reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzol możesz chodzić do 2-3 zobaczysz który Ci będzie odpowiadał z wiedzą ,dostępnością itp. To dobrze zże Ci wypisze skierowania ale nie koniecznie może się znać na immunologii. Niestety często gęsto jest tak że uznają że wynik w widelkach to jest ok a często niestety nie.

L

reklama
Wiem wlasnie. Ale to invicta w gdansku a tam specjalistow duzo. Zapytam ja wprost czy zamierza moje wyniki konsultowac z immunologiem czy mam chodzi oddzielnie. Jesli 2 z 3 jest na nfz to moge wybrac tylko jednego na nfz? Nie jest tak ze jak pojde do jednego to drugi w systemie bedzie widzial ze leczylam sie panstwowo gdzies indziej?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dzol. Jeśli idziesz w Gdańsku do jednej przychodni a do różnych 3 gibekologow to kartę masz 1i będą wiedzieć u kogo i kiedy bylas. Jeśli idziesz w inne miejsce i na NFZ to nie ma takiego systemu żeby wiedzieli u kogo i co mialas robione. Rozumiesz?? Nie wiem czy jasno napisalam ;-)​

Dzol. Jeśli idziesz w Gdańsku do jednej przychodni a do różnych 3 gibekologow to kartę masz 1i będą wiedzieć u kogo i kiedy bylas. Jeśli idziesz w inne miejsce i na NFZ to nie ma takiego systemu żeby wiedzieli u kogo i co mialas robione. Rozumiesz?? Nie wiem czy jasno napisalam ;-)​
Bardzo dobrze :)
Ja na początku chodziłam do trzech (z P.) Potem do 2 i miałam do samego końca 2 karty, a w szpitalu jak pytali kto mnie prowadzi to wybierałam kto był z tych dwoch na dyżurze :D

Witajcie dziewczyny

fondie - cudne wiadomości, oby tak dalej. Trzymam kciuki, żeby krwawienie minęło

Kwiatuszek - ale miałaś przeżycia, współczuje. Dobrze, że nic nikomu się nie stało, a samochód się naprawi

Asia - widzę, że u Ciebie też dobre wiadomości, super

lamia - o matko. Dobrze, że z synem wszystko ok, gratuluję serduszka

reklama
Do góry