reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mnie bolały te uda przed porodem i to na pewno byl ucisk, a żeby wam smutno nie bylo to mnie też dziś bolą krzyże. .. staruszek zagonil mnie do rzniecia... :D drewna na opał oczywiście, o masakra moje plecy :p
Nafoczka to Ty takie meskie rzeczy robisz[emoji50]
Biedna Ty, juz nawet nie pytam co Ty jeszcze w domu robisz.
Ten maz to powinien Cie na rekach nosic[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem skarby moje
gin mnie wkurzył ,pokazał serduszko i tyle ,jaka wielkość ,ile bije nie powiedział ,mówił,że to nie istotne mam cieszyc się ciążą!!! Nie dał zdjęcia!! to dlaczego zwiększył lutkę do 3 x 2 ?!!!! Może dlatego że dziś mniej cyce bolały i się przestraszyłam??
Dlatego dziś eliminuję gina nr 3 i zostaję przy nr 2.
Od 2 w nocy walczyłam ze starszym synem (17l) zwijał się z bólu ,nospa ,apap nie pomagało wezwałam pogotowie ,zabrali go i od razu na stół!!!! Po usg stwierdzili ,że jakieś wiążadło w jądrze ma skręcone!!! No masakra jakaś ,skąd ,czemu? Przy dojrzewaniu coś żle ''poszło'' i tyle .Nerwy co nie miara,ale już ma apetyt i jest ok. Podrywa tam wszystkie pigułki a one zachwycone:-D:-D żebyście miały go namacalnie w wyobraźni to 80 % ludzi mówi mu i mi ,że jest podobny do tego aktora z ''saga zmierzch'' ,nawet dziś piguła powiedziała,ale dobra popłynęłam trochę..:D
Asia syper ,to już 9 tc!!!!
Gabiś czekam?
No a ja mdłości i dupa nic nie jem wieczormi:(

Jestem skarby moje
gin mnie wkurzył ,pokazał serduszko i tyle ,jaka wielkość ,ile bije nie powiedział ,mówił,że to nie istotne mam cieszyc się ciążą!!! Nie dał zdjęcia!! to dlaczego zwiększył lutkę do 3 x 2 ?!!!! Może dlatego że dziś mniej cyce bolały i się przestraszyłam??
Od 2 w nocy walczyłam ze starszym synem (17l) zwijał się z bólu ,nospa ,apap nie pomagało wezwałam pogotowie ,zabrali go i od razu na stół!!!! Po usg stwierdzili ,że jakieś wiążadło w jądrze ma skręcone!!! No masakra jakaś ,skąd ,czemu? Przy dojrzewaniu coś żle ''poszło'' i tyle .Nerwy co nie miara,ale już ma apetyt i jest ok. Podrywa tam wszystkie pigułki a one zachwycone:-D:-D żebyście miały go namacalnie w wyobraźni to 80 % ludzi mówi mu i mi ,że jest podobny do tego aktora z ''saga zmierzch'' ,nawet dziś piguła powiedziała,ale dobra popłynęłam trochę..:D
Gabiś czekam?
Lamia, super wiadomości. I z synem już wszystko ok. Mój starszy miał zabieg zsuniecia jaderka do moszny i boję się, że też może mieć w przyszłości takie dolegliwości.
Ja odetchnę chyba dopiero po prenatalnych. Chociaż piękna ta moja mała istotka, taki malutki czlowieczek :-)

Jestem skarby moje
Gabiś czekam?
Do tego? To przystojniacha z niego[emoji6]

1474997898453.jpg

Lamia, dobrze ze z synem i dzieciatkiem wszystko ok[emoji4]

Załączniki

• 1474997898453.jpg
    1474997898453.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 372
Lamia super że z chłopakiem wszystko gra.hmm Jakby był 10lat starszy to moglabym być pigula i pogrzebać przy wiazadlach ;-) heh tylko nie bij za te słowa ;-)

Dziewczyny ale dużo tu zaciazonych nie

Do tego? To przystojniacha z niego[emoji6]

Zobacz załącznik 775344

Lamia, dobrze ze z synem i dzieciatkiem wszystko ok[emoji4]

tak do tego :yes: a już na tym zdjęciu to bardzo podobny.Ale najważniejsze że jet mądry i kochany ,bo uroda przemija a łeb zostaje ten sam:p
Bea ty wariatko ;),sprawiłaś ,że pierwszy raz dziś się uśmiałam:tak:
Obiecuję ,że jak syn nauczy mnie wstawiać zdjęcie ,to wstawie wraz z pięknym ,następnym usg ,tylko muszę po kryjomu ,bo powie ''no nie mamo? czy ty zawsze musisz mi siare robić?!''

reklama
Lamia Ty rezygnujesz z gina nr 3 a ja sie we wtorek wybieram do trzeciego. Tesciowa mnie umowila do swojej znajomej. Zobaczymy co powie na moje wyniki. Narazie dobre jest to ze powiedziala ze wypisze mi wszystkie mozliwe skierowania na badania na nfz. Tylko nawet jesli okaze sie "dobra" to z dwoch pozostalych rezygnowac?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry