reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzień dobry:)
Miło tak wstać i poczytać jeszcze raz takie dobre wieści:)
I te o od Strawbelki,Toli i te od Gabisia iLamii:)
Marzę by też móc Wam się pochwalić dobrze rozwijającą się ciążą...może kiedyś:)
Też czekam mocno na wieści od Agnieszki.Nie lubię ciszy w takich tematach.
Jeśli ktoś coś wie co z dziewczynami, dajcie znać:)
Miłego dzionka:)

Dziewczyny, dziękuję za modlitwy i kciuki!
Mój fasolek ma 15 mm i serduszko pięknie bije :-) Ginka powiedziała, że wszystko w jak najlepszym porządku.

Strawbelka cieszę się, że mozesz czerpać z ciąży mnóstwo radości. Też chciałbym celebrować ten czas, ale jeszcze muszę troszkę poczekać nim szczęście przejmie górę nad strachem.

Mój fasolek ma 15 mm i serduszko pięknie bije :-) Ginka powiedziała, że wszystko w jak najlepszym porządku.

Strawbelka cieszę się, że mozesz czerpać z ciąży mnóstwo radości. Też chciałbym celebrować ten czas, ale jeszcze muszę troszkę poczekać nim szczęście przejmie górę nad strachem.
No i kolejny dzień zaczyna się wspaniale;)
Gratuluję Asiu:)
Kciuków nie puszczamy...za szczęśliwy rozwój;)

Asia
A my tu poł nocy na wieści czekałyśmy .;)Super że fasolka tak urosła i serduszkp pika :happy2:

Strawbelka
Jak synek będzie mieć na imię ??
Z tego co pamiętam to cesarka w wigilię??
Mały , tłuściutki prezent pod choinkę:)
Dobrze że nie masz żadnych sensacji i spokojnie możesz się delektować ciążą .

Martwię się że Aga nic nie pisze :oo:

Beatka
Ty już tydzień wcześniej możesz do mnie przyjechać przed tym szpitalem .Jak ja cię ugoszczę ........:D

Ostatnia edycja:
Przepraszam że dopiero się odzywam ale nie miałam czasu zasiąść przy kompie.
W czwartek o 15:25 przyszła na świat moja córeczka, urodziła się bardzo mała: 50 cm i 2590g, w drugiej dobie juz miała tylko 2400g. Cesarkę wykonał mi mój tutejszy lekarz, bardzo ładnie mnie zszył więc rana bardzo mi już nie dokucza a w szpitalu dawali sporo leków przeciwbólowych więc było spoko. Najgorzej było z mlekiem bo w szpitalu nie miałam wcale, zaczęłam mieć w poniedz. i powiem Wam że myslałam że umrę z bólu, porobiły mi się guzy, pozapychały się kanaliki i mleko nie chciało lecieć a cyce twarde jak kamienie. Masowałam gorącymi okładami i ściągałam 5 godz. wyjąc z bólu, spałam z liściami kapusty pod stanikiem ale już wczoraj poprawiło się a dziś już jest dobrze.
Moja kruszynka jest cudowna, warto było tyle na nią czekać i przejść przez to wszystko. Pozdrawiam Was wszystkie.

W czwartek o 15:25 przyszła na świat moja córeczka, urodziła się bardzo mała: 50 cm i 2590g, w drugiej dobie juz miała tylko 2400g. Cesarkę wykonał mi mój tutejszy lekarz, bardzo ładnie mnie zszył więc rana bardzo mi już nie dokucza a w szpitalu dawali sporo leków przeciwbólowych więc było spoko. Najgorzej było z mlekiem bo w szpitalu nie miałam wcale, zaczęłam mieć w poniedz. i powiem Wam że myslałam że umrę z bólu, porobiły mi się guzy, pozapychały się kanaliki i mleko nie chciało lecieć a cyce twarde jak kamienie. Masowałam gorącymi okładami i ściągałam 5 godz. wyjąc z bólu, spałam z liściami kapusty pod stanikiem ale już wczoraj poprawiło się a dziś już jest dobrze.
Moja kruszynka jest cudowna, warto było tyle na nią czekać i przejść przez to wszystko. Pozdrawiam Was wszystkie.
Anieszka
Wreszcie .
Gratulacje .Niech księżniczka Uleńka szybko rośnie a tobie zdrówka życzę .
Uleńka szybko nabierze wagi bo takie małe dzieciaczki szybko nadrabiają .
Mój Przemek też był malutki 2340 a po miesiącu ważył 4100 teraz ma 190 cm .Jak możesz to wyślij nam fotkę Uleńki .Całuję Was mocno i jeszcze raz gratulacje

Jejjj....aż łezki stanęły w oczkach;)
A czy możemy prosić o jakieś foto małej Uleńki?
A no i gratuluję oczywiście:)

reklama

Powinnaś dostać po dupie pół nocy nir mogłam zasnąć ale skoro takie piękne wieści to wybaczam
Agnieszka Ulenka malutka ale na pewno slodziak całuję :):)
A ja waruję w Łodzi pozdrawiam

Do góry