reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

kwiatuszek i reszta dziewczyn glownie tyc co maja 2 dzieci kiedy pocuzliscie ruchy?
dziecyzny ja zalamana jestem tych brakiem objawow nawet mi sie juzmarudzic wam nie da gadam brzuszka wierze do koncaze bedziedobrze wyrzucam zle mysle ale jakos trudno ....coraz trudniej zero mdlosci wszystko odeszlo...
Nie marudź:) moja siostra poczuła pierwsze ruchy dopiero w 19tc. Przecież wiesz,że to sprawa indywidualna. Inna poczuje ruchy już w 16 tc. Nie ma tu czym się kierować.
Nosek do góry:) Wszystko jest ok:)

reklama
kwiatuszek i reszta dziewczyn glownie tyc co maja 2 dzieci kiedy pocuzliscie ruchy?
dziecyzny ja zalamana jestem tych brakiem objawow nawet mi sie juzmarudzic wam nie da gadam brzuszka wierze do koncaze bedziedobrze wyrzucam zle mysle ale jakos trudno ....coraz trudniej zero mdlosci wszystko odeszlo...
Fondi ja miałam mdłości smaki itd poszłam na usg i sama wiesz...
Także objawy to nie wyznacznik
Kochana trzymaj się wszystko jest dobrze dzidzia rośnie i smieje się z mamy :)

Fondi ja miałam mdłości smaki itd poszłam na usg i sama wiesz...
Także objawy to nie wyznacznik
Kochana trzymaj się wszystko jest dobrze dzidzia rośnie i smieje się z mamy :)

Ale super wieści!
Aga gratulacje:-) Pozostałe dziewczynki, cieszę się z serduszek. Niech rosną w siłę:-) Niech dobra passa na forum trwa :-)

Fondie
Ja ruchy czułam bardzo wcześno
Natomiast mdłości w 12 tygodniu już odchodzą i może ich już wcale nie być .Ja tak miałam że najbardziej 6,7,8,9 tydzień potem ich już wcale nie było .
Ruchy możesz już koło 13 tygodnia pocxuć .Niekiedy dziewczyny dopiero w 20 tygodniu cxują

fajnie b bylo w 13 :) ja z cora czulam w 17tygodniu takie leciutkie pukanie a wczensiej podobno jakies przelewanie sieczuje ale janic nie czulam a brzuch jak w 15tc mam

fajnie b bylo w 13 :) ja z cora czulam w 17tygodniu takie leciutkie pukanie a wczensiej podobno jakies przelewanie sieczuje ale janic nie czulam a brzuch jak w 15tc mam
Wyślij mi fotke na priva ;)
Już niedługo poczujesz pukanie do brzuszka to się uspokoisz .
Albo ...i nie uspokoisz bo będziesz się zadręczać jak ruchów przez godzinę nie będziesz czuć :biggrin2::biggrin2::laugh2:

reklama
Do góry