reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzol możesz chodzić do 2-3 zobaczysz który Ci będzie odpowiadał z wiedzą ,dostępnością itp. To dobrze zże Ci wypisze skierowania ale nie koniecznie może się znać na immunologii. Niestety często gęsto jest tak że uznają że wynik w widelkach to jest ok a często niestety nie.

L

reklama
Wiem wlasnie. Ale to invicta w gdansku a tam specjalistow duzo. Zapytam ja wprost czy zamierza moje wyniki konsultowac z immunologiem czy mam chodzi oddzielnie. Jesli 2 z 3 jest na nfz to moge wybrac tylko jednego na nfz? Nie jest tak ze jak pojde do jednego to drugi w systemie bedzie widzial ze leczylam sie panstwowo gdzies indziej?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dzol. Jeśli idziesz w Gdańsku do jednej przychodni a do różnych 3 gibekologow to kartę masz 1i będą wiedzieć u kogo i kiedy bylas. Jeśli idziesz w inne miejsce i na NFZ to nie ma takiego systemu żeby wiedzieli u kogo i co mialas robione. Rozumiesz?? Nie wiem czy jasno napisalam ;-)​

Dzol. Jeśli idziesz w Gdańsku do jednej przychodni a do różnych 3 gibekologow to kartę masz 1i będą wiedzieć u kogo i kiedy bylas. Jeśli idziesz w inne miejsce i na NFZ to nie ma takiego systemu żeby wiedzieli u kogo i co mialas robione. Rozumiesz?? Nie wiem czy jasno napisalam ;-)​
Bardzo dobrze :)
Ja na początku chodziłam do trzech (z P.) Potem do 2 i miałam do samego końca 2 karty, a w szpitalu jak pytali kto mnie prowadzi to wybierałam kto był z tych dwoch na dyżurze :D

Witajcie dziewczyny

fondie - cudne wiadomości, oby tak dalej. Trzymam kciuki, żeby krwawienie minęło

Kwiatuszek - ale miałaś przeżycia, współczuje. Dobrze, że nic nikomu się nie stało, a samochód się naprawi

Asia - widzę, że u Ciebie też dobre wiadomości, super

lamia - o matko. Dobrze, że z synem wszystko ok, gratuluję serduszka

reklama
Do góry