reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

a czy trombofilie musze badac jesli mam zrobione badania na zespol antyfospolipidowy i mam zakrzepice?
ja niestety wizyty u genetyka nie mam, licze na gina albo rodzinna. i jestem "tylko" po dwoch poronieniach wiec pewnie mi nic nie przysluguje.

Ja też jestem po dwóch poronieniach i jak pisałam wcześniej kariotypy i trombofilię zrobili mi na NFZ bo przysługuje. Walcz Dżoł, jak nie ta rodzinna to inna wypisze skierowanie, musi. Masz takie prawo.

Edit: Dżoł - na jakiej podstawie wiesz, że masz zakrzepicę?

Ostatnia edycja:
reklama
Fondie, będzie dobrze. Zaraz rozpoczniesz 2 trymestr, więc te mdłości mają prawo być mniejsze bądź zniknąć i wcale nie oznacza to nic złego.

Gabiś od rana o tobie myślę . O której mas wizytę??
Doris nie robiłam już bety ,bo bym oszalała chyba.
Dziś o 13 ide na ścięcie głowy!!! Jestem obsrana ze strachu!!!
Do tego wczoraj mdłości a dziś już cisza i tempka dziś spadła o 2 stopnie (NAFOCZKA wypowiesz się?)
Boże ,zemdleje przed wizytą chyba
Proszę o modlitwę i kciuki
Pewnie ze się wypowiem. Nie mam pojęcia :) ale tempka to tempka ona ma wahania nawet po nieprzespanej nocy :) ale dzieki tobie wpadł mi do głowy pewien pomysł. Otóż wkleję na zaprzyjaźnionym wątku mój ciążowy wykres dla tych co się w to bawią. Co wy na to?
Może wrócę do wykresów ale póki co @ nie było.

Gabis, Lamia, Asia i kto tam wizytuje zaciskam kciuki &&& sle fluid ☆☆☆ I obiecuje modlitwę ♡♡♡

PS my też już po porannej wizycie u lekarza

Nafoczka i co powiedział lekarz?
Dżoł, z tego co pamiętam wyniki na zespół antyfosfolipidowy miałaś ujemne. Tylko antykoagulant w gornej granicy.

Hej dziewczyn ;) mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie ? .
Nie odzywałam się ponieważ potrzebowałam dystansu do tego wszystkiego , bardzo się stresowałam że już tyle miesięcy mija a mi nadal nie wychodzi a przeciez miało być już łatwiej ;( . Wchodziłam czasami i was podglądałam ;) .

Fondi serdeczne gratulacje kochana ;) bardzo się cieszę że ci się udało ;) .

Agnieszka gratulacje już jesteś na mecie , koniec ze strachem i obawami .

Mickey serdecznie gratuluje !!!! Co za historia !! Jednak cuda się zdążają ;) .

Doris , nafoczka pewnie nie możecie się na cieszyć waszymi bąbelkami ;) .

Pozdrawiam was wszystkie ;)

Chciałam się z wami podzielić niespodzianka z wczoraj !!!!

Otóż kupiłam wczoraj testy ciążowe tak tylko do sprawdzenia , ponieważ nawet bym się nigdy nie spodziewała że bedzie pozytywny .
I gdy zrobiłam go to oczy z orbit mi wystrzeliły " dwie grube krechy " byłam i jestem w szoku " . Zrobiłam test bo piersi bolą mnie już dłuższy czas i pobolewa brzuch jak na okres .

Odpuściłam sobie starania i wszystko co łączyło się z ciążą , wrociłam do pracy I jakoś się ogarnełam a tu wczoraj taka niespodzianka ;) .
1474361392-rtrwhh.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie odzywałam się ponieważ potrzebowałam dystansu do tego wszystkiego , bardzo się stresowałam że już tyle miesięcy mija a mi nadal nie wychodzi a przeciez miało być już łatwiej ;( . Wchodziłam czasami i was podglądałam ;) .

Otóż kupiłam wczoraj testy ciążowe tak tylko do sprawdzenia , ponieważ nawet bym się nigdy nie spodziewała że bedzie pozytywny .
I gdy zrobiłam go to oczy z orbit mi wystrzeliły " dwie grube krechy " byłam i jestem w szoku " . Zrobiłam test bo piersi bolą mnie już dłuższy czas i pobolewa brzuch jak na okres .

Odpuściłam sobie starania i wszystko co łączyło się z ciążą , wrociłam do pracy I jakoś się ogarnełam a tu wczoraj taka niespodzianka ;) .
1474361392-rtrwhh.jpeg

Ieonka pewnie że Cie pamiętamy. A co to znaczy pregnant bo te dwie kreski to wiem heh (żarcik) .No nie możliwe i w koncu i Ty sie doczekalas.Najwyzsza pora ;-) Gratuluje i trzymam kciuki za dalsze powodzenie.

Bentula,beri ,dzol,magda dajcie sobie jakies Avatary bo nie moge zapamietac co ktora pisze a wzrokowcem jestem pliss.

Dzol.Zapamietalam ze napisalas ze zadna nie odpisala Ci co do metylowych czy je brac czy nie...Nie ladnie ! ;-) Strawbelka Ci odpisala zeby brac metylowr i wczesniej pisaly linki wiec wystarcxy ciut checi i tyle samo pracy a nie na gotowe.

Pozdrawiam a ja czekam na meila od doktorka.

Asia669 kciuki sa. Fondie i Micky tez.Gabis iTobie rowniez.

Ze mnie wiara odplynela ale nie boj sir Nafocxka ja sie udtaeic potrafie iza mnie teściową odmawia

1474361392-rtrwhh.jpeg

Ovli...ja Cię pamiętam:) Ale tylko z loginu;) zbyt dużo tu historii się tu przewija by spamiętać:) Nie mniej cieszę się z widoku pięknych grubych kresek:) Kiedy wizyta u gina? beta?
Trzymam kciuki za pozytywny rozwój :)

reklama
Nie wiem kiedy wizyta , własnie mailuje z babka z recepcji ! Ona chce mnie umówić na 5 pazdziernika ale to dla mnie za późno !!! Ja tracę ciàzę we wcześniejszych tygodniach i muszę się widzieć z lekarzem jak najszybciej i mnie to w ogóle nie obchodzi że jest kolejka .
Jestem spokojna ale pełna obaw !!
Bo jest problem bo nie mogą ustalić ile tygodni jestem w ciąży bo mam nieregularny okres i ostatni miałam 13 lipca i teraz maja wielki znak zapytania jak mnie zakwalifikować ha ha .

A ja im mowię że wydaje mi się ze to 4-5 tydzień a ona żę chyba 10 !! To je jej piszę że nie możliwe że 10 nie ma takiej opcji itd . Ja swoje ona swoje .
I napisałam jej że nie ma możliwości zebym dopiero 5 pazdziernika szła na wizytę .

Do góry