reklama
Aga - cudownie! Ja też urodzilam się taka maleńka i ku uciesze męża już taka drobna zostalam i pewnie dlatego ciagle sprawdzają mi dowod. Poza tym przepiekne imię wybraliscie
Asiu, ja też do polnocy sprawdzalam wiadomosci, tak bardzo się cieszę, tyle serduszek. Coraz trudniej mi czekać ze staraniami, ale może koncem roku już będziemy mogli
Pytanie do was kobitki: czy to normalne,( sluz plodny zaczyna mi się zwykle ok. 11-12 dc), a dziś 9 dc i juz jest. Dodam, ze nie mialam nigdy krotszego cyklu niz 27 dni. I ogolnie cykle w granicach 28-32 dni. Co moglo spowodować wczsniejszy okres plodny?
Asiu, ja też do polnocy sprawdzalam wiadomosci, tak bardzo się cieszę, tyle serduszek. Coraz trudniej mi czekać ze staraniami, ale może koncem roku już będziemy mogli
Pytanie do was kobitki: czy to normalne,( sluz plodny zaczyna mi się zwykle ok. 11-12 dc), a dziś 9 dc i juz jest. Dodam, ze nie mialam nigdy krotszego cyklu niz 27 dni. I ogolnie cykle w granicach 28-32 dni. Co moglo spowodować wczsniejszy okres plodny?
Kwiatuszek - ale ten czas leci, Ty masz już jutro połówkowe Oczywiście kciukam za wizytę
Susana, Beata - ja Wam życzę fajnych brzucholi, mogą być nawet bliźniaki, a co tam, jak szaleć to szaleć
U mnie narazie wszystko ok. Jestem już prawie 3 miesiące na diecie IO. Oczywiście grzeszki żywieniowe mi się zdarzają Czasem jest naprawdę ciężko wytrzymać na diecie, a wokół tyle pokus Schudłam 8 kg i w sumie się cieszę, dawno już 5 z przodu nie widziałam Minusem jest to, że z piersi też trochę zeszło
Tak, nie odpuszczam. Jak zaczynałam starania to miałam lat 30 to sobie mówiłam staram się do 35 r.ż i ani dnia dłużej. W związku z tym, że już jakiś czas temu skończyłam 35 lat to starania wydłużyłam do 40 r.ż.
Za nie długo zaczynam jazdę bez trzymanki tzn. in vitro.
Widzę, że nikt nie zarezerwował brzucha od AgnieszkiP to ja się na niego piszę
Susana, Beata - ja Wam życzę fajnych brzucholi, mogą być nawet bliźniaki, a co tam, jak szaleć to szaleć
Lilia
Co u Ciebie ?
Wszystko w porządku??
Lila chyba nie odpuszczasz co??
Laski zaczynam wierzyć że każda się doczeka babelka Destina i Lumia i Lila też.
U mnie narazie wszystko ok. Jestem już prawie 3 miesiące na diecie IO. Oczywiście grzeszki żywieniowe mi się zdarzają Czasem jest naprawdę ciężko wytrzymać na diecie, a wokół tyle pokus Schudłam 8 kg i w sumie się cieszę, dawno już 5 z przodu nie widziałam Minusem jest to, że z piersi też trochę zeszło
Tak, nie odpuszczam. Jak zaczynałam starania to miałam lat 30 to sobie mówiłam staram się do 35 r.ż i ani dnia dłużej. W związku z tym, że już jakiś czas temu skończyłam 35 lat to starania wydłużyłam do 40 r.ż.
Za nie długo zaczynam jazdę bez trzymanki tzn. in vitro.
Widzę, że nikt nie zarezerwował brzucha od AgnieszkiP to ja się na niego piszę
O to i ja chcę zdjęcie brzuszka Fondie!
Lilia, Beata, Sus, Avita, Arda, Tęczowa, Burczuś, Bertha, Magda, Kas, Czarna_Mała, Porzeczka, Marzycielka...i pozostałe dziewczęta, trzymam za Was kciuki!!!
A póki co mój sen się sprawdza: jest wrzesień, Sylwia szykuj imprezkę :-)
Lilia, Beata, Sus, Avita, Arda, Tęczowa, Burczuś, Bertha, Magda, Kas, Czarna_Mała, Porzeczka, Marzycielka...i pozostałe dziewczęta, trzymam za Was kciuki!!!
A póki co mój sen się sprawdza: jest wrzesień, Sylwia szykuj imprezkę :-)
marzycielka81
Fanka BB :)
reklama
Fondie,czucie ruchow dziecka zalezy od wielu zeczy,ja zawsze bylam szczupla i szybko czulam ruchy,ale kobiety ktore sa grubsze duzo pozniej,gin to potwierdza,a jeszcze sa inne rzeczy,zwiazane z macica,wiec raczej tutaj sprawa jest indywidualną,nie martw sie,ja wierze ze juz wszystko u Ciebie bedzie dobrze :-) przypominam ze mialas mi pokazac jak sie wchodzi na priw ;-),Wszystkim dziewczynom gratuluje:-*,Strawbelka Antoś to piekne imię :-),dziewczyny awatar dołoże jak przeczytam w internecie co to jest :-) :-) :-)
Podziel się: