reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie dziewczyny

Julia - gratuluję synusia. Trzymam kciuki za dalszy, piękny rozwój ciąży :)

ovli - a to Ci niespodzianka :szok: Bardzo się cieszę i gratuluję :) Oczywiście też Cię pamiętam :)

Bentula,beri ,dzol,magda dajcie sobie jakies Avatary bo nie moge zapamietac co ktora pisze a wzrokowcem jestem pliss.

Popieram w 100% :D

lamia - gratuluję 4 mm cudu :)

Strawbelka, Tola - nieustająco trzymam kciuki za Wasze ciążę :tak:

Moje szczęście ma 3mm, serduszko bije.
Wszystko jest ok.

Dziewczyny, dziękuję za modlitwy i kciuki!
Mój fasolek ma 15 mm i serduszko pięknie bije :-) Ginka powiedziała, że wszystko w jak najlepszym porządku.

Z całego serducha gratuluję i trzymam kciuki za dalszy rozwój ciąży :)

AgnieszkaP - witamy Ule na świecie, niech zdrowo rośnie :tak:

Oddam w dobre ręcę: :D
- encorton 10 mg - 2 opakowania
- encorton 20 mg - 1 opakowanie.
Zainteresowane girlsy uprasza się o kontakt na priv. Koszty 0 zł.

Pozdrawiam wszystkie staraczki, ciężarówki na wczesnym i zaawansowanym etapie :) i mamuśki :)

reklama
Susana na 99% bedzie Antos. Ale wszyscy beda pewnie do niego wolac Junior bo juz tak wszyscy mowia.
Jakos jestem wybredna do imion [emoji15]

Maly rosnie jak na drozdzach, jest o 2 tyg. starszy, lekarze mowia ze bedzie duze dziecko[emoji4]

Cesarka, tak ma byc w Wigilie, no chyba ze lekarz zrobi ja dzien albo dwa przed, zobaczymy. Ciesze sie bardzo, bo juz w tamtym roku marzylam zebysmy z mezem byli juz w trojke w swieta, bo takie swieta bez dzieci to smutne juz sie zrobily. No i w koncu mnie wysluchal ten Pan na gorze[emoji4]

Dziewczyny jak mi sie udalo to i Wam sie uda!!! Ja juz zaczynalam wierzyc w to ze nigdy nie bede miec dzieci, a jednak udalo sie. Mysle ze ta cala droga z tymi nieszczesciami byla mi potrzebna zeby zrozumiec jakim skarbem jest dziecko. Napewno przez to teraz inaczej podchodze do ciazy i inaczej bede podchodzic do macierzynstwa.
Gdyby nie ta cala droga ktora przeszlam to chyba nie docenilabym tego wszystkiego az tak. Pewnie wiecie o czym pisze, bo nie wiem czy dobrze ubralam w slowa to co chcialam przekazac[emoji6]

Dorisku przepraszam za post pod postem, ale jeszcze sie nie obudzilam i mozg mi dobrze nie dziala[emoji54]

Agnieszka gratuluje coreczki, niech malutka rosnie teraz zdrowo i przynosi Wam wiele radosci[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie to ujęłaś ;) .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny !! Dziekuje za wsparcie od was [emoji173]️. Super że jest grono ludzi nieznanych do , których zawsze można wrócić i dostać wsparcie ;) .

Aga gratulacje malutkiej !!! Pewnie jest śliczna i nie możesz się nadziwić i uwierzyć , że jest już z wami . Zdrówka wam życzę [emoji173]️.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
kwiatuszek i reszta dziewczyn glownie tyc co maja 2 dzieci kiedy pocuzliscie ruchy?
dziecyzny ja zalamana jestem tych brakiem objawow nawet mi sie juzmarudzic wam nie da gadam brzuszka wierze do koncaze bedziedobrze wyrzucam zle mysle ale jakos trudno ....coraz trudniej zero mdlosci wszystko odeszlo...

Do góry