reklama
Boziulku ale laski szaleją teraz napiszę laski bo już wkrótce będą jak Tola Sorry Tola ,ale co fakt to fakt Nie zapomnij o nas i tęskniących cioteczkach ,które tylko czekają na facjaty dzieciaczków.
No tęczowa ty spadaj z kompa i męże weź w obroty i świecę rób i korek zaaplikuj bo teraz czas na nas .
Arda ciągle o Tobie pamiętam :*
Dostałam meila Jupii W końcu. W czasie okresu OB,morfologia ,tsh ,crp, kreatynina. Przed okresem 3-4 dni tabsy takie jak gynalgin i jakiś antybiotyk dzień przed zabiegiem i po zabiegu przez 5 dni jako osłona.A i niby mam być dzień wcześniej omówić szczegóły i nocować w hotelu ale to jeszcze dogadam bo najwyżej pojadę do Susany ale jak zrobimy imprezę to mi zabieg odwoła heh. Oj Susana ale bym Ci pasem przyłożyła tak jak na 18-stce bo niby 40 to tak samo działa tylko cyce już tak nie sterczą i z dupki pruchno się sypie Pozdrowienia :-*
No tęczowa ty spadaj z kompa i męże weź w obroty i świecę rób i korek zaaplikuj bo teraz czas na nas .
Arda ciągle o Tobie pamiętam :*
Dostałam meila Jupii W końcu. W czasie okresu OB,morfologia ,tsh ,crp, kreatynina. Przed okresem 3-4 dni tabsy takie jak gynalgin i jakiś antybiotyk dzień przed zabiegiem i po zabiegu przez 5 dni jako osłona.A i niby mam być dzień wcześniej omówić szczegóły i nocować w hotelu ale to jeszcze dogadam bo najwyżej pojadę do Susany ale jak zrobimy imprezę to mi zabieg odwoła heh. Oj Susana ale bym Ci pasem przyłożyła tak jak na 18-stce bo niby 40 to tak samo działa tylko cyce już tak nie sterczą i z dupki pruchno się sypie Pozdrowienia :-*
Poglaskaj dzieciaczki ♡Nafoczka Tocze sie
Dzis skonczylam 32tc. To jeszcze 5 tyg i moge sie wypakowac. Modle sie o kazdy dzien.
Mam trudnosci z jazda autem. Nogi krotkie jak fotel odsune to nie siegam do pedalow. A tak to kierownica na brzuchu. Jezdze tylko po miescie i Core do przedszkola zawiezc. A brzuch rosnie w oczach. Mam nadzieje ze idzie to w dzieciaki. Za tydz wizyta i dowiem sie kiedy juz mam klasc sie do szpitala. Zaczelam chrapac. Gorzej niz niedzwiedz w jaskini Tocze sie. Chyba zolw by ze mna w wyscigach wygrl. Mam poobijane wnetrznosci przez tance dzieciakow, ale KOCHAM TEN STAN
Gratuluje serduszek, pozytywnych testow i bet. Trzymam za Was kciuki.
Foczusiu wspolczuje chorobsk maluchow. Niestety przedszkole to przeklenstwo. Cora chodzi juz 4 rok i nie powim zeby szal byl. W porownaniu do 1 roku w tej instytucji to minimalnie mniej choruje, ale szalu brak.
Moja historyjke wkrotce wysle
Pozdrawiam
Stanu juz zazdroszczę bo szybko się zapomina całą reszte a chrapac to i ja chrapalam
Wciąż nie wiemy co u Agi?
A Riri jak tam?
Strawbelko i ty nam opisz troszkę ten blogi stan.
Bea ty to rozwalasz system moje jaja u urologa mogą się schować
marzycielka81
Fanka BB :)
G
Gość
Gość
Nafoczka, a ja nie mam co pisac.Poglaskaj dzieciaczki ♡
Stanu juz zazdroszczę bo szybko się zapomina całą reszte a chrapac to i ja chrapalam
Wciąż nie wiemy co u Agi?
A Riri jak tam?
Strawbelko i ty nam opisz troszkę ten blogi stan.
Bea ty to rozwalasz system moje jaja u urologa mogą się schować
Czuje sie jak nie w ciazy. Nie choruje, maz juz drugi tydzien chory a mnie nic nie bierze mimo ze razem spimy.
Ogolnie ciaza jak marzenie, moglabym non stop byc w ciazy[emoji6]
Nie mam na co narzekac, nic nie boli, humorow nie mam, jedyna oznaka ciazy jest szybko rosnacy brzuszek. Jest juz ogromny.
Jedyne co to szybko sie mecze i sapie jak przejde kawalek.
Duzo sie oszczedzam, bo lekarz karze.
Szyjka 3,5cm
Przytyc jako tako nie przytylam, wszystko idzie w brzuch i cyce.
Leci 25 tc[emoji4]
Juz chyba strach mnie opuscil, bo maly tak szaleje w brzuszku[emoji4]
Juz wiem ze jak urodze, to bedzie mi brakowac tych kopniakow. Kocham ten stan[emoji4]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Gabis, Lamia super cieszę się
Asia czekam odswiezam strone a muszę isc spać bo jutro do Maliny 200 w jedną stronę
Dziewczyny co z Agnieszką i Ula wie może ktoś coś
Asia czekam odswiezam strone a muszę isc spać bo jutro do Maliny 200 w jedną stronę
Dziewczyny co z Agnieszką i Ula wie może ktoś coś
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dziewczyny, Hej!
Ja tak na szybko - przeczytałam co piszecie! Serdecznie gratuluję udanych wizyt!!!! Czekam na info od Asi i idę spać! Nowo zaciążonym również gratuluję, tym co już wiedzą o dwóch kreskach (Ovli) i tym co jeszcze nie wiedzą :-) a dowiedzą się niebawem!
Nafoczka, ja też tęsknię za brzuszkiem już i kopniakami.
Ja tak na szybko - przeczytałam co piszecie! Serdecznie gratuluję udanych wizyt!!!! Czekam na info od Asi i idę spać! Nowo zaciążonym również gratuluję, tym co już wiedzą o dwóch kreskach (Ovli) i tym co jeszcze nie wiedzą :-) a dowiedzą się niebawem!
Nafoczka, ja też tęsknię za brzuszkiem już i kopniakami.
reklama
Gabiś, Lamia, Ovli super wiadomości!!
Arda ja też o Tobie pamiętam
Beatka Ty szalona kobieto!! Sama niedługo będziesz robić świece
Nafoczka kiedy Ty masz czas na to pisanie!!ale wątek super
Agnieszka!!!!!!!!!!! Napisz choć na priva do którejś!!!
Mnie dopadł katar i to jakiś zmutowany, masakra
Arda ja też o Tobie pamiętam
Beatka Ty szalona kobieto!! Sama niedługo będziesz robić świece
Nafoczka kiedy Ty masz czas na to pisanie!!ale wątek super
Agnieszka!!!!!!!!!!! Napisz choć na priva do którejś!!!
Mnie dopadł katar i to jakiś zmutowany, masakra
Podziel się: