reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Asia ja miałam takie uciski na nerw i bolały mnie uda ja to rozchadzalam.

Bea a to może tak bo Ewa jak mi na początku kupowała to liczyła cło ale być może brała więcej bo na pewno mi i sobie. A jak przestała to ja zawsze brałam przez kuriera :/

Aaaa dla tych co się diagnozuja, jestem na etapie spisywania badań z podzialem na immunologiczne, genetyczne, tarczycowe, dowcipne, horminalne, Emka, itp. Pewnie jeszcze mi to zejdzie :) ale jak zrobie listę to dam na nasz wątek zamknięty i uzypelnicie je ewentualnie o swoje :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, wszedł mi ból w lewy pośladek, ale to tak jakby uciskał mi jakiś nerw. Nie da się w ogóle chodzić :-( Miała któraś z Was taki ból w ciąży? Echh...jak nie urok to....

Mam to samo od soboty...prawa strona...az nie mogłam kroku dać, prawą nogę ciągnęłam za sobą. Dziś już lepiej, ale nadal odczuwam...

ją tak miałam ale dopiero w 37dc i rzeczywiście to wychodzi na rwe kulszowa. ale na tym stadium to powinno zaraz minąć i wrócić przed rozwiązaniem.

Z tym, że to tylko przy chodzeniu. Jak leżę to nic nie boli. Rwa boli chyba cały czas. Chyba mi się stawy przestawiają, żeby miejsce zrobić dla dzidziusia. Starość nie radość.

To chyba faktycznie jakiś ucisk.
Mnie boli cały czas, czy chodzę, czy siedzę, czy leżę...masakra.
Asiu, a który u Ciebie to już tydzień?

reklama
Do góry