reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Wlasnie wyszlam od gina. Powiedzial ze dobrze ze zrobilam mutacje mthfr ale oprocz tego by sie przydalo zbadac bialko s. Wiec jutro znowu do labo. Chcial przepisac encorton 0,1 ale powiedzial ze najpierw poczekamy na wyniki mutacji. Badania owszem,moga byc refundowane ale skierowanie na nie musi byc od hematologa.
I acard 75 to za malo i przepisal 150.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie wyszlam od gina. Powiedzial ze dobrze ze zrobilam mutacje mthfr ale oprocz tego by sie przydalo zbadac bialko s. Wiec jutro znowu do labo. Chcial przepisac encorton 0,1 ale powiedzial ze najpierw poczekamy na wyniki mutacji. Badania owszem,moga byc refundowane ale skierowanie na nie musi byc od hematologa.

A przypomnij mi proszę jaką masz diagnozę na dzień dzisiejszy?
A i napewno tyle kosztuje badanie mutacji w dwóch alokacjach? C667 i A1298C?

Doktor Nafoczka czy za namową bea25ta robisz blond ombre ??

Dzol a czemu nie zrobisz mutacji na NFZ??sprawdzalas terminy?? Ja np jechalam do genezis lub genos nie pamiętam do Łodzi i tam mi zrobili wszystko za free miesiąc po tym jak się zapsialam.

Kwiatuszek będziesz pytać o płeć? Pochwalisz się?

Ja idę dziś do pana paluszek po skierowanie na badania CRP i ta resztę co Wam pisalam.Obym się nie musiała rozbierać bo nie mam kolorów jesieni w brokacie.

Hej dziewczyny mam pytanko miałam histeroskopie i przyszedł mi wynik histopatologii napisane po łacińsku "Endomedrium typus phasis poliferationis" wie któraś z was może co to znaczy wizyte u Maliny mam dopiero na 12 października a się stresuje

reklama

Dzol ja skierowanie na badanie bialko c i s mialam od gina.
A mutacje tak jak Beatka i Susana na nfz w genosie w Lodzi.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry