reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny, dziękuję za modlitwy i kciuki!
Mój fasolek ma 15 mm i serduszko pięknie bije :-) Ginka powiedziała, że wszystko w jak najlepszym porządku.

Strawbelka cieszę się, że mozesz czerpać z ciąży mnóstwo radości. Też chciałbym celebrować ten czas, ale jeszcze muszę troszkę poczekać nim szczęście przejmie górę nad strachem.
Asiu i Tobie strach minie jak maluszek zacznie kopac[emoji4]
A teraz niech maluszek dalej pieknie i zdrowo sie rozwija i aby szybko Ci zlecial ten czas do pierwszego kopniaczka:*

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga - cudownie że się odezwałaś! Gratuluję córeczki - wycałuj Żabkę :-D

Asiu - super wieści. Przyznaję, że ja też całą noc czekałam na info.... :)

Miłego dnia Dziewczynki :D
Przepraszam, że tak późno napisałam, ale wczoraj wróciłam przed 22 do domu. A że teraz w ciąży chodzę spać z kurami (przed 21) to dosłownie padłam a ze mną mąż, bo wczoraj miał pierwszy dzień nowej pracy (po 14h).

Aga, bardzo się cieszę, że wszystko z malutką w porządku. Martwiłyśmy się. Ucaluj Ulę w pięty od cioci :-)

Dzień dobry!
takie piękne wieści od rana. Cudownie :)
Asiula super, że maleństwo rośnie i się rozwija. Zyczę bezproblemowej ciąży :*
Aga wiele wycierpiałaś, ale masz Uleńkę i to najważniejsze. Pokaż nam jeśli chcesz Twoją Maleńką

Asia
A my tu poł nocy na wieści czekałyśmy .;)Super że fasolka tak urosła i serduszkp pika :happy2:

Strawbelka
Jak synek będzie mieć na imię ??
Z tego co pamiętam to cesarka w wigilię??
Mały , tłuściutki prezent pod choinkę:)
Dobrze że nie masz żadnych sensacji i spokojnie możesz się delektować ciążą .

Martwię się że Aga nic nie pisze :oo:

Beatka
Ty już tydzień wcześniej możesz do mnie przyjechać przed tym szpitalem .Jak ja cię ugoszczę ........:D
Susana na 99% bedzie Antos. Ale wszyscy beda pewnie do niego wolac Junior bo juz tak wszyscy mowia.
Jakos jestem wybredna do imion [emoji15]

Maly rosnie jak na drozdzach, jest o 2 tyg. starszy, lekarze mowia ze bedzie duze dziecko[emoji4]

Cesarka, tak ma byc w Wigilie, no chyba ze lekarz zrobi ja dzien albo dwa przed, zobaczymy. Ciesze sie bardzo, bo juz w tamtym roku marzylam zebysmy z mezem byli juz w trojke w swieta, bo takie swieta bez dzieci to smutne juz sie zrobily. No i w koncu mnie wysluchal ten Pan na gorze[emoji4]

Dziewczyny jak mi sie udalo to i Wam sie uda!!! Ja juz zaczynalam wierzyc w to ze nigdy nie bede miec dzieci, a jednak udalo sie. Mysle ze ta cala droga z tymi nieszczesciami byla mi potrzebna zeby zrozumiec jakim skarbem jest dziecko. Napewno przez to teraz inaczej podchodze do ciazy i inaczej bede podchodzic do macierzynstwa.
Gdyby nie ta cala droga ktora przeszlam to chyba nie docenilabym tego wszystkiego az tak. Pewnie wiecie o czym pisze, bo nie wiem czy dobrze ubralam w slowa to co chcialam przekazac[emoji6]

Dorisku przepraszam za post pod postem, ale jeszcze sie nie obudzilam i mozg mi dobrze nie dziala[emoji54]

Agnieszka gratuluje coreczki, niech malutka rosnie teraz zdrowo i przynosi Wam wiele radosci[emoji4]

Asia Super
Aga gratuluję aż się popłakałam.
Strawbelka Mądre Słowa cieszę się i zazdroszczę szczęścia ale w pozytywnym znaczeniu.
Dziewczyny ponawiam zapytanie czy któraś z was przy dodatnich ANA 1 i 2 p.ciała jądrowe i cytoplazmatyczne w mianie 1-640 typ świecenia ziarnisty i MTHFR C677T -Heterozygota-obecna. Miała szczepienia i urodziła zdrowe dzieciątko.

Ostatnia edycja:
Strawbelka pięknie napisałaś to wszystko! Będziecie mieć cudowny prezent i w końcu wymarzoną pełną rodzinę :* Antoś super imię, a i Junior niczego sobie :D
P.S. Doris nie jest " Małpa" nie będzie nas tak ścigać chyba. No ja chciałam napisać po prostu do Straw :D

Asia Super
Aga gratuluję aż się popłakałam.
Strawbelka Mądre Słowa cieszę się i zazdroszczę szczęścia ale w pozytywnym znaczeniu.
Dziewczyny ponawiam zapytanie czy któraś z was przy dodatnich ANA 1 i 2 p.ciała jądrowe i cytoplazmatyczne w mianie 1-640 typ świecenia ziarnisty i MTHFR C677T -Heterozygota-obecna. Miała szczepienia i urodziła zdrowe dzieciątko.
Magda kiedys ktos pisal ze przy dodatnych ana sie nie szczepi.
Nie wiem czy czegos nie pokrecilam, ale jakos tak mi to utkwilo w glowie.
Moze ktos jeszcze sie wypowie.

Dawno mnie nie było a tu takie wieści :)
Dziewczyny Gratuluje pozytywnych wizyt :) i tylko takich życzę! :)
Aga mamusiu Gratuluje ;* dużo zdrowka dla Was!
Strawbelka super będziesz miała święta :)
Beata w końcu doczytalam ze dr odpisal super :) teraz już tylko do przodu :)
Nafoczka zdrowka !
Teczowa zaciskaj nogi :)
Buziaki :*

Agnieszka serdecznie gratuluję. Bólem piersi się nie przejmuj, da się to przejść a potem cycolenie będzie cudowne. Czasem będzie cię bolał brzuch przy ssania bo macica się będzie przy karmieniu obkurczac ale to też normalne. Ucałuj Mroweczke :*

Ale cuda na tym forum, jak na wiosnę :)

Tęczowa, Bea, Burczus czekam na was z niecierpliwością :*

reklama
Dawno mnie nie było a tu takie wieści :)
Dziewczyny Gratuluje pozytywnych wizyt :) i tylko takich życzę! :)
Aga mamusiu Gratuluje ;* dużo zdrowka dla Was!
Strawbelka super będziesz miała święta :)
Beata w końcu doczytalam ze dr odpisal super :) teraz już tylko do przodu :)
Nafoczka zdrowka !
Teczowa zaciskaj nogi :)
Buziaki :*
Kwiatuszku, a co u Was słychać? Jak kruszynka?

Do góry