reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mum ja w Irlandii przeszłam dwa poronienia i skierowanie dostałam po 4 poronieniu a pierwszym w Irlandii. Do polskiego gina chodzę tylko prywatnie i od razu zaproponował, że wypisze mi to skierowanie. Jak zwykle lekarze jak wszędzie i tutaj mieli dużo czasu na wszystko i w sumie nie mieli pomysłu jak się za mnie zabrać. Ostatnie poronienie przeszłam już z tą kliniką i potem poleciałam do Polski na badania i przyleciałam z wynikami. Podałam im na tacy co chcę i jakie dawki, od razu bez problemu zgodzili się na wszystko. Ciąża kolejna bedzie prowadzona od 6 tc i wizyty co 2 tygodnie, leki na MC

reklama
Lamia, Gabis jeszcze czekamy na Asie :* kumulujemy kciuki &&& dzis mamy piękny dzień na forum ♡♡♡♡♡♡♡♡

TOLA a jak u Ciebie? Czekamy na wieści!

PS padła propozycja aby na tym drugim wątku wkleić namiary na ginow wiec jeśli chcecie to podeślijcie.
No i oczywiście nowe historie poproszę :) dziewczyny tu jeszcze sa ale po urodzeniu wiele opuściło wątek wiec dzięki temu skrótowi zostanie po nas ślad nawet po to żeby napisać na priv i się odezwą. Ja juz dałam :D
Taka mam właśnie misję, jak misjonarka jestem :D Pinezke tez mamy przypietą i masze wąteki są pierwsze :p
https://www.babyboom.pl/forum/fora/poronienia.33/

Ostatnia edycja:
Aaaaaaaaaaaaaa ....Wiedziałam!!!!!
To lecimy łeb w łeb!!!
Ale mam banana ,aż mąż zapytał ''a ty co?'' tak krzyknęłam!!!
Dobra jedna z głowy hi.hi
Aśka teraz ty...

Nafoczka :) Tocze sie :)
Dzis skonczylam 32tc. To jeszcze 5 tyg i moge sie wypakowac. Modle sie o kazdy dzien.
Mam trudnosci z jazda autem. Nogi krotkie jak fotel odsune to nie siegam do pedalow. A tak to kierownica na brzuchu. Jezdze tylko po miescie i Core do przedszkola zawiezc. A brzuch rosnie w oczach. Mam nadzieje ze idzie to w dzieciaki. Za tydz wizyta i dowiem sie kiedy juz mam klasc sie do szpitala. Zaczelam chrapac. :( Gorzej niz niedzwiedz w jaskini :) Tocze sie. Chyba zolw by ze mna w wyscigach wygrl. Mam poobijane wnetrznosci przez tance dzieciakow, ale KOCHAM TEN STAN ;)

Gratuluje serduszek, pozytywnych testow i bet. Trzymam za Was kciuki.
Foczusiu wspolczuje chorobsk maluchow. Niestety przedszkole to przeklenstwo. Cora chodzi juz 4 rok i nie powim zeby szal byl. W porownaniu do 1 roku w tej instytucji to minimalnie mniej choruje, ale szalu brak.
Moja historyjke wkrotce wysle :)
Pozdrawiam

reklama
Do góry