reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Boziulku ale laski szaleją teraz napiszę laski bo już wkrótce będą jak Tola ;) Sorry Tola ,ale co fakt to fakt ;) Nie zapomnij o nas i tęskniących cioteczkach ,które tylko czekają na facjaty dzieciaczków.

No tęczowa ty spadaj z kompa i męże weź w obroty i świecę rób i korek zaaplikuj bo teraz czas na nas ;).

Arda ciągle o Tobie pamiętam :*

Dostałam meila Jupii W końcu. W czasie okresu OB,morfologia ,tsh ,crp, kreatynina. Przed okresem 3-4 dni tabsy takie jak gynalgin i jakiś antybiotyk dzień przed zabiegiem i po zabiegu przez 5 dni jako osłona.A i niby mam być dzień wcześniej omówić szczegóły i nocować w hotelu ale to jeszcze dogadam bo najwyżej pojadę do Susany ale jak zrobimy imprezę to mi zabieg odwoła heh. Oj Susana ale bym Ci pasem przyłożyła tak jak na 18-stce bo niby 40 to tak samo działa tylko cyce już tak nie sterczą i z dupki pruchno się sypie ;) Pozdrowienia :-*

Nafoczka :) Tocze sie :)
Dzis skonczylam 32tc. To jeszcze 5 tyg i moge sie wypakowac. Modle sie o kazdy dzien.
Mam trudnosci z jazda autem. Nogi krotkie jak fotel odsune to nie siegam do pedalow. A tak to kierownica na brzuchu. Jezdze tylko po miescie i Core do przedszkola zawiezc. A brzuch rosnie w oczach. Mam nadzieje ze idzie to w dzieciaki. Za tydz wizyta i dowiem sie kiedy juz mam klasc sie do szpitala. Zaczelam chrapac. :( Gorzej niz niedzwiedz w jaskini :) Tocze sie. Chyba zolw by ze mna w wyscigach wygrl. Mam poobijane wnetrznosci przez tance dzieciakow, ale KOCHAM TEN STAN ;)

Gratuluje serduszek, pozytywnych testow i bet. Trzymam za Was kciuki.
Foczusiu wspolczuje chorobsk maluchow. Niestety przedszkole to przeklenstwo. Cora chodzi juz 4 rok i nie powim zeby szal byl. W porownaniu do 1 roku w tej instytucji to minimalnie mniej choruje, ale szalu brak.
Moja historyjke wkrotce wysle :)
Pozdrawiam
Poglaskaj dzieciaczki ♡
Stanu juz zazdroszczę bo szybko się zapomina całą reszte :D a chrapac to i ja chrapalam

Wciąż nie wiemy co u Agi?

A Riri jak tam?
Strawbelko i ty nam opisz troszkę ten blogi stan.

Bea ty to rozwalasz system :D moje jaja u urologa mogą się schować :p

Poglaskaj dzieciaczki ♡
Stanu juz zazdroszczę bo szybko się zapomina całą reszte :D a chrapac to i ja chrapalam

Wciąż nie wiemy co u Agi?

A Riri jak tam?
Strawbelko i ty nam opisz troszkę ten blogi stan.

Bea ty to rozwalasz system :D moje jaja u urologa mogą się schować :p
Nafoczka, a ja nie mam co pisac.
Czuje sie jak nie w ciazy. Nie choruje, maz juz drugi tydzien chory a mnie nic nie bierze mimo ze razem spimy.
Ogolnie ciaza jak marzenie, moglabym non stop byc w ciazy[emoji6]
Nie mam na co narzekac, nic nie boli, humorow nie mam, jedyna oznaka ciazy jest szybko rosnacy brzuszek. Jest juz ogromny.
Jedyne co to szybko sie mecze i sapie jak przejde kawalek.
Duzo sie oszczedzam, bo lekarz karze.
Szyjka 3,5cm
Przytyc jako tako nie przytylam, wszystko idzie w brzuch i cyce.

Leci 25 tc[emoji4]
Juz chyba strach mnie opuscil, bo maly tak szaleje w brzuszku[emoji4]
Juz wiem ze jak urodze, to bedzie mi brakowac tych kopniakow. Kocham ten stan[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Gabis, Lamia super cieszę się
Asia czekam odswiezam strone a muszę isc spać bo jutro do Maliny 200 w jedną stronę
Dziewczyny co z Agnieszką i Ula wie może ktoś coś

Dziewczyny, Hej!
Ja tak na szybko - przeczytałam co piszecie! Serdecznie gratuluję udanych wizyt!!!! Czekam na info od Asi i idę spać! Nowo zaciążonym również gratuluję, tym co już wiedzą o dwóch kreskach (Ovli) i tym co jeszcze nie wiedzą :-) a dowiedzą się niebawem!
Nafoczka, ja też tęsknię za brzuszkiem już i kopniakami. :tak:

reklama
Gabiś, Lamia, Ovli super wiadomości!! :)
Arda ja też o Tobie pamiętam:)
Beatka Ty szalona kobieto!! Sama niedługo będziesz robić świece :D:tak:
Nafoczka kiedy Ty masz czas na to pisanie!!ale wątek super:)
Agnieszka!!!!!!!!!!! Napisz choć na priva do którejś!!!
Mnie dopadł katar i to jakiś zmutowany, masakra:mad::growl:

Do góry