reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Aga - cudownie! Ja też urodzilam się taka maleńka i ku uciesze męża już taka drobna zostalam i pewnie dlatego ciagle sprawdzają mi dowod. Poza tym przepiekne imię wybraliscie :)
Asiu, ja też do polnocy sprawdzalam wiadomosci, tak bardzo się cieszę, tyle serduszek. Coraz trudniej mi czekać ze staraniami, ale może koncem roku już będziemy mogli:)
Pytanie do was kobitki: czy to normalne,( sluz plodny zaczyna mi się zwykle ok. 11-12 dc), a dziś 9 dc i juz jest. Dodam, ze nie mialam nigdy krotszego cyklu niz 27 dni. I ogolnie cykle w granicach 28-32 dni. Co moglo spowodować wczsniejszy okres plodny?

Kwiatuszek - ale ten czas leci, Ty masz już jutro połówkowe :szok: Oczywiście kciukam za wizytę :tak:

Susana, Beata - ja Wam życzę fajnych brzucholi, mogą być nawet bliźniaki, a co tam, jak szaleć to szaleć :p:D

Lilia
Co u Ciebie ?
Wszystko w porządku??

Lila chyba nie odpuszczasz co??
Laski zaczynam wierzyć że każda się doczeka babelka Destina i Lumia i Lila też.

U mnie narazie wszystko ok. Jestem już prawie 3 miesiące na diecie IO. Oczywiście grzeszki żywieniowe mi się zdarzają ;) Czasem jest naprawdę ciężko wytrzymać na diecie, a wokół tyle pokus :( Schudłam 8 kg i w sumie się cieszę, dawno już 5 z przodu nie widziałam :szok: Minusem jest to, że z piersi też trochę zeszło :mad:
Tak, nie odpuszczam. Jak zaczynałam starania to miałam lat 30 to sobie mówiłam staram się do 35 r.ż i ani dnia dłużej. W związku z tym, że już jakiś czas temu skończyłam 35 lat to starania wydłużyłam do 40 r.ż. :D
Za nie długo zaczynam jazdę bez trzymanki :D tzn. in vitro.

Widzę, że nikt nie zarezerwował brzucha od AgnieszkiP to ja się na niego piszę :p:D

O to i ja chcę zdjęcie brzuszka Fondie!

Lilia, Beata, Sus, Avita, Arda, Tęczowa, Burczuś, Bertha, Magda, Kas, Czarna_Mała, Porzeczka, Marzycielka...i pozostałe dziewczęta, trzymam za Was kciuki!!!

A póki co mój sen się sprawdza: jest wrzesień, Sylwia szykuj imprezkę :-)

reklama
Fondie,czucie ruchow dziecka zalezy od wielu zeczy,ja zawsze bylam szczupla i szybko czulam ruchy,ale kobiety ktore sa grubsze duzo pozniej,gin to potwierdza,a jeszcze sa inne rzeczy,zwiazane z macica,wiec raczej tutaj sprawa jest indywidualną,nie martw sie,ja wierze ze juz wszystko u Ciebie bedzie dobrze :-) przypominam ze mialas mi pokazac jak sie wchodzi na priw ;-),Wszystkim dziewczynom gratuluje:-*,Strawbelka Antoś to piekne imię :-),dziewczyny awatar dołoże jak przeczytam w internecie co to jest :-) :-) :-)

Do góry