reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny, dziś będę się wybierać na usg. Bardzo się boję, ale te moje piersi nie dają mi spokoju, nie mogę po nocach spać, bardzo się martwię.
Proszę o modlitwę za moje maleństwo, żeby jednak wszystko było w porządku.
Kciuki i modlitwa zapewniona;) A Ty daj znać po wizycie co i jak tam.
Julia...gratuluję synusia:)
Resztę pozdrawiam.
p.s. Nafoczka fajna nazwa pod loginem:D

Asia 669 pewnie jak tak cie to stresuje to idz zebys mogla w nocy spokojnie spac[emoji4]
Bedzie dobrze zaciskam kciukasy&&&& i czekam na wiesci;)

Nafoczka zdrowka zdrowka dla Was tam;)

Dziś wizytę ma jeszcze Lamia , Gabiś no i Asia .
Trzymam kciuki i nie puszczam .

Julia
A czemu leżysz??
Coś się dzieje złego??Lekarz kazał ?
Czy szyjke masz niewydolną?

Witajcie w Warszawie coraz bardziej jesiennie, szkoda ze lato tak szybko minelo;( Ja nadal lekko plamie, Dubr kazal zrobic badanie krzepluwisci i odstawic leki. Moze to rzeczywiscie biochemiczna choc to bardziej jak przyspueszony okres. Ja chyba na troche musze wylyzowac, bo wczesniej zachodzilam w ciaze na zawolanie a teraz 3 miesiac i nie dosc ze nic to jeszcze jakues dziwne plamienia. Aga odezwij sie do nas. Wszystkie czekamy na Was:)

Dzień dobry,

Dorisku - tak mam nadczynność, tyle że ja byłam przekonana, że mam Gravesa Basedowa ale jak mnie położyli w szpitalu w celu zbadania zespołu to znaleźli że mam Hashi i Gravesa jednocześnie i to by się zgadzało, bo moje objawy nie są jednoznaczne dla nadczynności. Jak mam silną nadczynność to chudnę, ale jak tylko włączam leki od razu puchnę...
Ja dziś z rana zaliczyłam konkretne mdłości, aż mi się słabo zrobiło....i trzyma mnie cały czas. Siedzę w pracy i się zastanawiam czy zdążę do łazienki czy nie:sad:
Faktycznie, dzisiaj dzień wizyt...się skumulowało...
Asiu669 - będzie dobrze. Modlimy się za Ciebie, Twoje maleństwo i sami też prosimy o modlitwy.
Lamia, Mickey -a Wy jak?
Julia - gratuluję synusia.
Riri, Fondie - a Wy jak się czujecie?
Burczusiu - jakie plany na najbliższy czas? Kibicuję Ci bardzo.
Bertha - Ty wiesz :-*
Susana, Marzycielka, Tęczowa, Bea25ta, Nafoczka, Agnieszka P, Susana, Dżoł, Arluśka, Porzeczka, Destino, Magda82, Beri, Avita, Czarna Mała, Lilia, i WSZYSTKIE których nie wymieniłam a są tu serdecznie pozdrawiam! :biggrin2:

reklama
Dziewczyny proszę o pomoc w zamówieniu witamin B6, B12, B9 w formie metylowej, jakoś nie mogę dać sobie rady .
W Polsce nie ma możliwości zamówienia tych witamin.?

Ostatnia edycja:
Do góry