reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny, dziś będę się wybierać na usg. Bardzo się boję, ale te moje piersi nie dają mi spokoju, nie mogę po nocach spać, bardzo się martwię.
Proszę o modlitwę za moje maleństwo, żeby jednak wszystko było w porządku.
Kciuki i modlitwa zapewniona;) A Ty daj znać po wizycie co i jak tam.
Julia...gratuluję synusia:)
Resztę pozdrawiam.
p.s. Nafoczka fajna nazwa pod loginem:D

Asia 669 pewnie jak tak cie to stresuje to idz zebys mogla w nocy spokojnie spac[emoji4]
Bedzie dobrze zaciskam kciukasy&&&& i czekam na wiesci;)

Nafoczka zdrowka zdrowka dla Was tam;)

Dziś wizytę ma jeszcze Lamia , Gabiś no i Asia .
Trzymam kciuki i nie puszczam .

Julia
A czemu leżysz??
Coś się dzieje złego??Lekarz kazał ?
Czy szyjke masz niewydolną?

Witajcie w Warszawie coraz bardziej jesiennie, szkoda ze lato tak szybko minelo;( Ja nadal lekko plamie, Dubr kazal zrobic badanie krzepluwisci i odstawic leki. Moze to rzeczywiscie biochemiczna choc to bardziej jak przyspueszony okres. Ja chyba na troche musze wylyzowac, bo wczesniej zachodzilam w ciaze na zawolanie a teraz 3 miesiac i nie dosc ze nic to jeszcze jakues dziwne plamienia. Aga odezwij sie do nas. Wszystkie czekamy na Was:)

Dzień dobry,

Dorisku - tak mam nadczynność, tyle że ja byłam przekonana, że mam Gravesa Basedowa ale jak mnie położyli w szpitalu w celu zbadania zespołu to znaleźli że mam Hashi i Gravesa jednocześnie i to by się zgadzało, bo moje objawy nie są jednoznaczne dla nadczynności. Jak mam silną nadczynność to chudnę, ale jak tylko włączam leki od razu puchnę...
Ja dziś z rana zaliczyłam konkretne mdłości, aż mi się słabo zrobiło....i trzyma mnie cały czas. Siedzę w pracy i się zastanawiam czy zdążę do łazienki czy nie:sad:
Faktycznie, dzisiaj dzień wizyt...się skumulowało...
Asiu669 - będzie dobrze. Modlimy się za Ciebie, Twoje maleństwo i sami też prosimy o modlitwy.
Lamia, Mickey -a Wy jak?
Julia - gratuluję synusia.
Riri, Fondie - a Wy jak się czujecie?
Burczusiu - jakie plany na najbliższy czas? Kibicuję Ci bardzo.
Bertha - Ty wiesz :-*
Susana, Marzycielka, Tęczowa, Bea25ta, Nafoczka, Agnieszka P, Susana, Dżoł, Arluśka, Porzeczka, Destino, Magda82, Beri, Avita, Czarna Mała, Lilia, i WSZYSTKIE których nie wymieniłam a są tu serdecznie pozdrawiam! :biggrin2:

reklama
Dziewczyny proszę o pomoc w zamówieniu witamin B6, B12, B9 w formie metylowej, jakoś nie mogę dać sobie rady .
W Polsce nie ma możliwości zamówienia tych witamin.?

Ostatnia edycja:
Do góry