ma takiego systemu żeby wiedzieli u kogo i co mialas robione. Rozumiesz?? Nie wiem czy jasno napisalam ;-)
dziekuje :* do roznych przychodni chodze. a pytam dlatego bo kiedys bylam w 2 roznych przychodniach tylko ze u dentysty i jak wrocilam do tego pierwszego to babka w rejestracji mi powiedziala : ale pani sie przeniosla do innej przychodni i u nas trzeba na nowo karte zalozyc. wiec myslalam ze tu bedzie tak samo. ale dziekuje bardzo za wyjasnienie
G
Gość
Gość
Jak sie chodzi na nfz to chyba wszystko w systemie widac mimo ze przychodnie beda w innych miejscach.dziekuje :* do roznych przychodni chodze. a pytam dlatego bo kiedys bylam w 2 roznych przychodniach tylko ze u dentysty i jak wrocilam do tego pierwszego to babka w rejestracji mi powiedziala : ale pani sie przeniosla do innej przychodni i u nas trzeba na nowo karte zalozyc. wiec myslalam ze tu bedzie tak samo. ale dziekuje bardzo za wyjasnienie
No chyba ze chodzisz prywatnie, to juz tego nie widac.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
bertha
Fanka BB :)
Berta do 10 dni .A czy jest coś na rzeczy ?
Fondie tylko żeby z Twoją córą nie było tak jak z moją Moją tak gnębiłam detektorem,że jak później lekarz robił mi usg albo miałam kto,to zawzięcie kopała w głowicę
Ja miałam ovitrelle i w 9dpo juz robiłam betę. Bertha trzymasz napięcie
Hehe, na razie chyba nic jeszcze na rzeczy nie ma, tylko sobie wkręcam.. Dopiero 8dpo u mnie (i 8 dni po zastrzyku). Badałam jak na testach wychodzi od 5dpo i słabnie ta kreska. I dzisiaj moja chora wyobraznia stwierdzila, ze moze cienisty cień cienia jest ciut mocniejszy niz wczoraj.. Ale to chyba za wczesnie.
Nafoczka, ja czytalam liste badań!
Ewentualnie przelozylabym witaminy do badan innych - teraz sa chyba w hormonach. nie wiem czy to dobrze?
Podziel się: