reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny, dziękuję za modlitwy i kciuki!
Mój fasolek ma 15 mm i serduszko pięknie bije :-) Ginka powiedziała, że wszystko w jak najlepszym porządku.

Strawbelka cieszę się, że mozesz czerpać z ciąży mnóstwo radości. Też chciałbym celebrować ten czas, ale jeszcze muszę troszkę poczekać nim szczęście przejmie górę nad strachem.
Asiu i Tobie strach minie jak maluszek zacznie kopac[emoji4]
A teraz niech maluszek dalej pieknie i zdrowo sie rozwija i aby szybko Ci zlecial ten czas do pierwszego kopniaczka:*

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga - cudownie że się odezwałaś! Gratuluję córeczki - wycałuj Żabkę :-D

Asiu - super wieści. Przyznaję, że ja też całą noc czekałam na info.... :)

Miłego dnia Dziewczynki :D
Przepraszam, że tak późno napisałam, ale wczoraj wróciłam przed 22 do domu. A że teraz w ciąży chodzę spać z kurami (przed 21) to dosłownie padłam a ze mną mąż, bo wczoraj miał pierwszy dzień nowej pracy (po 14h).

Aga, bardzo się cieszę, że wszystko z malutką w porządku. Martwiłyśmy się. Ucaluj Ulę w pięty od cioci :-)

Dzień dobry!
takie piękne wieści od rana. Cudownie :)
Asiula super, że maleństwo rośnie i się rozwija. Zyczę bezproblemowej ciąży :*
Aga wiele wycierpiałaś, ale masz Uleńkę i to najważniejsze. Pokaż nam jeśli chcesz Twoją Maleńką

Asia
A my tu poł nocy na wieści czekałyśmy .;)Super że fasolka tak urosła i serduszkp pika :happy2:

Strawbelka
Jak synek będzie mieć na imię ??
Z tego co pamiętam to cesarka w wigilię??
Mały , tłuściutki prezent pod choinkę:)
Dobrze że nie masz żadnych sensacji i spokojnie możesz się delektować ciążą .

Martwię się że Aga nic nie pisze :oo:

Beatka
Ty już tydzień wcześniej możesz do mnie przyjechać przed tym szpitalem .Jak ja cię ugoszczę ........:D
Susana na 99% bedzie Antos. Ale wszyscy beda pewnie do niego wolac Junior bo juz tak wszyscy mowia.
Jakos jestem wybredna do imion [emoji15]

Maly rosnie jak na drozdzach, jest o 2 tyg. starszy, lekarze mowia ze bedzie duze dziecko[emoji4]

Cesarka, tak ma byc w Wigilie, no chyba ze lekarz zrobi ja dzien albo dwa przed, zobaczymy. Ciesze sie bardzo, bo juz w tamtym roku marzylam zebysmy z mezem byli juz w trojke w swieta, bo takie swieta bez dzieci to smutne juz sie zrobily. No i w koncu mnie wysluchal ten Pan na gorze[emoji4]

Dziewczyny jak mi sie udalo to i Wam sie uda!!! Ja juz zaczynalam wierzyc w to ze nigdy nie bede miec dzieci, a jednak udalo sie. Mysle ze ta cala droga z tymi nieszczesciami byla mi potrzebna zeby zrozumiec jakim skarbem jest dziecko. Napewno przez to teraz inaczej podchodze do ciazy i inaczej bede podchodzic do macierzynstwa.
Gdyby nie ta cala droga ktora przeszlam to chyba nie docenilabym tego wszystkiego az tak. Pewnie wiecie o czym pisze, bo nie wiem czy dobrze ubralam w slowa to co chcialam przekazac[emoji6]

Dorisku przepraszam za post pod postem, ale jeszcze sie nie obudzilam i mozg mi dobrze nie dziala[emoji54]

Agnieszka gratuluje coreczki, niech malutka rosnie teraz zdrowo i przynosi Wam wiele radosci[emoji4]

Asia Super
Aga gratuluję aż się popłakałam.
Strawbelka Mądre Słowa cieszę się i zazdroszczę szczęścia ale w pozytywnym znaczeniu.
Dziewczyny ponawiam zapytanie czy któraś z was przy dodatnich ANA 1 i 2 p.ciała jądrowe i cytoplazmatyczne w mianie 1-640 typ świecenia ziarnisty i MTHFR C677T -Heterozygota-obecna. Miała szczepienia i urodziła zdrowe dzieciątko.

Ostatnia edycja:
Strawbelka pięknie napisałaś to wszystko! Będziecie mieć cudowny prezent i w końcu wymarzoną pełną rodzinę :* Antoś super imię, a i Junior niczego sobie :D
P.S. Doris nie jest " Małpa" nie będzie nas tak ścigać chyba. No ja chciałam napisać po prostu do Straw :D

Asia Super
Aga gratuluję aż się popłakałam.
Strawbelka Mądre Słowa cieszę się i zazdroszczę szczęścia ale w pozytywnym znaczeniu.
Dziewczyny ponawiam zapytanie czy któraś z was przy dodatnich ANA 1 i 2 p.ciała jądrowe i cytoplazmatyczne w mianie 1-640 typ świecenia ziarnisty i MTHFR C677T -Heterozygota-obecna. Miała szczepienia i urodziła zdrowe dzieciątko.
Magda kiedys ktos pisal ze przy dodatnych ana sie nie szczepi.
Nie wiem czy czegos nie pokrecilam, ale jakos tak mi to utkwilo w glowie.
Moze ktos jeszcze sie wypowie.

Dawno mnie nie było a tu takie wieści :)
Dziewczyny Gratuluje pozytywnych wizyt :) i tylko takich życzę! :)
Aga mamusiu Gratuluje ;* dużo zdrowka dla Was!
Strawbelka super będziesz miała święta :)
Beata w końcu doczytalam ze dr odpisal super :) teraz już tylko do przodu :)
Nafoczka zdrowka !
Teczowa zaciskaj nogi :)
Buziaki :*

Agnieszka serdecznie gratuluję. Bólem piersi się nie przejmuj, da się to przejść a potem cycolenie będzie cudowne. Czasem będzie cię bolał brzuch przy ssania bo macica się będzie przy karmieniu obkurczac ale to też normalne. Ucałuj Mroweczke :*

Ale cuda na tym forum, jak na wiosnę :)

Tęczowa, Bea, Burczus czekam na was z niecierpliwością :*

reklama
Dawno mnie nie było a tu takie wieści :)
Dziewczyny Gratuluje pozytywnych wizyt :) i tylko takich życzę! :)
Aga mamusiu Gratuluje ;* dużo zdrowka dla Was!
Strawbelka super będziesz miała święta :)
Beata w końcu doczytalam ze dr odpisal super :) teraz już tylko do przodu :)
Nafoczka zdrowka !
Teczowa zaciskaj nogi :)
Buziaki :*
Kwiatuszku, a co u Was słychać? Jak kruszynka?

Do góry